reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

To pośpij sobie dłużej dzisiaj po imprezce.Z moją sylwetką jest odwrotnie mam 170 cm małą pupę,wąskie biodra,mały biust B i okrągły duży brzuch wszystko się tam magazynuje.I do tego teraz mi się przytyło troszkę np.nie mogę się dopiąć w spodnie letnie i sukienki.Z rozmiaru 36 wskoczyłam na 38 i jest to problem bo wiele ubrań jest małych np.moja ukochana zamszowa marynarka nie dopina się w brzuchu,letnie rurki nie ma opcji abym się zapięła itd.
Twoja sukienka jest śliczna ale nie dla mojej figury wyglądała bym w niej jak panna młoda w piątym mcu ciąży:-) muszę mieć taki model co zamaskuje tłuste brzuszysko:-D
Ja mam 172 cm, biust maly(70c-wielkosc miseczki odpowiada 75b),waskie ramiona,czyli gora spokojnie 36,a dol dojrzale jablko :-p rozmiar 38.wiec nie taki szczypiorek ze mnie :sorry: a co do sukienki,gorset ma wszyte usztywnienia,wiec wszystko trzyma w ryzach.

Szafirku - ja chcę, ale muszę poszukać - pewnie będziesz u kropeczki w znajomych to znajdę:tak:

OluPM i Zaniepokojona - ja mam podobnie - nie sądzę, że jestem gruba, ale parę kilo by się przydało zrzucić - tylko ja "zganiam" moje kg na tarczycę - od czasu jak choruję przytyłam 13 kg i nic się nie da z tym zrobić, bo odchudzać się nie wolno (ja też raczej bym nie chciała się odchudzać, bo ja łakomczuch jestem):zawstydzona/y:
A co do ciąży - moja strasznie chuda siostra przytyła w ciąży ponad 20 kg a po pól roku znowu była chuda:tak:
Poszukaj mnie prosze,bo ja n ie moglam Cie wczoraj znalesc :sorry:
Ja przez tarczyce przytylam 10 kg,ale odkad sie lecze,to stopniowo zrzucam.A dlaczego nie wolno sie odchudzac??

Ja mam siostrę starszą o 2 lata i jest moją najlepszą przyjaciółką - o wszystkim jej mogę powiedzieć - po utracie fasolki to ona była też moim największym wsparciem i teraz w starankach też mnie wspiera:tak:

Tak - rok 2010 będzie należał do nas - gangu BB:tak:

Szafirku kochany - tempka może powoli przyrastać, choć lepiej by było gdyby skakała do góry;-)
Masz rację - zawsze coś dzieje się po coś - np. po to by wzmocnić:tak:
a co do hrabiostwa - mhm...trochę się wstydzę i boję, że powiecie, że się chwalę...:zawstydzona/y: no dobra - mój M ma tytuł hrabiowski ale za tym niestety nie idą bogactwa:no:
tytuł ma jego rodzina od 1775 roku - oni pochodzą z kresów wschodnich - teraz te ziemie są w Ukrainie, ale wtedy to była Polska - tytuł dostał praprapra...dziadek za walkę z Moskalami - wtedy pewnie byli bogaci, ale teraz:no:
ale przynajmniej mamy drzewo genealogiczne od 1775 roku
1.Ja zaluje,ze nie mam takiej przyjaciolki!Zawsze chcialam miec siostre,a mam brata,ktory zawsze zachowywal sie jak rozpieszczony jedynak,wiec nie mam z nim super kontaktu.
2.Tak rok 2010 nalezy do nas!!!!
Gang BB rzadzi! :-):-)
3.Co do mojej tempki,daje jej jeszcze szanse:-p,zeby w nastepnym cyklu byl piekny skok.Na razie nie moge zbyt wiele wymagac,bo to dopiero pierwszy cykl po tabletkach,wiec organizm musi sie przestawic i dojsc do siebie.
4.Fajnie,ze Twoj M pochodzi z rodu hrabiowskiego i zna tak dalekie swoje korzenie,a swoja droga,to szkoda,ze nie idzie za tym kasa :-p
(ja tylko pisalam o pewnym typie zachowian piszac "hrabiostwo",wiesz co mam na mysli ;-))

Lece ogladac dekoratornie,a pozniej...wypadaloby wreszcie wstac z lozka :sorry:
do pozniej

reklama
wczoraj mnie caly dzien nie bylo nie nadrobilam bo bylo przedwczoraj i teraz zejdzie mi czytac Was do wieczora.. mam nadzieje ze wszystkie poszly teraz do garów i nie bedziecie pisac nic.. dopiero pozwalam pisać jak skoncze czytac..

a tu efekt wczorajszego nie czytania..
[/B][/COLOR]

tu taka jest nadprodukcja ze nadrobisz jedno a juz drugie do czytania, jak ladnie poprosisz to moze kolezanki przychlnie odniosa sie do twojej prosby :tak: ale cos mi mowi ze NIE :eek: sorki

szafirku.. powiedziałabym Ci tak: nikt CI do dupy nie nakopał? ale powiem grzeczniej: Ja cię czytam :-)
a propo wykresu.. wychodzi na to ze owu miałas w 22dc plus ok. 14 wychodzi ze 1 37dc masz dostac @.. sprawwa jasna.. jak masz pytanie wal bezposrednio na PW..
ja pszeplaszam :sorry::zawstydzona/y:
tylko taki kiepski humorek mialam,ale doczytasz,to bedziesz wiedziec.I dziekuje Wam za pomoc z tym wykresikiem :tak:
Jakbym miala jakies jeszcze watpiliwosci,to bede pisac pw :tak:

Szafirek83 ja ci nie pomoge z wykresami bo nie mam zielonego pojecia:eek: dobrze ze na FF wyznaczaja ci dzien owul. bo sama moge tylko stwierdzic kiedy boli. Ale w ostatnim cyklu ja myslalam ze bylo 14dc a wykres po temp. pokazal ze byla 15dc :szok: Dobrze ze kochalismy sie na zapas. Ale i tak dupa zimna nic nie wyszlo :-( teraz czekamy do piatku na wyniki M (zolnierzykow) Troche sie cykam.

Wikulaa - pająków to ja też się boję, ale od 2 lat mieszkamy w domku i już jestem na etapie, że jak widze pająka - skąd ich tyle jest:szok: - to go jestem w stanie sama zabić butem:wściekła/y:

No właśnie - mówią żeby sie wstrzymać - a potem strach czy owu nie przegapiona, czy nie za późno itd.:wściekła/y:

OluPM i Zaniepokojona - ja mam podobnie - nie sądzę, że jestem gruba, ale parę kilo by się przydało zrzucić - tylko ja "zganiam" moje kg na tarczycę - od czasu jak choruję przytyłam 13 kg i nic się nie da z tym zrobić, bo odchudzać się nie wolno (ja też raczej bym nie chciała się odchudzać, bo ja łakomczuch jestem):zawstydzona/y:
A co do ciąży - moja strasznie chuda siostra przytyła w ciąży ponad 20 kg a po pól roku znowu była chuda:tak:
co do pajaków to ja sie boje takich większych ale jak trzeba tzn jak nikogo nie ma w pobliżu to potrafie sama zdeptać albo gazetą zabić ale jakbym jakiego wielkiego spotkała a swojej drodze to bym spiepszała jak nic, za to nie bije sie myszy:tak::-)

takie wstrzymywanie się moim zdaniem nie jest dobre bo przeciesz skąd mamy wiedzieć ze akurat w tym dniu co wg obliczeń wychodzi będzie ta owulacja a szkoda by ja było przegapić przeciesz:tak::tak::tak::tak:

przynajmniej masz na co zrzucić że masz tą lekką nadwagę a ja pewnie jestem sama sobie winna ale wydaje mi sie ze ja po lekach tak tyje bo nie mam wtedy przemiany materii a ja często choruje i na antybiotykach jestem i to robi swoje a tych kilogramów potem w żaden sposób nie idzie zbić:zawstydzona/y::-(
Uwielbiam Kraków - baw się dobrze:tak:
ja też ja też uwielbiam KRAKÓW
Tak spi mojej kolezanki kotek :-):szok:
Milego dnia.
jaki sliczny ten kotecek uwielbiam koty ale tylko oglądać bo wkurza mnie ich zapach

kroptusia przeczytalam Twoją historie, aż w szoku jestem to historia z njgorszego koszmaru.. masakra zeby trafic na takie polozne i lekarzy.. i jeszcze ta gorączka, podziwiam ze tyle godzin wytrzymałas.. składam pokłony

oj jak dobrze
a czy dobrze mi sie wydaje ze 85 to rok twojego urodzenia?? bo jak tak to tak jak i mój:-):rofl2:
i mój:-)

Dziewczyny ostatnio tak się trafia, że ostatnio trafiam na chrzty na mszach w niedziele.
Ostatnio imiona przewijające się to Piotr, Maksymilian, Jan, Filip, Magdalena.

reklama
Do góry