Zły sposób na diete, kochana, nie można tak, że nic nie jesz, albo strasznie malo, bo zaraz bedzie spowrotem to samo albo jeszcze gorzej, wiem cos o tym-schudlam 13 kg w 2 tyg jedząc normalnie, a wczesniej dziwne diety-cud
nic niejedzenie-i bylo tylko gorzej, wiesz kochana, mialam gdzieś tą dietę.... musze jej pozukac, (w sumie juz kiedys szukalam i nie znalazlam), ale...
w sumie pamiętam cały rozklad posilkow na dzien, jak chcesz moge Ci spisac

tyle ze mozna jesc i pic tylko to co jest podane w diecie, nic wiecej, ani lyka piwa, wodki ani gumy do żucia, nic, ale powierdzam, ze naprawdę skuteczna

chyba z 4 lata temu sobie ją zrobiłam jak ważyłam 69kg

i postanowilam wziac sie za siebie

b ja zawsze od malego pulpecik bylam, lubilam jesc, do tego babci amnie dokarmiala zawsze

Po tej diecie zmienia sie przemiana materii, najpierw chudniesz, bo jesz to co nie tuczace, a potem mozeszjesc WSZYSTKO i nie tyjesz przez 2 lata(tak bylo podane na tej diecie) ale ja w sumie nie tylam przez te 4, a jadlam normalnie... w sumie potem jeszcze schudlam kilka kg w trakcie jedzenia normalnego
Na pazylu kurde na ostatnim poziomie ta zagadka mnie rozwala, nie umie rozszyfrowac tych kodów..

Póki co nie mam cierpiwosci, przenioslam sie na zagadki graczy i siedze na takiej fajnej, podoba misie, tylko teraz mam problem przy 7 podpowiedzi, ale fajna zagadka bo podpowiedzi po kolei przychodza, troche matematyczno-logiczna, a takie lubie

Jakby jakas chciala spróbowac to jest to
ZAGADKA 488 od docent_s