reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Witajcie kobietki...
Poczytałam sobie trochę co u was
Ja jestem Filipa który za moment skończy 3 latka...:-)
Myślimy żeby od czerwca postarać się o rodzeństwo dla młodego...
Ja już w sumie myślę od dawna i znowu "zwariowalam" na punkcie maleństwa tak jak przed moim Filipkiem...hihi
Nie ukrywam że chciałabym żeby trafiła nam się dziewczynka...i tak się pewnie będziemy starać ale najważniejsze żeby było zdrowe- tym bardziej ze nasz Fifi urodził się z wadą serca więc strach o zdrowie drugiej dzidzi jest jeszcze większy...:-(
Mam pytanie do was....czy testy owulacyjne pokazują ile dni zostało do owulacji czy pokazują ze już jest?
Piszecie że na dziewczynkę tak z 3 dni przed trzeba się starać tak?..
Pytam bo mam niby regularne cykle ale czasem o dzień lub dwa mi się przesuwa...
Z góry dzięki za odpowiedzi...
powodzenia wszystkim starającym się i spokojnej ciąży już zafasolkowanym :-)
pozdrawiam
Magda
Witaj!
Testy to raczej pokazują czy owolka juz jest czy nie. Cos dziewczyny tu mówiły, ja się za bardzo nie znam
WIem, że jak dwie kreski na owulacyjnym wychodza to znaczy, że owólka, heh.
A na dziewczynke to tak, wczesniej trzeba przed owólką. Tak dziewczyny pisały

Pozdrawiam serdecznie!!
Testy to raczej pokazują czy owolka juz jest czy nie. Cos dziewczyny tu mówiły, ja się za bardzo nie znam

WIem, że jak dwie kreski na owulacyjnym wychodza to znaczy, że owólka, heh.
A na dziewczynke to tak, wczesniej trzeba przed owólką. Tak dziewczyny pisały

Pozdrawiam serdecznie!!
madzia8310
Witaj MADZIA:-)Filipek ma wade serduszka ojejku a poważniejsza jest ta wada czy taka że dziecko normalnie sie rozwija?
Filip urodził się z przełożeniem wielkich naczyń- poważna wadą serca której nie zdiagnozowano mi w ciąży...:-( W drugiej dobie życia został zoperowany i aktualnie ma zwężone tętnice płucne. Narazie je obserwujemy. Rozwija sie zupełnie normalnie...biega, skacze, nie za bardzo się męczy, gada jak najęty i nie odstaje od zdrowych rówieśników...taki sam z niego łobuz jak z reszty chłopców w jego wieku

A co to jest ten Monitoring? nie spotkałam się jeszcze z tym...hmm...
Chyba poprostu od tej miesiączki zrobie sobie suwaczek...i zobaczymy jak mi to moje planowanie wyjdzie hahha
P
patrysia*
Gość
czesc dziewczynki!!
ja wkoncu chwilka wolnego w pracy :-)
trzymam kciuki za wszystkie starajace sie !!! ja wkoncu dolanczam do was w tym miesiacu
przydaloby sie troche nowych fasolek!!
pozdrawiam
buziaki
super:-)trzymam kciukasy;-)
P
patrysia*
Gość
Filip urodził się z przełożeniem wielkich naczyń- poważna wadą serca której nie zdiagnozowano mi w ciąży...:-( W drugiej dobie życia został zoperowany i aktualnie ma zwężone tętnice płucne. Narazie je obserwujemy. Rozwija sie zupełnie normalnie...biega, skacze, nie za bardzo się męczy, gada jak najęty i nie odstaje od zdrowych rówieśników...taki sam z niego łobuz jak z reszty chłopców w jego wieku
A co to jest ten Monitoring? nie spotkałam się jeszcze z tym...hmm...
Chyba poprostu od tej miesiączki zrobie sobie suwaczek...i zobaczymy jak mi to moje planowanie wyjdzie hahha
ojejku troche wycierpiał:-(ale jak piszesz zuch chłopak z niego i oby tak dalej:-):-):-)a monitoring to jest dokładnie usg dopochwowe przez które ginekolog może zaobserwować twoje pęcherzyki jak są duże i ile juz do owulki itp.poduczyłam sie tu od dziewczyn bo też jeszcze nie miałam monitoringu;-)tu kobitki są super pomoga jak by co
co też i ja się staram jak coś wiem
Agniesiak85
Dziewczynki ja ostatnio miałam cykle 28 dniowe..
Planujemy chlopczyka i serduchowaliśmy 14dc i 16dc. Hmm.. to bardziej na chłopca czy dziewuszkę?
Planujemy chlopczyka i serduchowaliśmy 14dc i 16dc. Hmm.. to bardziej na chłopca czy dziewuszkę?
P
patrysia*
Gość
Dziewczynki ja ostatnio miałam cykle 28 dniowe..
najlepiej już do samej owulki serduszkować a napewno będzie mały urwis

Agniesiak85
najlepiej już do samej owulki serduszkować a napewno będzie mały urwis![]()
Do owulki czyli do kiedy? Bo już śluzu płodnego nie mam i nie wiem.. za 10 dni ma przyjśc @
reklama
P
patrysia*
Gość
AGNIESIAK to już owulka była u ciebie
i serduszkowanie tez trafione;-)bo dni płodne od kiedy sie zaczeły u ciebie
owulacja jest 14 dnia od pierwszego dnia miesiączki
i serduszkowanie tez trafione;-)bo dni płodne od kiedy sie zaczeły u ciebie
owulacja jest 14 dnia od pierwszego dnia miesiączki
Podziel się: