reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
niunia życzę Ci tego chłopaczka ale zacznij przekonywać M, ze dziewczynki też są super, żeby później nie było rozczarowania :-)

Mój M zawsze chciał mieć córeczkę, marzył o niej a jak się urodził chłopczyk to przy drugim bardziej się cieszył ode mnie :zawstydzona/y::-) teraz oczywiście oboje jesteśmy szczęśliwi a kto wie może kiedyś będzie mi dana ta dziołszka :-D:-D:-D:-D

WITAJCIE KOCHANE:-)
NIUNIA powodzenia życze i tego chłopca;-)
POZDRAWIAM WSZYSTKIE:-)

Właśnie, oby się nie zawiódł.

Ale myślę, ze by pokochał maleństwo w spódniczce.
Zawsze powtarza, że nie chce dziewczynki, bo by bał sie, ze jakiś niegrzeczny chłopiec ją skrzywdzi:-D
Już sobie to wyobrażam, obsesyjny tatuś z toporem przy każdym nowo poznanym koledze córci:-D:-D:-D:-D:-D

Wiecie co dziewczyny mnie ta moja intuicja szwankuje na maxa !! ja nie czuję chłopca tylko dziewuszkę w sobie. Cięzko mi to wytłumaczyć ale usg mówi inaczej więc wierzę w fakty a nie w domyślania i intuicję :eek::eek:;-)

Lekarze też się mylą. To tylko ludzie, może maleństwo zrobiło psikusa:-D
Przecież się zdarzało.....

I ja się do tego zaliczam,fakt może staranka jak na dziewczynke bo a nóż może może,ale to nieznaczy że chłopczyka wykreślamy ooooooooooo nie nie także o nim myślimy i nawet imiona dla synka mówimy sobie:tak:ZDROWIE NAJWAŻNIEJSZE:-):tak:

I ja się do tego zaliczam,fakt może staranka jak na dziewczynke bo a nóż może może,ale to nieznaczy że chłopczyka wykreślamy ooooooooooo nie nie także o nim myślimy i nawet imiona dla synka mówimy sobie:tak:ZDROWIE NAJWAŻNIEJSZE:-):tak:
My juz mamy gotowe imię dla chłopca i dla dziewczynki tylko fasolki brak:-(
No ale miejmy nadzieję, że szybciutko uda nam się zafasolkowac, życze tego wszystkim paniom:tak:

no tak dziewczynki ale u mnie był siusiak jednak widoczny :-D wiec raczej nie liczę na pomyłkę poza tym mam już ciuszki dla chłopca nakupowane :-D:-D:-D

reklama
O to będzie mały łobuz:-D:-D:-D:-D:-D

Co do imion to M cały czas mówi, ze będzie miał synka i mówi Maksimus a ja, że wole Adasia. A poza tym psa traktuje jak dziecko i śmiejąc się powtarzam, że synka już ma więc nie zdziw się jak dostaniesz teraz córeczką, Annę, Marię, Magdalenę...

Do góry