reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam niedzielnie;-)
Margerita - ja też rycze co o tym pomyśle:sorry:;-)
Czarodziejko - rowniez jestem w szoku i chyba jeszcze ten szok potrwa az z 4 razy niepotwierdza ze to dziewczynka....
kicia - dziękuje kochana;-)
gie-oska - dziękuje zobaczymy czy potwierdzi sie nastepnym razem...
Bershka - co do pomłyłek to jeżeli faktycznie jest to pomyłka to moj lekarz tez ma usg 3D/4D i na kazdej wizycie na tym sprzecie robił mi usg, więc róznie to bywa.....:tak:;-) ja poprosze o jakies fotki dzidziaszka bo chyba ja sama tylko wklejam ?????
Pyszczek - dziekuje;-), super zu u Ciebie wszystko wporzadku!!! super widok na 4D no nie? równiez chcetnie pogladam Twoj skarb??? dawaj fotki:-p
royanna -wiercenie w brzuchu juz przeszło, pewnie masz racje było z emocji, dziekuje za gratki...
Beti- dziekuje i powodzenia w staraniach, super ze podchodzisz do tego z dystansem;-):tak:
jarzebinko- dziekuje, czekamy na twoje wiesci z usg;-)
okruszynka- gratuluje córki!;-)
paula25- dziekuje;-)
kiki- wspólczuje tego co przeszłas jestes niesamowicie silna, podziwiam Cie babeczko:tak: zycze wszystkiego dobrego a przedewszystkim juz teraz zdrowka , zdrowka, zdrówka;-):tak: pogłaskaj malutka odemnie;-)
anuffi kochana dziekuje i zycze by szybko upłyneły te 3miesiace;-):tak:
pozdrawiam patrysie 86

dziewczyny dzidzi wazy w 22 tyg ( wg usg) 560 wiec chyba wszystko dobrze z tego co lekarz mowil to poza norme wiec duza dziewucha z niej bedzie:-D no albo to chłopczyk jak taki duzy:-D hm ciekawe czemu na usg wychodzi 22 tydz a wg kalendarzyka prawie 24...
nastepne usg mam 6maja wiec napewno do Was napisze;-)
buziaczki dla wszystkich :*****

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja słonecznie :-)

Dzisiaj na obiad robimy sobie grilla :-) na dworze jest chłodno ale słoneczko pięknie świeci energia_slonca.gif

Patrysia a Wy nie mieliście dopiero od czerwca zacząć? hmm...może mi sie coś pomyliło....w każdym razie mocno trzymam kciuki! :tak:

Niunia Maks już o wiele ładniej wygląda niż Max chociaż brzmi tak samo ;-) a który tydzień u Ciebie?

Agnieszka duża dziewczynka może właśnie dlatego że z kalendarzyka to 24 tydz. :tak: najważniesze że wszystko jest w porządku a tydzień ciąży na każdym usg wychodzi inny :tak:

Czrodziejko nawet nie wiesz jak ja bym zjadła takie pyszne ciacho nie wspominając o kawce :zawstydzona/y:

Kiki życzę aby sie rozpogodziło u Was :-)

Agniesiak biedny ten Twój M będzie w maju ;-):-D

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki bardzo gorąco!!!!

Niunia Maks już o wiele ładniej wygląda niż Max chociaż brzmi tak samo ;-) a który tydzień u Ciebie?

Oj chciała bym by to był już któryś tydzień.
Narazie wizyta w środę wszystko wyjaśni.
Jak tam nic nie ma to trudno i będzie chyba trzeba pobrać jakieś leki żeby wszystko się ładnie poukładało.
Obecnie to mija trzynasty miesiąc starań.
A M jest święcie przekonany, ze będzie miał syna.

witam was dziewczyny z ranka,u nas dzis ladna pogoda,juz sloneczko swieci wiec dzisiaj ja bede grilowac..

agnieszko12 to razem 6 maja mamy usg,ja mam o 11 ciekawa jestem czy moj ginekolog tez potwierdzi dziewczynke,czy powie ze chlopczyk.juz wszystko moze sie przytrafic-co nie?mi jutro konczy sie 22tyd.

Pyszczku super wieści !!!!!!!!!
a co do jajeczek to w tym tygodniu mogą to być równie dobrze wargi sromowe :tak:;-)
na następnej wizycie pewnie już Ci powie dokładniej ;-)

Kiki
no pewnie, że potwierdzi dziewczynkę :sorry::-) trzymam kciuki za nią bo przy trójce chłopców musisz mieć sprzymierzeńca żeńskiego :-D:-)

niunia życzę Ci tego chłopaczka ale zacznij przekonywać M, ze dziewczynki też są super, żeby później nie było rozczarowania :-)

Mój M zawsze chciał mieć córeczkę, marzył o niej a jak się urodził chłopczyk to przy drugim bardziej się cieszył ode mnie :zawstydzona/y::-) teraz oczywiście oboje jesteśmy szczęśliwi a kto wie może kiedyś będzie mi dana ta dziołszka :-D:-D:-D:-D

Agnieszka12- co do tego ze nosisz pod sercem dziewczynkę -NIE MAM WĄTPLIWOŚCI!!!!!
A co do jej wielkosci...teraz dziewczynki rodza sie bardzo pokaźne!!!!!
Trzymaj sie Agniesiu. Zobaczysz ze Usg majowe potwierdzi królewnę.
Bershka- W zyciu roznie bywa i kto wie moze jeszcze bedziesz miala dzewczyneczke. A przypomnij mi: Ty planowalas plec? bo nie pamietam. Ile przed owulką serduszkowaliscie z M?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry