reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
O to będzie mały łobuz
Co do imion to M cały czas mówi, ze będzie miał synka i mówi Maksimus a ja, że wole Adasia. A poza tym psa traktuje jak dziecko i śmiejąc się powtarzam, że synka już ma więc nie zdziw się jak dostaniesz teraz córeczką, Annę, Marię, Magdalenę...
Moja siostra cioteczna ma synka Adasia, jest przeuroczy
Mi sie bardzo to imie podoba
Anna Maria jest cudowne.. my tak nazwiemy dziewuszkę a synka Tomuś

Mi sie bardzo to imie podoba

Anna Maria jest cudowne.. my tak nazwiemy dziewuszkę a synka Tomuś

Agniesiak85
No wreszcie wracają stare pospolite imiona.
Dobra, pomału kończę.
Cały czas jednak mam nadzieje, ze coś tam jest.
W środę się wyjaśni o ile prędzej @ nie przyjdzie.
Jak dla mnie pospolite są najpiękniejsze
Trzymam kciuki by jednak cos tam było.
Czekamy do środy na dobre wieści

Trzymam kciuki by jednak cos tam było.
Czekamy do środy na dobre wieści

Czarodziejka
Bershka- to ja takiego ginka chceCzarodziejko u mnie nie można mówić o jako takim planowaniu. Zaprzestałam serduszkowania w 13 tc a owu była widocznie blisko a mnie się wydawało po różnych objawach, ze była w 16-17 dniu cyklu
ale mój lekarz powiedział ostatnio na wizycie, że On planuje płeć i że trafia bardzo często i wierzy w to, że przed na dziewczynkę a w trakcie owu na chłopca
Moze mi zaplanowac płec
A tak swoja drogą 13 dc to faktycznie bliźiutko owulki...szkoda ze nie sprobowalas 11dc wiele kobiet ktore tego dnia serduszkowaly i zaszly maja dziewczynki
Paula- bo ta pogoda jest jeszcze taka zdrasliwa. U nas rano i wieczorem to zimno na maxa. nie wiadomo jak sie ubierac a tym bardziej dziecko!Kiki trzymam kciuki żeby była potwierdzona dziewczynka :-)
Czarodziejka u nas też słonko od rana ale u mnie rano jak wychodziłam był -4 stopnie
![]()
Bershka- a no czasem zawodzi. Myślę wtedy ze to bardziej nasze pragnienia niz intuicja. Chociaz ja jak zaszlam w ciąze od razu wiedzialam ze bedzie synek..nie wiem skąd ale po prostu czulamNiunia czasami też intuicja zawodzi ;-);-)
A gdzie reszta laseczek?
Sylwia, anufifi, jarzebinka., beti, pyszczek ptasiorek, medio, kiki, agnieszka.....itp itd.nie sposob wszystkie dziewczynki zapamietac
Ostatnia edycja:
P
patrysia*
Gość
NIUNIA mój mąż ma na imię Adam i mówię zawsze do niego Adaś i faktycznie słodkie to imię co też mam dane naszemu synkowi na drugie imię Adam po tatusiu:-);-)
Kobitki a u mnie owulka jest tak 24-25 hmm a staranka robie dziś i jutro hmm to może lepiej tylko dziś a jutro juz nie żeby nie było za blisko owulki prosze podpowiedzcie mi bo ja pierwszy raz tak staram się o dzidzie w taki sposób i teraz nie wiem co i jak żeby nie za bardzo weszłam w dzień na chłopca

Kobitki a u mnie owulka jest tak 24-25 hmm a staranka robie dziś i jutro hmm to może lepiej tylko dziś a jutro juz nie żeby nie było za blisko owulki prosze podpowiedzcie mi bo ja pierwszy raz tak staram się o dzidzie w taki sposób i teraz nie wiem co i jak żeby nie za bardzo weszłam w dzień na chłopca

Czarodziejka
Patrysia- ja mysle ze dzis wieczorkiem byloby ok 
Gorzej jesli owulka bedzie za 5 dni to ciązy nie bedzie...ale warto kilka cykli poprobowac 4 dni przed owulką. Jesli sie nie uda zajsc to kilka godzin blizej!
Sluchaj a moze warto na monitoring sie przejsc?
Gorzej jesli owulka bedzie za 5 dni to ciązy nie bedzie...ale warto kilka cykli poprobowac 4 dni przed owulką. Jesli sie nie uda zajsc to kilka godzin blizej!
madzia8310
Witajcie kobietki...
Poczytałam sobie trochę co u was
Ja jestem Filipa który za moment skończy 3 latka...:-)
Myślimy żeby od czerwca postarać się o rodzeństwo dla młodego...
Ja już w sumie myślę od dawna i znowu "zwariowalam" na punkcie maleństwa tak jak przed moim Filipkiem...hihi
Nie ukrywam że chciałabym żeby trafiła nam się dziewczynka...i tak się pewnie będziemy starać ale najważniejsze żeby było zdrowe- tym bardziej ze nasz Fifi urodził się z wadą serca więc strach o zdrowie drugiej dzidzi jest jeszcze większy...:-(
Mam pytanie do was....czy testy owulacyjne pokazują ile dni zostało do owulacji czy pokazują ze już jest?
Piszecie że na dziewczynkę tak z 3 dni przed trzeba się starać tak?..
Pytam bo mam niby regularne cykle ale czasem o dzień lub dwa mi się przesuwa...
Z góry dzięki za odpowiedzi...
powodzenia wszystkim starającym się i spokojnej ciąży już zafasolkowanym :-)
pozdrawiam
Magda
Poczytałam sobie trochę co u was

Ja jestem Filipa który za moment skończy 3 latka...:-)
Myślimy żeby od czerwca postarać się o rodzeństwo dla młodego...
Ja już w sumie myślę od dawna i znowu "zwariowalam" na punkcie maleństwa tak jak przed moim Filipkiem...hihi
Nie ukrywam że chciałabym żeby trafiła nam się dziewczynka...i tak się pewnie będziemy starać ale najważniejsze żeby było zdrowe- tym bardziej ze nasz Fifi urodził się z wadą serca więc strach o zdrowie drugiej dzidzi jest jeszcze większy...:-(
Mam pytanie do was....czy testy owulacyjne pokazują ile dni zostało do owulacji czy pokazują ze już jest?
Piszecie że na dziewczynkę tak z 3 dni przed trzeba się starać tak?..
Pytam bo mam niby regularne cykle ale czasem o dzień lub dwa mi się przesuwa...
Z góry dzięki za odpowiedzi...
powodzenia wszystkim starającym się i spokojnej ciąży już zafasolkowanym :-)
pozdrawiam
Magda
P
patrysia*
Gość
Patrysia- ja mysle ze dzis wieczorkiem byloby ok
Też tak myśle hmm chyba że dzis wieczorem i jutro rano?a co do monitoringu to najpierw z M chcemy tak bez czyli śluz testy owulacyjne,a jak się nie będzie udawać tak przez 2 cykle to wtedy się wybiore na monitoring

reklama
P
patrysia*
Gość
Witaj MADZIA:-)
Ja tez na począku chciałam od czerwca,ale jednak juz teraz sie staramy
Filipek ma wade serduszka ojejku a poważniejsza jest ta wada czy taka że dziecko normalnie sie rozwija?
A testy o ile pamietam jak to było to pokazuje czy masz dzzień płodny a jak owulacja jest to tez pokaże ale w ten dzien co ona jest
chyba że juz sie teraz myle bo robiłam je jak staraliśmy się o synka i w sumie ja patrzałam że jest dzień płodny co test potwierdził i serduszkowanie nie zwracałam na to tak uwagi czy mówi owulacja.ale jednak myśle że z wyprzedzeniem to na monitoring lepiej tak jak CZARODZIEJKA pisała w poprzednim pości mi
lub sama oblicz mniej więcej np.chociaż jak my przez suwaczka lub kalkulator dni płodnych wpiszesz co i jak i samo ci obliczy,ale najlepiej to wykarze jak sie ma regularne cykle
Ja tez na począku chciałam od czerwca,ale jednak juz teraz sie staramy
Filipek ma wade serduszka ojejku a poważniejsza jest ta wada czy taka że dziecko normalnie sie rozwija?A testy o ile pamietam jak to było to pokazuje czy masz dzzień płodny a jak owulacja jest to tez pokaże ale w ten dzien co ona jest
chyba że juz sie teraz myle bo robiłam je jak staraliśmy się o synka i w sumie ja patrzałam że jest dzień płodny co test potwierdził i serduszkowanie nie zwracałam na to tak uwagi czy mówi owulacja.ale jednak myśle że z wyprzedzeniem to na monitoring lepiej tak jak CZARODZIEJKA pisała w poprzednim pości mi
lub sama oblicz mniej więcej np.chociaż jak my przez suwaczka lub kalkulator dni płodnych wpiszesz co i jak i samo ci obliczy,ale najlepiej to wykarze jak sie ma regularne cykle
Podziel się: