reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Wiktoria ,zabrzmiało to ,jakbym była fanką kalendarzyka....a daleko mniedo tego,to dobra metoda jak ktoś chce zajść w ciążęMadziula ja tam w kalendażyk nie wieże bo z kalendażyka mam Kamilka![]()

Patrysia ,a co to jest to kiwi ?????Ja pójdę dalej ,ja lubie kosić trawęja lubie zapach skoszonej trawy
no to myszunia nie ladnie nie ladnie tak zaniedbywac
medeuska - pisala do Ciebie anka?? bo napisalam jej esa ale nie odpowiada wiesz cos na teamt czwartku?? rozmawialas z nia?? bo nie wiem o co jej chodziale czas mam
a moj m gonil w nocy kiwi bo uciekla i ta ze strachu albo gdzies zadarla jak uciekala i stracila kawalek ogona
zaraz poczytalam na necie na temat ogona ale nic jej sie nie stanie... ufffffff :-)

Zdrówka dla mHejka.I ja tez się witam.
Dziś się wyspałam.Oliwka spała całą noc,przebudziła się o 6.00 ale wzięłam ją do siebie do łózka i spałyśmy razem do 8.00 :-):-):-):-)
dzwoniłam do teściowej rano ,M jeszcze spał ale o 4.00 rano miał znowu ponad 39C:--
-(,na 10.30 idą do lekarza.
Oliwka już zjadła kaszkę a ja mykam zrobić sobie tosty na śniadanko, mogę się załozyć ze Oliwka będzie mi wyjadać kukurydzę
![]()

madziulanatasza
Malinka widocznie uznali,że za dużo twarożku,alboże za dużo kalorii w nim ,a wszystko dla twego dobra,aty taka niewdzięczna....ponawiam pytanie ,bo mnie to ciekawi co to ,to kiwi ptak jakiś??poczytałam
ines witamy u nas i pisz pisz ..........no i uzależniamy lojalnie uprzedzam
patrysia biedne kiwi
meduska ja zapach koszonej trawy uwielbiam ale rozumiemtwój ból bo moja jula po trawie kicha ma katar czerwone oczy
joanna my zapomniałyśmy o tobieno ale zaglądaj tu do nas
anabuba trzeba w sszlafroku kase nosić co by cię kukułka nie zaskoczyła
wiktoria ja cię nie strasze ale ja mam 3 kuzynów po takim braku @ bo karmie piersią
a ja jestem zła na moją ferajne diece się zrobiłam wczoraj miske twarogu z jogurtem nat. szczpiorkiem rzodkieweczką zrobiłam im kanapki na kolacje i zostawiłam sobie na śniadanko otwieram rano lodówkę serka brakmałe docho
dzenie i jula syneła towarzycho-jak ja się wczoraj myłam to oni z adamem i piotrem zjedli
![]()
kiwi to nasz myszoskoczekPatrysia ,a co to jest to kiwi ?????Ja pójdę dalej ,ja lubie kosić trawę![]()

madziulanatasza
hi hi ,a ja obstawiałam jakiegos ptakakiwi to nasz myszoskoczekale to samiczka czyli myszoskoczka
![]()

Witam
Dzisiaj wyspana

Mlode obudzily sie na sikanie o 00;30 i spaly pozniej do 8;45
Teraz szaleja a Dominik szykuje sie na basen bo moj brat Go zabiera

Wczoraj wieczorem M poszedł do tych z gory i zrobił taka awanture tej matce ze az mi bedzie chyba wstyd wyjsc z domu

Dzisiaj wyspana

Teraz szaleja a Dominik szykuje sie na basen bo moj brat Go zabiera

Wczoraj wieczorem M poszedł do tych z gory i zrobił taka awanture tej matce ze az mi bedzie chyba wstyd wyjsc z domu

hehehi hi ,a ja obstawiałam jakiegos ptakazwracam honor myszoskoczkowej kiwi...czadowe imię dla gryzonia
![]()
kupilismy taki domek dla niej z napisem kiwi bo reszta domkow byly za male a byly napisy minnie itd no i stwierdzilismy ze jak juz ma imie na domku to tak zostanie

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
zmierzylam malej temperature-39stopni

a taka ladna pogoda.....:-(

szkoda :-(zmierzylam malej temperature-39stopni
ja mojemu tez musze zmierzyc bo cos cieplawa glowe ma

ale to jak zje sniadanko
a Weronisi zdrowka cokolwiek to jest

reklama
Oj bidulkazmierzylam malej temperature-39stopni