reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja juz koncze kawe pic i trzeba sie zabrac za sprzatanie
moj m chce malego wziac bo jedzie cos oddac jakis papierek
ale maly musi zjesc i potem moge mu go dac :tak:

reklama
Madziula ja tam w kalendażyk nie wieże bo z kalendażyka mam Kamilka:-D:-D:-D
Wiktoria ,zabrzmiało to ,jakbym była fanką kalendarzyka....a daleko mniedo tego,to dobra metoda jak ktoś chce zajść w ciążę:-D:-D Watykańska ruletka-stąd nazwa
ja lubie zapach skoszonej trawy :sorry:

no to myszunia nie ladnie nie ladnie tak zaniedbywac :no::-p:-p:-p:-p

medeuska - pisala do Ciebie anka?? bo napisalam jej esa ale nie odpowiada wiesz cos na teamt czwartku?? rozmawialas z nia?? bo nie wiem o co jej chodzi :eek: ale czas mam :tak:

a moj m gonil w nocy kiwi bo uciekla i ta ze strachu albo gdzies zadarla jak uciekala i stracila kawalek ogona
zaraz poczytalam na necie na temat ogona ale nic jej sie nie stanie... ufffffff :-)
Patrysia ,a co to jest to kiwi ?????Ja pójdę dalej ,ja lubie kosić trawę:tak:
Hejka.I ja tez się witam.
Dziś się wyspałam.Oliwka spała całą noc,przebudziła się o 6.00 ale wzięłam ją do siebie do łózka i spałyśmy razem do 8.00 :-):-):-):-)

dzwoniłam do teściowej rano ,M jeszcze spał ale o 4.00 rano miał znowu ponad 39C:-:)-:)-(,na 10.30 idą do lekarza.

Oliwka już zjadła kaszkę a ja mykam zrobić sobie tosty na śniadanko :tak::tak::tak::tak:, mogę się załozyć ze Oliwka będzie mi wyjadać kukurydzę :-D:-D:-D
Zdrówka dla m :tak:i pilnuj kukurydzy:-D

poczytałam:tak::tak::tak::tak:
ines witamy u nas i pisz pisz ..........no i uzależniamy lojalnie uprzedzam :tak::tak::tak:
patrysia biedne kiwi:rofl2::rofl2::rofl2:
meduska ja zapach koszonej trawy uwielbiam ale rozumiemtwój ból bo moja jula po trawie kicha ma katar czerwone oczy:tak::tak:
joanna my zapomniałyśmy o tobie:szok::szok::szok::no::no::no::no:no ale zaglądaj tu do nas:tak::tak::tak:
anabuba trzeba w sszlafroku kase nosić co by cię kukułka nie zaskoczyła:-p:-p:-p
wiktoria ja cię nie strasze ale ja mam 3 kuzynów po takim braku @ bo karmie piersią:tak::tak::tak::-D:-D:-D
a ja jestem zła na moją ferajne diece się zrobiłam wczoraj miske twarogu z jogurtem nat. szczpiorkiem rzodkieweczką zrobiłam im kanapki na kolacje i zostawiłam sobie na śniadanko otwieram rano lodówkę serka brak:szok::szok::szok:małe docho:szok:dzenie i jula syneła towarzycho-jak ja się wczoraj myłam to oni z adamem i piotrem zjedli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Malinka widocznie uznali,że za dużo twarożku,alboże za dużo kalorii w nim ,a wszystko dla twego dobra,aty taka niewdzięczna....ponawiam pytanie ,bo mnie to ciekawi co to ,to kiwi ptak jakiś??

Witam
Dzisiaj wyspana:tak::tak::tak:Mlode obudzily sie na sikanie o 00;30 i spaly pozniej do 8;45
Teraz szaleja a Dominik szykuje sie na basen bo moj brat Go zabiera:tak::tak::tak:
Wczoraj wieczorem M poszedł do tych z gory i zrobił taka awanture tej matce ze az mi bedzie chyba wstyd wyjsc z domu:szok::-D:-D

reklama
Do góry