reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ech Paula nawet mi nie mów, tak ten czas leci

a właśnie...czy Wy sobie przypominacie co kupowac dla takiego maluszka na wyprawkę :confused2::-):-D bo ciuszki to wiadomo ale kosmetyki i reszta to muszę podczytać na necie. Wiem mniej więcej ale boję się, że coś przeoczę :-D:rofl2::eek:

reklama
Paula miałam jeszcze z 2 tyg temu taki metaliczny smak, jakby polizała baterie :-)

już zniknął. Teraz czekam na zgagę bo z Olim mialam jak mi brzuch urósł i naciskał na żołądek. Wiem, ze mleko zimne mi pomagało więc już szykuję zapasy :-D

Zgaga zgagą a moje dziecko urodziło się z bujnymi czarnymi gęstymi włosami. Więc moze coś w tym jest że zgaga i włoski...... ;-)

mój synek też urodził się z czarnymi bujnymi włoskami,a niewiem co to jest zgaga zaparcie itp.mnie tylko męczyły wymioty a tak to tańczyć i tańczyć a nic nie było:-D:-D:-D

to mój aniołek jak miał 3 dni:-)

BERSHKA ciuszki i ja miałam z kosmetyków oliwke dla synka bo może że mój był po terminie 10 miesięcy i 2 tyg:baffled:i miał strzasznie suchą skórke co schodziła nieżle co smarowałam go oliwka;-)potem pampersy itp.

Patrysiu te podstawowe to znam ale np. jakas woda w sprawyu do noska, aplikator etc ;-):zawstydzona/y:
poza tym zawsze można pobiec do apteki i kupić zaległą rzecz w ciągu 5 min :-)
Mój synek z bruneta został szatynkiem :-)

mój synek też urodził się z czarnymi bujnymi włoskami,a niewiem co to jest zgaga zaparcie itp.mnie tylko męczyły wymioty a tak to tańczyć i tańczyć a nic nie było:-D:-D:-D

to mój aniołek jak miał 3 dni:-)

Aniołek słodki:-)

Moja bratanica urodziła się z bujnymi czarnymi włoskami a teraz to już roczna blondynka.

Już po wizycie u gin.

Usg no i .......... powiedziała, ze macica i endometrium wygląda na @. Wymiary: 45.7 mm / 35.6 mm, endometrium 6.9 mm. @ powinna być dzisiaj ponoć przyjdzie za kilka dni.

No tak racja hehe tak jak ze mną ja laktatora nie mniałam to mój M szybko do apteki i załatwione(niestety musiałam go użyć bo myślałam że w 3 dobie mi cycuchy wybuchną:baffled:)a do noska hmm chyba nie nie musiałam bo ogólnie to tam pielegniarki się tym zajmowały:tak:

reklama
Do góry