reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Paula sliczny bobas:-)

Aga juz niedlugo i bedziesz fikac:-)to bedzie Wasze pierwsze dziecko jak sie uda??

I co zadna nie napisze nic o tych meblach co dalas i jakie kolorki macie na scianach u dzieci??

Paula sliczny bobas:-)

Aga juz niedlugo i bedziesz fikac:-)to bedzie Wasze pierwsze dziecko jak sie uda??

I co zadna nie napisze nic o tych meblach co dalas i jakie kolorki macie na scianach u dzieci??

Tak to będzie pierwsze dziecko jak się uda:tak:
Nasz długo wyczekiwany Tomuś lub Ania:tak:
Ale czekam na @.
Co do kolorków i mebelków to ja Ci nie pomogę bo jeszcze nie urządzamy pokoiku dla dzidzi:-D
Ale chciałabym aby w pokoiku dla maleśtwa nie było dużo mebli, tylko jakaś komódka, łóżeczko, szafeczka, fotel dla mamy do karmienia i gdzie można dzidziusiowi bajki czytac itp.:-p

GIEOSKA dziękuje:zawstydzona/y::-)mebelki śliczne,ja też myślałam o nich bo mi się tak spodobały z "mamuta"ale jednak mój M zrobić chce sam:tak:a kolor ściany ja mam różowy bo byłam w bład wprowadzona na początku ale zostawie tak bo ma byc to pokój dla córci jak nam sie uda a jak nie to przemalujemy:-D:-D:-D

PTASIOREK witaj:-)o jej super wakacje są w planach:tak:ale na głowie to fakt duuużo masz:tak:zaglądaj do nas od czasu do czasu chociaz:sorry:
AGNIESIAK hehe taaaaaaaaaaa...ściągi skąd ja to znam:-D:rofl2::-Dps.tak tak staranka nie takie złe bo ile przyjemności:-D:rofl2:
PAULA słodziak z twojego synka:tak:
GIEOSKA taki kolor pokoju:)

Patrysia fajny kolorek:-)i synek ma super rowerek:-)to mowisz ze podobaja Ci sie mamuty...mi tez i nie sa takie drogie w porownaniu z tymi zezbionymi a wiadomo ze dziecko zaraz porysuje mebelki...przynajmniej moje:-)i mamutow bedzie mniej szkoda hehe:-)

Aga tez nie chce zagracac pokoju malej...komoda,pojedyncza szafka,lozeczko i stolik do malowania:-)

poza tym te mamuty mozna jakimis super naklejkami obkleic i beda super wygladac:-)

Ptasiorek super masz z tym wyjazdem:-)

Patrysia fajny kolorek:-)i synek ma super rowerek:-)to mowisz ze podobaja Ci sie mamuty...mi tez i nie sa takie drogie w porownaniu z tymi zezbionymi a wiadomo ze dziecko zaraz porysuje mebelki...przynajmniej moje:-)i mamutow bedzie mniej szkoda hehe:-)
poza tym te mamuty mozna jakimis super naklejkami obkleic i beda super wygladac:-)

dziękuje:-)tak racja ładne a nie drogie i jak piszesz ozdobić też je można:tak:

reklama
Dziękuje dziewczynki :-):-):-)

Gosia mebeli z serii Mamuta sa bardzo fajne i idealnie można dobrac coś zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki :tak: my mamy kolorek niebieski ale niedługo będziemy odnawiać na jakiś neutralny kolorek chyba ;-)

Ja zaraz się zbieram do domku :-):-):-) takaże do jutra!

Do góry