Paula25
szczęśliwa :)
Ah jaki cudowny chlopak
Dziękuje :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ah jaki cudowny chlopak
Jeszcze 8-9 dni i wreszcie @.. niech ten czas szybciej leci

fikać na rogówce możesz już teraz ;-);-);-) hehehe....ale wiem o co Ci chodziAh... kiedy ta moja @ przyjdzie i będe mogła fikac na nowej rogówce z mężem?Jeszcze 8-9 dni i wreszcie @.. niech ten czas szybciej leci
jeszcze troche i sie doczekasz :-)Paula sliczny bobas:-)
Aga juz niedlugo i bedziesz fikac:-)to bedzie Wasze pierwsze dziecko jak sie uda??
I co zadna nie napisze nic o tych meblach co dalas i jakie kolorki macie na scianach u dzieci??

:-)mebelki śliczne,ja też myślałam o nich bo mi się tak spodobały z "mamuta"ale jednak mój M zrobić chce sam
a kolor ściany ja mam różowy bo byłam w bład wprowadzona na początku ale zostawie tak bo ma byc to pokój dla córci jak nam sie uda a jak nie to przemalujemy

ale na głowie to fakt duuużo masz
zaglądaj do nas od czasu do czasu chociaz

ps.tak tak staranka nie takie złe bo ile przyjemności

Patrysia fajny kolorek:-)i synek ma super rowerek:-)to mowisz ze podobaja Ci sie mamuty...mi tez i nie sa takie drogie w porownaniu z tymi zezbionymi a wiadomo ze dziecko zaraz porysuje mebelki...przynajmniej moje:-)i mamutow bedzie mniej szkoda hehe:-)
poza tym te mamuty mozna jakimis super naklejkami obkleic i beda super wygladac:-)

my mamy kolorek niebieski ale niedługo będziemy odnawiać na jakiś neutralny kolorek chyba ;-)