reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no dietka pełną parą no wygrać muszę;-);-);-);-);-);-);-)wczoraj kolacja o 17.30 potem tylko jabłko:tak:dzisiaj już po śniadanku myślę co na obiad mam schab dla ferajny schabowe a ja???????????????

reklama
Witam się i ja! :-)
Raaaany ale wy dużo piszecie! :szok::szok::szok::szok:
Wracając do pająków kątników to też niestety u mnie pomieszkują. Raz znaleźliśmy naprawdę wielkiego:baffled: Wynieślismy go w słoiku na dwór :-D Nie lubię ich strasznie w domu :no::baffled:
Zapach koszonej trawy ja akurat lubię :-) Chociaż w tym roku chyba coś mnie uczula mimo, że do tej pory nigdy nie miałam alergii. Ciągle mam zatkany nos i jak otrivinem nie psiknę to oddychać nie mogę :-:)crazy:
Anabuba zdrówka dla córeczki! :-( Moja niedawno też chorowała tzn. miała zapalenie układu moczowego i gorączkę przy tym po 41 stopni. Dopiero jak antybiotyk dostała to jej zaczęła spadać. Wczoraj robilismy analizę po leczeniu i jusz na szczęscie wyniki super :-)
Na razie zmykam bo Mariczka się nudzi i mi chałupę rujnuje :-D
Miłego dnia!

zmierzylam malej temperature-39stopni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a taka ladna pogoda.....:-(

bidulka,oby to nie wirus to co miała dopiero co Oliwka

ababuba zdrówka dla weronisi
madziulanatasza ale masz ładny awantarek:tak::tak::tak::tak:jak dietka???

równiez uważam że avatarek bardzo ładny,madziulanatasza jaką dietę stosujesz?tą co podała medeuska?wytrzymujesz?ja postanowiłam że zaczynam z tą dietą od poniedziałku :tak::tak::tak:

hej agunia:happy::happy::happy::happy:jak buraczek???

co to jest buraczek?:-)

tosty pyszne mniam mniam a kukurydza poszła w ruch tak jak myślałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wracając do pająków kątników to też niestety u mnie pomieszkują. Raz znaleźliśmy naprawdę wielkiego:baffled: Wynieślismy go w słoiku na dwór :-D Nie lubię ich strasznie w domu :no::baffled:
Zapach koszonej trawy ja akurat lubię :-) Chociaż w tym roku chyba coś mnie uczula mimo, że do tej pory nigdy nie miałam alergii. Ciągle mam zatkany nos i jak otrivinem nie psiknę to oddychać nie mogę :-:)crazy:
Anabuba zdrówka dla córeczki! :-( Moja niedawno też chorowała tzn. miała zapalenie układu moczowego i gorączkę przy tym po 41 stopni. Dopiero jak antybiotyk dostała to jej zaczęła spadać. Wczoraj robilismy analizę po leczeniu i jusz na szczęscie wyniki super :-)
Miłego dnia!
z tym pisaniem to u nas normalka :-D

heh a mlody wlacza mi odkurzacz po czym od niego ucieka :baffled::sorry:

Oj my piszemy bardzo duzo:tak::tak::tak:No ale tak to jest jak siedzi sie w domu i nic nie robi;-):-D:-D:-D

My juz po sniadanku i naczynia pozmywane:tak::tak::tak:A kawa czeka juz na mojego brata na stole:-):tak:

równiez uważam że avatarek bardzo ładny,madziulanatasza jaką dietę stosujesz?tą co podała medeuska?wytrzymujesz?ja postanowiłam że zaczynam z tą dietą od poniedziałku :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Coś ty Agnes ,ja stosuję zwykłą ŻP,na tamtej szans nie mam ....Malinka ty mi w taki dietetyczny hard core nie idz,bo ja wygrać chcę ,zjedz coś:-D:-D:-Dja jaem to na obiady i śniadania co reszta rodziny tylko mmniej niż zwykle ,nie jem słodyczy,a kolacje minimalistyczne typu kanapka ,jabłko czy jogurt....no i ruch.....ja tę dietę kiedyś próbowałam ,ale w 3 dniu żuciłam bo mi słabo było

Witam się i ja :-D:-D:-D

Wszystko zrobione już mam. Tylko jedzonko dla Kuby sie gotuje a on śpi na szczęście. Pogoda ładna, może wyjdę dzisiaj z domu. Od tygodnia siedzę na dupie :tak::tak:

Jajniki mnie tak napierdzielają że już nie mogę. Chyba dzisiaj pójdę do swojej jak będzie wolny termin :-:)-:)-(

madziula ja wcale drastyczna nie jestem:no::no::no::no::no:na śniadanko jadłam 2 kromki chleba i tonbiałego:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale schabik pieczony w rękawie miałam na tym więc wędlinka chuda:-D:-Dna obiadek zjem ziemniaczki schab zrobie sobie w foli w piekarniku no i mizeria na kolację brak mi pomysłu..................:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
a co wykładasz?

Miłęgo dnia:tak::tak:
...
Jestem lektorką angielskiego. :-)
...
a ja jestem zła na moją ferajne diece się zrobiłam wczoraj miske twarogu z jogurtem nat. szczpiorkiem rzodkieweczką zrobiłam im kanapki na kolacje i zostawiłam sobie na śniadanko otwieram rano lodówkę serka brak:szok::szok::szok:małe docho:szok:dzenie i jula syneła towarzycho-jak ja się wczoraj myłam to oni z adamem i piotrem zjedli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:-D:-D:-D To ci ułatwili diecenie się! :-p
Wiktoria ,zabrzmiało to ,jakbym była fanką kalendarzyka....a daleko mniedo tego,to dobra metoda jak ktoś chce zajść w ciążę:-D:-D Watykańska ruletka-stąd nazwa
...
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Madziula, rozbroiłaś mnie całkowicie tą ruletką!
zmierzylam malej temperature-39stopni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a taka ladna pogoda.....:-(
Zdrówka dla Weronisi! :tak::tak::tak::tak:
Miłego dnia!
Witam i ja nową mamę! Zobaczysz, że szybko się wdrożysz :tak::tak::tak: Tylko uważaj, bo ten wątek wyjątkowo uzależnia! :laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry