reklama
Witam się i ja! :-)
Raaaany ale wy dużo piszecie!

Wracając do pająków kątników to też niestety u mnie pomieszkują. Raz znaleźliśmy naprawdę wielkiego
Wynieślismy go w słoiku na dwór
Nie lubię ich strasznie w domu 

Zapach koszonej trawy ja akurat lubię :-) Chociaż w tym roku chyba coś mnie uczula mimo, że do tej pory nigdy nie miałam alergii. Ciągle mam zatkany nos i jak otrivinem nie psiknę to oddychać nie mogę :-
crazy:
Anabuba zdrówka dla córeczki! :-( Moja niedawno też chorowała tzn. miała zapalenie układu moczowego i gorączkę przy tym po 41 stopni. Dopiero jak antybiotyk dostała to jej zaczęła spadać. Wczoraj robilismy analizę po leczeniu i jusz na szczęscie wyniki super :-)
Na razie zmykam bo Mariczka się nudzi i mi chałupę rujnuje
Miłego dnia!
Raaaany ale wy dużo piszecie!

Wracając do pająków kątników to też niestety u mnie pomieszkują. Raz znaleźliśmy naprawdę wielkiego

Zapach koszonej trawy ja akurat lubię :-) Chociaż w tym roku chyba coś mnie uczula mimo, że do tej pory nigdy nie miałam alergii. Ciągle mam zatkany nos i jak otrivinem nie psiknę to oddychać nie mogę :-
Anabuba zdrówka dla córeczki! :-( Moja niedawno też chorowała tzn. miała zapalenie układu moczowego i gorączkę przy tym po 41 stopni. Dopiero jak antybiotyk dostała to jej zaczęła spadać. Wczoraj robilismy analizę po leczeniu i jusz na szczęscie wyniki super :-)

Miłego dnia!
zmierzylam malej temperature-39stopni
a taka ladna pogoda.....:-(
bidulka,oby to nie wirus to co miała dopiero co Oliwka
ababuba zdrówka dla weronisi
madziulanatasza ale masz ładny awantarekjak dietka???
równiez uważam że avatarek bardzo ładny,madziulanatasza jaką dietę stosujesz?tą co podała medeuska?wytrzymujesz?ja postanowiłam że zaczynam z tą dietą od poniedziałku

hej aguniajak buraczek???
co to jest buraczek?:-)
tosty pyszne mniam mniam a kukurydza poszła w ruch tak jak myślałam

z tym pisaniem to u nas normalkaWitam się i ja! :-)
Raaaany ale wy dużo piszecie!![]()
Wracając do pająków kątników to też niestety u mnie pomieszkują. Raz znaleźliśmy naprawdę wielkiegoWynieślismy go w słoiku na dwór
Zapach koszonej trawy ja akurat lubię :-) Chociaż w tym roku chyba coś mnie uczula mimo, że do tej pory nigdy nie miałam alergii. Ciągle mam zatkany nos i jak otrivinem nie psiknę to oddychać nie mogę :-crazy:
Miłego dnia!

heh a mlody wlacza mi odkurzacz po czym od niego ucieka

madziulanatasza
Fanka BB :)
Coś ty Agnes ,ja stosuję zwykłą ŻP,na tamtej szans nie mam ....Malinka ty mi w taki dietetyczny hard core nie idz,bo ja wygrać chcę ,zjedz cośrówniez uważam że avatarek bardzo ładny,madziulanatasza jaką dietę stosujesz?tą co podała medeuska?wytrzymujesz?ja postanowiłam że zaczynam z tą dietą od poniedziałku![]()

B
Beata1988
Gość
Witam się i ja 

Wszystko zrobione już mam. Tylko jedzonko dla Kuby sie gotuje a on śpi na szczęście. Pogoda ładna, może wyjdę dzisiaj z domu. Od tygodnia siedzę na dupie

Jajniki mnie tak napierdzielają że już nie mogę. Chyba dzisiaj pójdę do swojej jak będzie wolny termin :-
-
-(

Wszystko zrobione już mam. Tylko jedzonko dla Kuby sie gotuje a on śpi na szczęście. Pogoda ładna, może wyjdę dzisiaj z domu. Od tygodnia siedzę na dupie

Jajniki mnie tak napierdzielają że już nie mogę. Chyba dzisiaj pójdę do swojej jak będzie wolny termin :-
madziula ja wcale drastyczna nie jestem

na śniadanko jadłam 2 kromki chleba i tonbiałego
ale schabik pieczony w rękawie miałam na tym więc wędlinka chuda
na obiadek zjem ziemniaczki schab zrobie sobie w foli w piekarniku no i mizeria na kolację brak mi pomysłu..................

reklama
Jestem lektorką angielskiego. :-)a co wykładasz?
Miłęgo dnia
...
...
a ja jestem zła na moją ferajne diece się zrobiłam wczoraj miske twarogu z jogurtem nat. szczpiorkiem rzodkieweczką zrobiłam im kanapki na kolacje i zostawiłam sobie na śniadanko otwieram rano lodówkę serka brakmałe docho
dzenie i jula syneła towarzycho-jak ja się wczoraj myłam to oni z adamem i piotrem zjedli
![]()

Wiktoria ,zabrzmiało to ,jakbym była fanką kalendarzyka....a daleko mniedo tego,to dobra metoda jak ktoś chce zajść w ciążęWatykańska ruletka-stąd nazwa
...

Madziula, rozbroiłaś mnie całkowicie tą ruletką!
Zdrówka dla Weronisi!zmierzylam malej temperature-39stopni
a taka ladna pogoda.....:-(

Witam i ja nową mamę! Zobaczysz, że szybko się wdrożyszWitam się i ja! :-)
Raaaany ale wy dużo piszecie!![]()
Wracając do pająków kątników to też niestety u mnie pomieszkują. Raz znaleźliśmy naprawdę wielkiegoWynieślismy go w słoiku na dwór
Zapach koszonej trawy ja akurat lubię :-) Chociaż w tym roku chyba coś mnie uczula mimo, że do tej pory nigdy nie miałam alergii. Ciągle mam zatkany nos i jak otrivinem nie psiknę to oddychać nie mogę :-crazy:
Miłego dnia!

Podziel się: