reklama
B
Beata1988
Gość
madziula ja wcale drastyczna nie jestemna śniadanko jadłam 2 kromki chleba i tonbiałego
ale schabik pieczony w rękawie miałam na tym więc wędlinka chuda
na obiadek zjem ziemniaczki schab zrobie sobie w foli w piekarniku no i mizeria na kolację brak mi pomysłu..................
![]()
A Wy na dietach? Co Wy dziewczynki. Pięknie wyglądacie jakie jesteście!!!

B
Beata1988
Gość
No mnie zawsze bolą przed okresem. Ale nie wiem co z tego będzie 

B
Beata1988
Gość
Najwyżej drugie będzie a faceta na wazektomie i koniec 

agunia-ln
Fanka BB :)
oj współczuję, wiem co to znaczy bo też mam alergię na trawykurde przez dziure od kablówki w scianie czuję tą trawenaleciało mi normalnie do domu
SZOK!!
do tego może nieszczelne okna
nienawidze zapachu koszonej trawy
zaraz sie boje ze bede kichac, lzawic itp![]()

ja sobie wczoraj na kolację przygotowałam serek wiejski i moje dziecię postanowiło spróbować tak feralnie, że całość wylądowała na podłodzea ja jestem zła na moją ferajne diece się zrobiłam wczoraj miske twarogu z jogurtem nat. szczpiorkiem rzodkieweczką zrobiłam im kanapki na kolacje i zostawiłam sobie na śniadanko otwieram rano lodówkę serka brakmałe docho
dzenie i jula syneła towarzycho-jak ja się wczoraj myłam to oni z adamem i piotrem zjedli
![]()

jest na swoim miejscuhej aguniajak buraczek???

Agnes brak to koleś, który siedzi ze mną w pokoju od tygodnia i wogóle się nie odzywa, zakłada na uszy słuchawki i klepie coś w klawiaturę

anabuba zdrówka dla małej

idz idz i daj znac jak poWitam się i ja
Wszystko zrobione już mam. Tylko jedzonko dla Kuby sie gotuje a on śpi na szczęście. Pogoda ładna, może wyjdę dzisiaj z domu. Od tygodnia siedzę na dupie
Jajniki mnie tak napierdzielają że już nie mogę. Chyba dzisiaj pójdę do swojej jak będzie wolny termin :--
-(

Zaraz zmykam do moich papierzysków 
Znalazłam nawet te wypracowania, niestety nie sprawdzone, więc muszę je dziś sprawdzić 
Powiem wam jeszcze tylko jakiego wczoraj stresa przeżyłam.
Zaczęłam robić obiad, a Piotruś oglądał bajki i nawet co jakiś czas do niego zaglądałam i wszystko było ok.
W pewnym momencie przybiegł do mnie z płaczem. Zauważyłam, że coś ma w buzi, więc podstawiłam mu rękę, żeby to wypluł, bo zawsze tak robię, a on jeszcze bardziej płakał. Okazało się że ma w buzi kawałek plastiku, taki jak są przy korkach od butelek - takie kółeczko zabezpieczające, nie wiem, czy wiecie o co mi chodzi.
W każdym razie nie mógł tego wypluć, a ja nie mogłam tego wyjąć i pierwsza moja myśl była taka, że wbił to sobie w podniebienie.
Na całe szczęście wreszcie udało mi się to wyciągnąć - zaklinowało się między ząbkami. Nawet krew mu nie poleciała, więc wszystko ok, ale co się strachu najadłam to moje.
Nie mam pojęcia gdzie on to znalazł. 

Powiem wam jeszcze tylko jakiego wczoraj stresa przeżyłam.

B
Beata1988
Gość
No jak tylko termin będzie mieć to polecę!!
reklama
B
Beata1988
Gość
Zaraz zmykam do moich papierzyskówZnalazłam nawet te wypracowania, niestety nie sprawdzone, więc muszę je dziś sprawdzić
Powiem wam jeszcze tylko jakiego wczoraj stresa przeżyłam.Zaczęłam robić obiad, a Piotruś oglądał bajki i nawet co jakiś czas do niego zaglądałam i wszystko było ok.
W pewnym momencie przybiegł do mnie z płaczem. Zauważyłam, że coś ma w buzi, więc podstawiłam mu rękę, żeby to wypluł, bo zawsze tak robię, a on jeszcze bardziej płakał. Okazało się że ma w buzi kawałek plastiku, taki jak są przy korkach od butelek - takie kółeczko zabezpieczające, nie wiem, czy wiecie o co mi chodzi.
W każdym razie nie mógł tego wypluć, a ja nie mogłam tego wyjąć i pierwsza moja myśl była taka, że wbił to sobie w podniebienie.
Na całe szczęście wreszcie udało mi się to wyciągnąć - zaklinowało się między ząbkami. Nawet krew mu nie poleciała, więc wszystko ok, ale co się strachu najadłam to moje.
Nie mam pojęcia gdzie on to znalazł.
![]()
No to napędził Ci stracha niezłego. Dobrze że nic mu się nie stało
Podziel się: