reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

kasiulek82

Kochanie a to gdzie Ty pracujesz,że oglądasz świat na niebiesko? :-)

Ja pracuję w Pogotowiu Ratunkowym:)I w nocy na sygnałkach wszystko jest niebieskie:)I takie kolorowe tylko nie pacjenci hehhe ale czasem się też zdarzają.A teraz o nas głośno bo do 20 kg możemy nosić:)Paranoja .:-)
Ale dziś w nocy przetrwałam w miare spokojnie było ale brzuchor dał popalić:(:angry:
Pozdrawiam serdecznie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja pracuję w Pogotowiu Ratunkowym:)I w nocy na sygnałkach wszystko jest niebieskie:)I takie kolorowe tylko nie pacjenci hehhe ale czasem się też zdarzają.A teraz o nas głośno bo do 20 kg możemy nosić:)Paranoja .:-)
Ale dziś w nocy przetrwałam w miare spokojnie było ale brzuchor dał popalić:(:angry:
Pozdrawiam serdecznie

o jej praca bardzo ciekawa,ale i stresująca i nocna:eek:kurcze ja chyba bym się bała troche takiej pracy bo ja nie lubie patrzeć na cierpiących ludzi serce mi się kraja,ale taka praca to na medal ratowanie ludzi no naprawde:tak:;-):-)

Pozdrawiam serdecznie

To dobrze, że noc była w miarę spokojna, ale niedobry ten brzusio:baffled::-) ze mnie się przedwczoraj śmiali, że chyba minęłam się z powołaniem, bo mogłam zostać pielęgniarką albo lekarzem, bo tak ładnie opatrzyłam palec od przyszłej szwagierki, że nawet w szpitalu go nie zdejmowali, bo stwierdzili, że jest bardzo dobrze założony opatrunek:tak: Ola przecięła sobie dość głęboko palec krajalnicą:baffled: hehe no, ale cóż ja mam to chyba w genach, bo moja mama jest pielęgniarką;-)

Idę się szykować. Przed chwilą dzwoniła ta pani co mam z nią dzisiaj rozmowe o 14.30 i przelozylysmy spotkanie na 13.45..Musze sie wyszykowac :) Trzymajcie kciuki laseczki plizzzz...Az się cała trzese z nerwów :))

Idę się szykować. Przed chwilą dzwoniła ta pani co mam z nią dzisiaj rozmowe o 14.30 i przelozylysmy spotkanie na 13.45..Musze sie wyszykowac :) Trzymajcie kciuki laseczki plizzzz...Az się cała trzese z nerwów :))

Kochana nic się nie bój i postaraj się być jak najbardziej wyluzowana, uśmiechaj się to naprawdę pomaga:-D oczywiście, że trzymamy kciuki i to bardzo bardzo mocno:-)

a ja sie dowiem jutro czy bedzie Kacperek :-) bo w domu juz Wika wiec ciekawa jestem przeczuc a mam silne na chlopca i wlasnie Kacperka hihih slyszalam ze Kacperki to urwiski :)??
Trzymam kciuki by był to Kacperek:tak:
Tez słyszałam,że Kacperki to urwisy:-p:-D

No i du........a
Nic tam nie ma. Mam jeszcze kilka dni poczekać na @.

Słonecznego, ciepłego, miłego dnia:-)
Przytulam i głowa do góry. Zaraz po @ znów przytulanki a to jest takie wspaniałe:tak::-D

nie martw sie my jesteśmy na tym samym wózku:baffled:tzn ja czekam na @ bo dopiero były staranka ale i tak wiem że przyjdzie bo nie wyszło tak jak mialo być co zaczniemy wszystkie także nstaranka na nowo głowa do góry:tak:;-)ps.hmm chyba twoje suwaczki coś nie tako bo nie widze ich:eek:

Patrysia i ja się dosiąde do Waszego wózka bo u mnie były przytulanki w tym miesiącu dwa razy i to jeden raz taki z nową pozycją i cały czas się śmialiśmy, więc nie wiem czy z tego cos będzie. Czekam z Wami na @:tak::-D A po @ działamy!:rofl2:

Witam, Wszystkie Kochane Staraczki!!!
Z okazji Dnia Rozsyłania Ciążowych Fluidków życzę Wam II na teście, mdłości porannych, okrągłego brzuszka i zdrowego maluszka!!!:-):tak::-D

UWAGA!!! Zaczynam fluidowanie :-)
fluiduję Was, czaruję ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fluidki rozsiewam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fluidki Wam podaruję ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Proszę łapać i nie zwlekać ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dzidzia na Was będzie czekać ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zobacz załącznik 129605, Zobacz załącznik 129606

reklama
Witam, Wszystkie Kochane Staraczki!!!
Z okazji Dnia Rozsyłania Ciążowych Fluidków życzę Wam II na teście, mdłości porannych, okrągłego brzuszka i zdrowego maluszka!!!:-):tak::-D

UWAGA!!! Zaczynam fluidowanie :-)
fluiduję Was, czaruję ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fluidki rozsiewam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fluidki Wam podaruję ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Proszę łapać i nie zwlekać ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dzidzia na Was będzie czekać ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zobacz załącznik 129605, Zobacz załącznik 129606

dziękuje złapałam:tak::tak::tak::tak:

Do góry