Kasiiula
mamusia Pawełka :)
hej ja sie zastanawiam nad konsultacja z innym lekarzem? co o tym myslicie? moze dla swojego swietego spokoju? hmm no nie wiem i w ktorym tc isc do tego lekarza... eh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też póki co mam 2,5 kg w dólCo do tycia to ja z kolei schudlam 2,5 kg i stoje w miejscu od tygodnia :-) ale ja i tak mam nadwage wiec ciesze sie ze nie poszlam w druga stroneNie martw sie ze przytylas 4kg, jesli jesz nie opychajac sie to wszystko w porzadku
potem waga moze Ci stanac na pewnien czas
Niektore z nas nie tyja przez wiekszosc ciazy a pod koniec 7 miesiaca nagle pojawia sie 5-8kg wiecej wiec to zalezy tak naprawde o organizmu kobiety
![]()
Trzymamy mocno kciuki i czekamy na wiadomościwitam z rana
ja tylko na chwilke bo wlasnie pedze do lekarza,oczywiscie mam MEGA stresa.prosze trzymajcie za mnie mocno kciuki
Mam nadzieje przyniesc tu dzis dobre wiesci
milego dnia kochane
Czekamy na relację jak przyjdziesza ja dzis do gina na 14zobaczymy jak niunia rośnie
;]
nic nie mozna w ciazy ale jak se szklanke wypije to nic sie nie stanie![]()
a co do lodow z automatu fakt faktem swieze jajka no ale co niebedac w ciazy jak dzieci male je jedza to nie moga sarmonella sie zarazic? a baba w ciazy odrazu sie zaraza ... tez glupie....
prawidlowo te badanei robic 11tc-13tc6d o tak o a w ktorym tc bedziesz podczas badania?
Natalunia ze mna to wszysto na odwrot po imbirze mnie mdli juz na sam zapach. Herbate moglabym pic ale tylko czarna a przed ciaza uwielbialam herbatki owocowe a teraz mnie od nich odciaglo.
Pojawily sie u mnie dziwe sny niektore to jak filmy grozy albo dramatyskad to takie dziwne rzeczy mi sie snia.
![]()
Waga dalej utrzymuje się na minus 2,5 kg.. mój M. tego nie rozumie i uważa że pewnie jak on jest w pracy to ja nic nie jem. A co ja mam na to poradzić że mimo normalnych posiłków dalej chudne?? Chociaż szczuplutka to ja nie byłam więc dzidziu na pewno ma się tam czym żywić w brzuszku)
hello wszystkim
wiesci niose dobre,mialam robione poraz pierwszy usg przez brzusio,widzialam wiecej niz sie spodziewalam,dzidzia byla bardzo ruchliwa,machala raczkami,nawet paluszki bylo widac.moja niunia ma 6,04cm i jest naprawde duza hihihi.jestem taka szczesliwa.lzy naplywaly mi do oczu
dziekuje ze ze mna bylyscie
alisa79 co do farbowania wlosow to tez sobie postanowilam tego nie robic ale do 12 tyg.ostatnio rozmawialam z kumpela ona ma zaklad ,wiec twierdzi ze balejarz jest bezpieczny bo nie dotyka skory glowy,chyba sie niedlugo skusze bo nie bardzo moge na siebie patrzec z tymi odrostami