reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam was kochane odrazu sie przyznaje że mnie wczoraj nie było bo pewnie nikt nie zauważył że mnie nie ma.Wczoraj na jarmaku troche zeszło a później na pole my poszli i cały dzień nam zleciał a wieczorem jak dzieci spały to prasowałam do 22:00 no ale poprasowałam dzisiaj mam troche luzu jedno pranie sie pierze a później jeszcze jedno trzeba wstawić.A ja już po sniadanku Kamilek spi a Martynka u babci.Ide poczytać i kawke wypić
Patrysia fotelik śliczny i przeciesz nie taki drogi napewno M nie będzie zły:tak:
o foteliku mowila luna :tak: a ja napisalam ze taki ogladalam jak chcialam sewkowi kupywac lozko ;-)
Cześć Kobitki

Pogoda okropna, pada od rana a miałam do siostry jechać. No trudno i tak paliwa nie mam :-:)-( i kasy brak.

Kubek marudzi bo chce cały czas na rączkach. Masakra, już nie mam siły. Teraz leży w łóżeczku i próbuje zasnąć.

No wczoraj moja lekarka nie miała terminu dla mnie no niestety :no::no::no: Ale weszłam do niej na chwilę powiedziałam co i jak to dała mi luteine na wywołanie chociaż nie wiem czemu. Oby zadziałała ale to dopiero tak za dwa tygodnie jak mi powiedziała. Chociaż ja mam przeczucie że nie jestem w ciąży. Jakoś tak intuicja mi podpowiada a ja jej ufam :tak::tak::tak: jakoś nigdy mnie nie zawiodła jeszcze :-D:-D:-D

Coś strasznego jak ginie dziecko. U nas jakieś dwa lata temu facet potrącił dziewczyne, 13 lat miała przeleciała z dobre 6-7 metrów tak szybko jechał. Zginęła na miejscu. A faceta wypuścili. Nienormalni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: u mnie co chwile jakiś groźny wypadek bo takie głupie drogi mamy w okolicy i szybko jeżdżą!!! Ach no cóż. Nikt nie zna dnia ani godziny
no to ciekawe czy intuicja ma racje.... :-)

ja dziewczyny narazie sadam bo widze ze mlody jzu chodzi jak na usranie zajecia sobie nie umi znalezc :sorry: a jeszcze jest Ola :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

Ines, jeśli mogę, mam do Ciebie ogromną prośbę-czy mogłabyś odrobinę przyciemnić swój teks? Jest troszkę jasny na żółte tło, albo ja już taka stara:baffled:

A kochane, zapomniałam Wam powiedzieć, wczoraj zamówiłam mojej pociesze takie coś
FOTELIK PIKOWANY 3 KOLORY POMARANCZOWY (606450182) - Aukcje internetowe Allegro
Piotr jeszcze nie wie, i chyba się wkurzy, bo z kasą cienko, ale to krzesełko, które małej wczesniej kupiłam jest niestabilne a ona się na nie wspina i staje i tylko patrzeć aż głowę rozbije. Rozgrzeszcie mnie...
Fajny ten fotelik! :tak::tak::tak:
Witam :-)

U nas śliczne słońce, ale zimno, brrr, jakis arktyczny wiatr wieje...

Ja wyjątkowo wolała bym chmury :rofl2: Bo Helen ma nie opalać twarzy... A czapki ta moja gargamella nie nosi:angry: Wiec siedzimy w domu.

M wczoraj zadwonił i powiedział, że dzisaj do pracy na 14, posiedzi trochę w domu bo ja ciągle sama... Efekty tego opłakane, zdążyliśmy się pokłucic z samego rana :angry: A talefony do niego się urywaja więc tak jakby był pracy. A czas spedzamy razem tyak, że ja na kompie w pokoju, a on sie rozłożył z kompem w kuchni :wściekła/y: Noramalnie rewelacja...

Dobra wygadałam się :-p:sorry:
Oj skąd ja to znam. :no: Mój m też często przynosi pracę do domu i jest ale jakby go nie było i nasze wspólne spędzanie czasu polega na tym, że ja przy jednym kompie, a on przy drugim :baffled:
Witam i ja:-)
Jak zwykle niewyspana:no:internet mi muli,migdłam mnie boli,wczoraj wieczorem poklocilam sie z M,pogoda na \razie do dupy:angry::angry::angry:
Ale super mi sie zaczal dzien -nie ma co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale popoludniu zapowiadali slone wiec oby wyszlo:tak::tak::tak:
Mlode juz po piciu i pewnie za chwile beda wolały platki
Nie ma to jak dobry początek dnia ;-):sorry:
Ja tu siedzę na BB, w mieszkaniu bałagan, że ho ho, a tu mi kominiarz przyszedł sprawdzać coś tam :zawstydzona/y: Aż mi się głupio zrobiło. :zawstydzona/y: Dobrze, że mnie w pidżamie nie zastał :-p
Dobra, idę sprzątać, bo jak kompa nie wyłączę to nic nie zrobię. :sorry:
Wpadnę później, jak Piotruś pójdzie spać! :tak:

DOWIKLA ,BARDZO MI SIĘ PODOBAŁ TWÓJ OPIS POCZĄTKU DNIA:-D:-D:-D:-DMuszę brać się za porządki ,pranie i td,brzuch mnie boli,raczej mi sie nie chce ,ale tak los mój....bedę zaglądać:tak::tak:

madziulanatasza no wpadaj wpadaj czekam:tak::tak::tak::tak:
moje dziecię skończyło pierwszą część egzaminu zaraz druga:szok::szok::szok:
anabuba jak nie ma pediatry to taki rodzinny pewnie niewiele ci powie:baffled:
beata bez badania dała ci leki na wywołanie czy ja coś źle przeczytałam:baffled::baffled:

madziulanatasza no wpadaj wpadaj czekam:tak::tak::tak::tak:
moje dziecię skończyło pierwszą część egzaminu zaraz druga:szok::szok::szok:
anabuba jak nie ma pediatry to taki rodzinny pewnie niewiele ci powie:baffled:
beata bez badania dała ci leki na wywołanie czy ja coś źle przeczytałam:baffled::baffled:

no walsnie.u nas tak sie teraz porobilo ze pediatra jest w poniedzialek i w srode po poludniu i jeszcze drugi w srode rano plus szczeoineia.ale ta co przyjmuje w pon i srdoe jest w ciazy i pewnie niedlugo odejdzie i zostaniemy praktycznie bez pediatry:crazy:
a to niepubliczny osrodek i wszyscy lekarze stad uciekaja.a rodzinny tez codziennie inny.no i jak tui leczyc dzieci?:baffled:

poczekam z wizyta u lekarza.jak cos sie pogorszy to jutro pjde,a jak nie nie to nie pojde.w tamtymroku tez tak ze 2-3razy miala ze goraczka tak 2dni i tyle,czasami z katarem czasami bez.widac jakas infekcja ja brala i tyle.gdby to byla angina to nadal by miala goraczke,a tak to mzoe wirusowe gardlo i samo przeszlo:baffled:

reklama
Faktycznie ANABUBA TO PROBLEM Z PEDIATRĄ ,ALE u mnie w ogóle nie ma pediatry najbliższy 20 km stąd i to prywatny..taka Polska:tak:Trzymam z całej siły kciukiza odbiór,pójdzie jak z płatka-zobaczysz:tak:

Do góry