reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
A dawno nie widziałam Mamy Helenki!? Co z nią? Chyba że ja nie zauważyłam![]()
Jestem od wczoraj

o foteliku mowila lunaWitam was kochane odrazu sie przyznaje że mnie wczoraj nie było bo pewnie nikt nie zauważył że mnie nie ma.Wczoraj na jarmaku troche zeszło a później na pole my poszli i cały dzień nam zleciał a wieczorem jak dzieci spały to prasowałam do 22:00 no ale poprasowałam dzisiaj mam troche luzu jedno pranie sie pierze a później jeszcze jedno trzeba wstawić.A ja już po sniadanku Kamilek spi a Martynka u babci.Ide poczytać i kawke wypić
Patrysia fotelik śliczny i przeciesz nie taki drogi napewno M nie będzie zły![]()

no to ciekawe czy intuicja ma racje.... :-)Cześć Kobitki
Pogoda okropna, pada od rana a miałam do siostry jechać. No trudno i tak paliwa nie mam :--( i kasy brak.
Kubek marudzi bo chce cały czas na rączkach. Masakra, już nie mam siły. Teraz leży w łóżeczku i próbuje zasnąć.
No wczoraj moja lekarka nie miała terminu dla mnie no niestetyAle weszłam do niej na chwilę powiedziałam co i jak to dała mi luteine na wywołanie chociaż nie wiem czemu. Oby zadziałała ale to dopiero tak za dwa tygodnie jak mi powiedziała. Chociaż ja mam przeczucie że nie jestem w ciąży. Jakoś tak intuicja mi podpowiada a ja jej ufam
jakoś nigdy mnie nie zawiodła jeszcze
Coś strasznego jak ginie dziecko. U nas jakieś dwa lata temu facet potrącił dziewczyne, 13 lat miała przeleciała z dobre 6-7 metrów tak szybko jechał. Zginęła na miejscu. A faceta wypuścili. Nienormalniu mnie co chwile jakiś groźny wypadek bo takie głupie drogi mamy w okolicy i szybko jeżdżą!!! Ach no cóż. Nikt nie zna dnia ani godziny
ja dziewczyny narazie sadam bo widze ze mlody jzu chodzi jak na usranie zajecia sobie nie umi znalezc

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
moja mloda nie ma juz goraczki ale cos zaczyna chrypic vchyba
czyzy jednak gardlo?
zastanwaim sie czy isc z nia do lekarza,tymbardziej ze dzis tylko rodzinny,nie ma pediatry

czyzy jednak gardlo?
zastanwaim sie czy isc z nia do lekarza,tymbardziej ze dzis tylko rodzinny,nie ma pediatry
Fajny ten fotelik!Ines, jeśli mogę, mam do Ciebie ogromną prośbę-czy mogłabyś odrobinę przyciemnić swój teks? Jest troszkę jasny na żółte tło, albo ja już taka stara
A kochane, zapomniałam Wam powiedzieć, wczoraj zamówiłam mojej pociesze takie coś
FOTELIK PIKOWANY 3 KOLORY POMARANCZOWY (606450182) - Aukcje internetowe Allegro
Piotr jeszcze nie wie, i chyba się wkurzy, bo z kasą cienko, ale to krzesełko, które małej wczesniej kupiłam jest niestabilne a ona się na nie wspina i staje i tylko patrzeć aż głowę rozbije. Rozgrzeszcie mnie...

Oj skąd ja to znam.Witam :-)
U nas śliczne słońce, ale zimno, brrr, jakis arktyczny wiatr wieje...
Ja wyjątkowo wolała bym chmuryBo Helen ma nie opalać twarzy... A czapki ta moja gargamella nie nosi
Wiec siedzimy w domu.
M wczoraj zadwonił i powiedział, że dzisaj do pracy na 14, posiedzi trochę w domu bo ja ciągle sama... Efekty tego opłakane, zdążyliśmy się pokłucic z samego ranaA talefony do niego się urywaja więc tak jakby był pracy. A czas spedzamy razem tyak, że ja na kompie w pokoju, a on sie rozłożył z kompem w kuchni
Noramalnie rewelacja...
Dobra wygadałam się![]()

Nie ma to jak dobry początek dnia ;-)Witam i ja:-)
Jak zwykle niewyspanainternet mi muli,migdłam mnie boli,wczoraj wieczorem poklocilam sie z M,pogoda na \razie do dupy
Ale super mi sie zaczal dzien -nie ma co
Ale popoludniu zapowiadali slone wiec oby wyszlo
Mlode juz po piciu i pewnie za chwile beda wolały platki

Ja tu siedzę na BB, w mieszkaniu bałagan, że ho ho, a tu mi kominiarz przyszedł sprawdzać coś tam

Dobra, idę sprzątać, bo jak kompa nie wyłączę to nic nie zrobię.

Wpadnę później, jak Piotruś pójdzie spać!

madziulanatasza
Fanka BB :)
DOWIKLA ,BARDZO MI SIĘ PODOBAŁ TWÓJ OPIS POCZĄTKU DNIA

Muszę brać się za porządki ,pranie i td,brzuch mnie boli,raczej mi sie nie chce ,ale tak los mój....bedę zaglądać

madziulanatasza no wpadaj wpadaj czekam

moje dziecię skończyło pierwszą część egzaminu zaraz druga

anabuba jak nie ma pediatry to taki rodzinny pewnie niewiele ci powie
beata bez badania dała ci leki na wywołanie czy ja coś źle przeczytałam

beata bez badania dała ci leki na wywołanie czy ja coś źle przeczytałam

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
madziulanatasza no wpadaj wpadaj czekam
beata bez badania dała ci leki na wywołanie czy ja coś źle przeczytałam![]()
no walsnie.u nas tak sie teraz porobilo ze pediatra jest w poniedzialek i w srode po poludniu i jeszcze drugi w srode rano plus szczeoineia.ale ta co przyjmuje w pon i srdoe jest w ciazy i pewnie niedlugo odejdzie i zostaniemy praktycznie bez pediatry

a to niepubliczny osrodek i wszyscy lekarze stad uciekaja.a rodzinny tez codziennie inny.no i jak tui leczyc dzieci?

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
poczekam z wizyta u lekarza.jak cos sie pogorszy to jutro pjde,a jak nie nie to nie pojde.w tamtymroku tez tak ze 2-3razy miala ze goraczka tak 2dni i tyle,czasami z katarem czasami bez.widac jakas infekcja ja brala i tyle.gdby to byla angina to nadal by miala goraczke,a tak to mzoe wirusowe gardlo i samo przeszlo

reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Faktycznie ANABUBA TO PROBLEM Z PEDIATRĄ ,ALE u mnie w ogóle nie ma pediatry najbliższy 20 km stąd i to prywatny..taka Polska
Trzymam z całej siły kciukiza odbiór,pójdzie jak z płatka-zobaczysz

Podziel się: