Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Ja dzisiaj o 7 zameldowałam się na badania przed wizytą przyszłotygodniową. Ujście otwarte na 1 palec, szyjka skrócona i główka tak nisko, że w zasadzie mogłabym już rodzić :-( Łykam więc tabletki hamujące skurcze i staram się jak najwięcej odpoczywać. Gin powiedziała, że odstawimy je jak skończy się 37 tydzień i prawdopodobnie niedługo po odstawieniu urodzę, więc chyba się nie załapię na czerwiecMam tylko nadzieję, że wytrzymam do tego 37 tygodnia...
a moj M przyniosl rewelacje zasilil grono bezrobotnych![]()
Hej Spaślaki
A ja dzisiaj zaszalałam :-)
Bo jakaś mnie depresja dopadła, ta z serii "jestem gruba, brzydka, blada i do
Postanowiłam więc zadziałać! Henna na rzęsy, regulacja brwi, troszkę samoopalacza na bladą twarz, no i tipsy.
Wiem, że tipsy są niemodne. Ale ja mam już dość swoich wiecznie połamanych, miękkich paznokci. I dzisiaj powiedziałam: "basta"
Walnęłam sobie takie oto, z takim oto efektem moro na końcówkach :-)
I od razu się doskonale poczułam we własnym ciele (nie licząc boku, którym Mały chyba usilnie próbuje się wydostać na świat)
.

).
.Maż mi nie pomoże bo go nie ma
.Eh...
.Ja również boleję nad swoim fatalnym wyglądem, ale staram się nad tym panować, chociaż większość czasu spędzam w swojej noże![]()

wyglądasz super tak ci zazdroszcze tej figurki więc przestań bredzić od narzekania na wygląd to ja tu jestem i niepróbuj mnie wygryść

.Kluseczka ciesze sie ze kruszynka zdrowa, ja niestety mam ten sam problem ulozenia i jestem na tym samym etapie. Tak bardzo nie chce cesarki!jakis czas temu grzebalam na internecie i natrafilam na cwieczenia ktore pomagaja przekrecic sie dzidzi. Dzis pozniej pogrzebie to Ci przesle.Hej babeczki,
Ja juz po USG= niunia jest zdrowa ale kruszynka- 1803g w 32.4 tyg. Powiedzieli ze po prostu bedzie drobniutka ale po za tym wsio ok.
No jeszcze tylko jedna rzecz ze chyba czeka nas cesarkabo niunia siedzi na pupie z nogami wyprostowanymi i glowa w gorze wiec pewnie ciezko bedzie sie jej przekrecic. No ale zobaczymy
a moj M przyniosl rewelacje zasilil grono bezrobotnych![]()
Rany! Albo zmieniłabym lekarza, albo chodziła prywatnie. Nie mogę sobie wyobrazić, że miałabym nie wiedzieć, co u Maleństwa się dzieje przez tyle tygodni...
Ja mam co wizytę USG, czyli raz w miesiącu, a czasem nawet raz na 2 tygodnie.