Agniesiak85
Fanka BB :)
AGNIESIAK uwielbiam fasolke szparagową(zieloną)z bułka tarta
Byłam sobie na podwórku z Dominisiem super sie bawiliśmy![]()
A ja dalej w tych notatkach i ściągi pisze, eh.. niech juz będą wakacje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AGNIESIAK uwielbiam fasolke szparagową(zieloną)z bułka tarta
Byłam sobie na podwórku z Dominisiem super sie bawiliśmy![]()
Dokładnie- jeszcze te 3 dni do testowania. Ale coś mi się wydaje, że przyjdzie @, więc za bardzo się nie nastawiam. :-(
AGNIESIAK,MEXI no tak lepiej sie nie nastawiacale wiecie troszke można myśleć o fasolce
jak mi bedzie sie zblizać do testowania hehe ja pewnie będe miała fuuul oznaków że jestem w ciąży
![]()
No ja mam juz fool oznaków ale nie piszę bo wiecie.. tak głupio jak potem znowu rozczarowanie
dziewczynki odebralam wyniki.. nie sa rewelacyjne..
FSH 4,88 (norma: 3-20)
Prolaktyna 29,44 (1,58-25,9)
Testosteron 1,79 (0,36-3,33)
LH 11,23 (1,2-12,5)
(normy podalam dla fazy folikularnej bo mam jeszcze owulacyjna i lutealna)
robione w 4 dc
A ja dalej w tych notatkach i ściągi pisze, eh.. niech juz będą wakacje
patrysia - ja śluzu w tym cyklu nie miałam (przynajmniej go nie widziałam) - a fasola jest. :-):-):-)A wiecie co mnie jedno zastanawia że dzisiaj nie mam śluzui ten dziwny ból z rana w jajnikach nieżle mnie to zakłuło ja musiałam się położyć tak to bolało i potem brzuch aż w krzyże
jak na @ ale te jajniki
może dzisiaj rano miałam owulke i mi pęcherzyki pękały dlatego może
przez ostatnie dni miałam normalnie płodny śluz a dziś bam nie ma
nie wiem co jest grane zastanawia mnie to cały czas mam nadzieje że jednak owulke miałam patrząć po płodnym śluzie i po tym kłuciu jajników
a co wy na to
![]()
A ja zaraz będę wcinac fasolke szparagowa z bułka tartą
A my wczoraj mieliśmy 3 rocznice slubu
Buziaczki
aguniak - po pierwsze Gratulacje z Okazji Rocznicy, a po drugie: w poniedziałek przełoże Cie przez kolano i dam klapsa w tyłek. Fasolka będzie i tego sie trzymaj. :-)No wlasnie ja tez napewno dostane @ niestety. Jakos powoli trace nadzieje na fasolke:-(