reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Taką podpórkę do wanienki chyba nabędę. Może się okazać zbawienna, a poza tym to jest taniutka, bo na allegro widziałam je za 8-10 PLN :happy:

Byłam dzisiaj na zakupach w Galerii, bo wczoraj stwierdziłam, że mam zbyt czarno - szarą garderobę, a w końcu idzie lato... Kupiłam sobie 3 bluzeczki, takie zwykłe, proste, na krótki rękaw, dłuższe nieco - białą, czerwoną i zieloną.

A potem wlazłam do H&M na dział dziecięcy i...
ubiorek.jpg

... nie mogłam się oprzeć :-D Musiałam kupić :-D

Mam parę pytań.

-Jaki rozmiar biustonoszy do karmienia kupujecie. Taki jak nosicie teraz, czy większą miseczkę?
- Ile planujecie kupić majtek jednorazowych-tych z siateczki, oraz ile tych paczek podkładów poporodowych.

Może, któraś ma juz jakieś doświadczenie w tej kwestii i coś doradzi. Nie chce aby czegos mi zabrakło. Bo głupio potem wysyłac mojego S na takie zakupy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry