reklama
P
patrysia*
Gość
Ja także trzymam kciuki za KROPTUSIE
MEXI nie juz staranka były bo ja chce dziewuszke bo blisko owulki i w ten dzień to na chłopca a ja wtedy tak z 3 dni przed owulka staranka czyli we wtorek no ale widze że jednak się przesuneła no i chyba jednak i tak na chłopca mi wyszło no trudno oby wogóle się udało zafasolkować i zdrowe najważniejsze
:-)

MEXI nie juz staranka były bo ja chce dziewuszke bo blisko owulki i w ten dzień to na chłopca a ja wtedy tak z 3 dni przed owulka staranka czyli we wtorek no ale widze że jednak się przesuneła no i chyba jednak i tak na chłopca mi wyszło no trudno oby wogóle się udało zafasolkować i zdrowe najważniejsze

P
patrysia*
Gość
Maggie super wygladasz![]()
ja nie widziałam bo akurat posta pisałam:-
P
patrysia*
Gość
Dobra ja zmykam. Jutro sie odezwe
Buziaki dla Wszystkich papapapap :-)
papasiu ja też mykam pomywać,kąpu zrobić papa:-)
maggie_f
Fanka BB :)
Agniesiak85
Jak ja przyszłam to teraz Wy poszłyście, ah tam

Mexi
no i chyba jednak i tak na chłopca mi wyszło no trudno oby wogóle się udało zafasolkować i zdrowe najważniejsze:-)
Ja też bym była szczęśliwa, jeśli w ogóle bym zafasolkowała. Najważniejsze zdrowe bejbi :-).
Agniesiak85
Ja też bym była szczęśliwa, jeśli w ogóle bym zafasolkowała. Najważniejsze zdrowe bejbi :-).
Oczywiście, że zdrowie najważniejsze
My celowaliśmy na chłopca dwa razy w tym cyklu ale ten drugi raz to był smieszny, także pełen luz, zapomnieliśmy o bejbiku i po prostu sie kochaliśmy
Jeszcze tydzień i @

My celowaliśmy na chłopca dwa razy w tym cyklu ale ten drugi raz to był smieszny, także pełen luz, zapomnieliśmy o bejbiku i po prostu sie kochaliśmy

Jeszcze tydzień i @

reklama
Podziel się: