Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Natalunia powiedz mi jak czesto masz wizyty ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Natalunia powiedz mi jak czesto masz wizyty ?
mi strasznie urósł... na dodatek miałam 36D a teraz to mam 36DDa mnie biust nie rosnie caly czas taki sam tylko troche czasem boli.![]()
mówię Ci na cerę to dziewuszka będzieJa miałam problemy z cerą przez całe życie. Na początku ciąży mnie strasznie wysypalo na twarzy, a teraz już przygasło i nawet cera ładniej wygląda niż przed ciążą
Marta płeć dziecka na 100% można określić dopiero w 19-20 tc. Teraz mogą być tylko domysły, ale i tak narządy narazie kształtują się wewnątrz a nie na zawnątrz. Ja też nie mogę się doczekać co mi się urodzi![]()
ja mam to zawsze....Wiecie co ostatnio mam często? Ból w okolicy krzyża, ale to raczej takie ostre kłucie. Szczególnie wieczorem i rano... Macie coś takiego?
Kasiiula, to dobrze, że my tak często, bo naprawdę czasami niektóre sytuacje wymagają natychmiastowej reakcji ze strony lekarza.
Ka...M u mnie to jest raczej w okolicy krzyża, tuż nad pupą. I straaaszmie ogranicza mi to ruchy. Szczególnie jak poleżę w jednym miejscu.