Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Non stop jem tylko mleczne rzeczy, pije mleko, chyba nie długo zacznę przypominać krowę 

Mogę coraz więcej jeść i na szczęście już mi lepiej :-) U mnie wszyscy mówią, że bardzo ładnie wyglądam. Włosy rosną mi jak szalone, paznokcie też i cera wyładniała 
Wczoraj miała napad wzdęć. Zjadłam tylko trochę kapusty kiszonej i tak mnie wzdęło, że szok!!! Wszystko kłuło, bolało, nie dałam rady chodzić, siedzieć a nawet leżeć... Masakra... Na szczęście herbatka z suszonej mięty z ogródka pomogła i jakoś przeżyłam noc...
Poza tym good bye mdłościMogę coraz więcej jeść i na szczęście już mi lepiej :-) U mnie wszyscy mówią, że bardzo ładnie wyglądam. Włosy rosną mi jak szalone, paznokcie też i cera wyładniała
![]()
to i ja sobie pofarbuję włosy bo już mam straszne odrosty....Ja farbowalam w pierwszej ciazy i w tej juz tez farbowalam ,i moj pierwszy synos jest bladynem.W ciazy tez przeciez trzeba o siebie dbac,a nie odrosty do szyi,koncuowki zaniedbane i zniszczone wlosy![]()
Ja juz sama zgupialam na czym polega te badanie???:-(Dzis na wizycie pytalam o badania genetyczne powiedzial,ze polega na tym ze na karku z tylu robi sie taka jakby blonka ktora wlasnie swiadczy o tym,ze dzidzia zdrowa niebedzie.Powiedzial,ze robi sie to w dwunastym tyg,ale on juz mi dzis obmierzyl dzidzie i mowil,ze juz by robila sie ta blonka a jej niema.I mowil,ze robi on je na miejscu u niego przez usg placi sie dodatkowo 30 €.
Ja dzis jadlkam pierogi na slodko z serem cukrem i smietanka szkoda,ze kupne![]()
nigdy ich nie lubiłam....a możesz dokładniej wytłumaczyć co z tym tamponem??dzien dobry witam wszystkich z samego rana
cos spac nie moge,mysle o tym badaniu ciagle a do tego mialam wczoraj te uplawy mocno zoltawe i dzis czuje jakby mnie troche swedzialo,wczoraj wlozylam sobie tampon na 2 godz z jogurtem naturalnym jak mi kazala moja internistka ale nie wiem czy to cos pomorzei tak ciagle cos
pozdrawiam i zycze milego dnia
nie masz się o co martwić... to tylko infekcja.... wszystko będzie ok....Słuchajcie, niedawno wstałam, poszłam do toalety i na papierku znalazłam żółty śluz...... Boże, co to jest? U gina będę we wtorek rano. Czy ten objaw jest alarmujący? Oczywiście, zaniepokoiłam się już na maxa. Może się do mojego najpierw dodzwonię...

(...)u mnie pojawila sie ochota na fast foody typu pizza czy hamburger.![]()
(...)Jak myślicie, będzie już można na tym USG rozpoznać płeć ?? Nie mogę się doczekać![]()
(...) Włosy rosną mi jak szalone, paznokcie też i cera wyładniała![]()
To zazdroszczę tej cery, bo ja wyglądam jak nastolatka. Zawsze miałam problemy z cerą, bo mam tłustą.
Teraz twarz, szyja, dekolt, kark- MASAKRA !!!
Może to przez ten Duphaston?
Jeszcze 3 tygodnie mam go brać.