Dzień dobry:-) Witam się słonecznie:-)
Dziendobry kochane ja dzis naburmuszona chodze od rana bo @ sie zjawila malpa jedna

kurde az sie dzis poryczalam bo kto to widzial tylke czekac wczoraj minelo 2 lata i ciagle pod gorke i ciagle nic

ah mam juz dosc chyba pora pogodzic sie z mysla ze mama nie zostane:-(bo co innego pozostalo nakrecac sie coi miesiac i plakac stresowac jak przylezie wcale mi to nie potrzebne te nerwy poprostu zycie jest niesprawiedliwe i tyle

Sisi Kochanie, nie martw się... Robiłaś badanka wszystkie??
papa Zajączku przykicaj do nas jutro!!:-)
Zaniepokojona, Kochanie przykicałam, poczytałam a tu nikogo nie ma

czyżbym się jednak musiała wziąć za sprzątanie w pracy???
ja to chyba mam ciązę urojoną bo i sluż od owulki mam taki jakiś a zawsze sucha byłam nigdy nie miałam tak a dzis to już mi sie leje (przepraszam) ten sluz. I nie mam typowych objawów przed @ zawsze mnie głowa bolała a teraz nic. jutro albo w niedzielę sie okaże bo ja to zawsze w weekend dostaje @ niezależnie od wyliczeń
Kochana, no i jak dzisiaj testowałaś srugi raz??? czy czekasz do pobniedziałku?? @ przyszła??? Nie trzymaj nas w niepewności

Powodzenia na egzaminie:-) i prosze nie porównywac kochanego zajączka do szkoły - męczyduszy:-)
Kachane ja robilam juz wszystkie badania z pol roku temu i sa okej ale moj maz nie robil wienc nie wiem jak przyjade z turcji to ide prywatnie jeszcze raz zrobic wszystkie badania i zobaczymy jak beda oki to moj m idzie pod odstrzal innego wyjscia nie ma a lekarz jak lekarz "wszystko bedzie dobrze prosze sie nie martwic stres wcale nam nie pomaga a szkodzi"
Glopi latwo mu sie mowi masakra jakas
Mój lekaż powiedział że statystycznie "wina" niepłodności leży po połowie do kobiet i do męzczyzn, to koniecznie wysyłaj M. na badania!!! Jeśli chce dzidzi to powinno tez mu zależyć żeby wiedzieć co się dzieje i próbowac naprawiać.
lub optumistyczna wersja DOSZEDL :-)
DZIEKUJE

Myślę że to mogło miec miejsce:-):-)
My czekamy na wyniki zolnierzykow,

jak dugo to trwa juz 1.5 tygodnia i babka w przychodni powiedziala ze jeszcze z 2 trzeba czekac

Jak to jedna z BB-weczek stwierdzila ze chba kretkami je rysuja.
No nie mów... nie spodziewałam się że to tak długo trwa... Ale może coś ładnego Wam narysują:-)
W
więc moge byc w ciazy?? wcale bym sie nie obraziła.....
Dobrze będzie...a my bedziemy trzymały kciuki:-)
Cześć
Witam wszystkich na forum jestem tu zupełnie nowa i szczerze mówiąc mam nadzieję, że pomożecie mi bo potrzebuję, żeby ktoś obiektywnie oceniło moją sytuację. Może Wy mi pomożecie
Witaj Karolka... Trzymamy kciuki po cichutku:-)
Kochana mierz tylko w jednym miejscu WYBIERZ SOBIE gdzie przyjemniej

powiedzcie mi dziewczyny czemu w piątek wieczorem nie ma nic ciekawego w telewizji???
Czy ktoś się dołączy di piwka??
ja wczoraj tez popijałam sobie:-)
ja t naprawde czasem tak myśle a tu człowiek sie bał i po co ??;-)
Tez mam takie myśli...
Babeczki spadam swietowac z mezulkiem

:-)
Do nastepnego. papaapapapapapaa
Olesia jak świętowanie????:-):-)
Boss cały czas łazi i nie mam kiedy odpisać wam wszystkim