reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

dzień dobry:-)

Romeczko - ja niestety nie wiem co u Tikanis, ale tez o niej pomyślałam wczoraj bo akurat jej zdjęcie mi wyskoczyło:-)

OluPM - Ty to pracuś jesteś - tak rano wstawać i sprzątać:tak:

Kinguś - miłego pobytu na działce:happy:

A ja mam dziś spotkanie z ludźmi z liceum - kończyłam szkołe 12 lat temu - ciekawe jak wyglądają niektórzy;-)

reklama
Dzień dobry:-) Witam się słonecznie:-)
Dziendobry kochane ja dzis naburmuszona chodze od rana bo @ sie zjawila malpa jedna:wściekła/y:kurde az sie dzis poryczalam bo kto to widzial tylke czekac wczoraj minelo 2 lata i ciagle pod gorke i ciagle nic :confused2:ah mam juz dosc chyba pora pogodzic sie z mysla ze mama nie zostane:-(bo co innego pozostalo nakrecac sie coi miesiac i plakac stresowac jak przylezie wcale mi to nie potrzebne te nerwy poprostu zycie jest niesprawiedliwe i tyle :zawstydzona/y::angry:
Sisi Kochanie, nie martw się... Robiłaś badanka wszystkie??
papa Zajączku przykicaj do nas jutro!!:-)
Zaniepokojona, Kochanie przykicałam, poczytałam a tu nikogo nie ma:baffled::baffled: czyżbym się jednak musiała wziąć za sprzątanie w pracy???:eek:
ja to chyba mam ciązę urojoną bo i sluż od owulki mam taki jakiś a zawsze sucha byłam nigdy nie miałam tak a dzis to już mi sie leje (przepraszam) ten sluz. I nie mam typowych objawów przed @ zawsze mnie głowa bolała a teraz nic. jutro albo w niedzielę sie okaże bo ja to zawsze w weekend dostaje @ niezależnie od wyliczeń
Kochana, no i jak dzisiaj testowałaś srugi raz??? czy czekasz do pobniedziałku?? @ przyszła??? Nie trzymaj nas w niepewności:eek::eek:
Kochana ja jutro też do szkoły:baffled: I to egzamin jeszcze mam o 15:angry::crazy:
Ale.. mam to gdzieś, dałam już sobie na luz. Jakbym się tak wszystkim przejmowała to już bym dawno zfiksowała:laugh2::sorry:
Teraz najważniejsza dla mnie fasolka:tak: Szkoła nie zając:-p Jeszcze tylko rok mi został nie licząc końcówki tego.
Powodzenia na egzaminie:-) i prosze nie porównywac kochanego zajączka do szkoły - męczyduszy:-)
Kachane ja robilam juz wszystkie badania z pol roku temu i sa okej ale moj maz nie robil wienc nie wiem jak przyjade z turcji to ide prywatnie jeszcze raz zrobic wszystkie badania i zobaczymy jak beda oki to moj m idzie pod odstrzal innego wyjscia nie ma a lekarz jak lekarz "wszystko bedzie dobrze prosze sie nie martwic stres wcale nam nie pomaga a szkodzi"
Glopi latwo mu sie mowi masakra jakas
Mój lekaż powiedział że statystycznie "wina" niepłodności leży po połowie do kobiet i do męzczyzn, to koniecznie wysyłaj M. na badania!!! Jeśli chce dzidzi to powinno tez mu zależyć żeby wiedzieć co się dzieje i próbowac naprawiać.
lub optumistyczna wersja DOSZEDL :-):-D

DZIEKUJE
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Myślę że to mogło miec miejsce:-):-)
My czekamy na wyniki zolnierzykow, :szok: jak dugo to trwa juz 1.5 tygodnia i babka w przychodni powiedziala ze jeszcze z 2 trzeba czekac :eek: Jak to jedna z BB-weczek stwierdzila ze chba kretkami je rysuja.
No nie mów... nie spodziewałam się że to tak długo trwa... Ale może coś ładnego Wam narysują:-)
W
więc moge byc w ciazy?? wcale bym sie nie obraziła.....:)
Dobrze będzie...a my bedziemy trzymały kciuki:-)
Cześć
Witam wszystkich na forum jestem tu zupełnie nowa i szczerze mówiąc mam nadzieję, że pomożecie mi bo potrzebuję, żeby ktoś obiektywnie oceniło moją sytuację. Może Wy mi pomożecie
Witaj Karolka... Trzymamy kciuki po cichutku:-)
Kochana mierz tylko w jednym miejscu WYBIERZ SOBIE gdzie przyjemniej :-D
:rofl2::rofl2::rofl2:

powiedzcie mi dziewczyny czemu w piątek wieczorem nie ma nic ciekawego w telewizji???
Czy ktoś się dołączy di piwka??
ja wczoraj tez popijałam sobie:-)
ja t naprawde czasem tak myśle a tu człowiek sie bał i po co ??;-)
Tez mam takie myśli...
Babeczki spadam swietowac z mezulkiem :-D:-)
Do nastepnego. papaapapapapapaa
Olesia jak świętowanie????:-):-)
Boss cały czas łazi i nie mam kiedy odpisać wam wszystkim:baffled:

No ja chyba tez musze troszke chalupke posprzatac ale jeszcze troche sie poobijam.

Ale wczoraj bylo pieknie, uwielbiam sie budzic przy moim M (nie poszedl do pracy), zjedlismy sniadanko a po poludniu pojechalismy na rowerkach do parku na piknik. Wieczorem zrobilam masaz, chyba ponaciskalam go w odpowiednie miejsca bo mial taka ochote na przytulanki a co ja bede sie opierac. Pieknie na poduszkach na podlodze w blasku swiec przy relaksujacej muzyce achhh Potem po drinku na oblanie nasze rodznicy, film na zamkniecie dnia. Fajosko bylo :-)

Co do mojego poprzestawionego cylku to sprawdzilam na FF, dopuki nie wstawilam x2 negatywnych owul. testow pokazywalo 13dc jako prawdopodopny dzien owul. ale po wprowadzeniu zmian owul. mogla wysapic miedzy 9dc-14dc. A moze jaj nie bylo? Wiec z kad ten plodny sluz w 8dc-10dc??? Troche to skomplikowana, zobaczymy co sie bedzie dzialo.

reklama
Olesia - piękna rocznica i taka romantyczna:tak:

A z cyklem nie pomogę, bo sama mam jakieś zawirowania i też tego nie kumam:no:

Ja chyba zaczynam stawiac na bezowul. bo praktycznie nic nie boli, poklulo w lewym baaardzo minimalnie (mozna nawet tego nie zuwazyc) a teraz tylko od paru dni plecy w krzyzu bola :-(
Wiecie co mnie zastanawia, jak sie nie staralismy to czasem nawet nie zuwazylam ze byla owul. a moze to tez troche stres na to wplywa jak bardzo sie ja czuje. A w tym miesiacu jakas taka spokojna jestem, nie nakrecalam sie na te plodne dni :eek: moze dlatego???

Do góry