reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Karmienie pełne miłości butelką z mieszanką :-)

reklama
ja staram się odbijać . Maciusiowi odbija się raczej szybko , a jeśli trzymam go 10-15 min i mu się nie odbije to odpuszczam.:tak:

Ja rowniez odbijam Gracjanka w nocy no chyba ze daje mu mleczko na spiaco to wtedy nie trzeba odbijac malenstwa:tak:
glitterfy093758T881D32.gif

Ostatnia edycja:
ja nie odbijam bo Alicji sie nie odbija tak łatwo ja by ją w dzień odbić to musze poświęcić na to z 30 -40 min. i to jeszcze poprzewracać ją pare razy z brzuszka na plecki i spowrotem... Ona od początku mi sie nie odbijała za bardzo... a żarłok z niej niezly jest...

Dziewczynki czy dopijacie wasze maluszki?Ja daje Gracjankowi miedzy posilkami ok.100-150 ml wody dziennie I czy myslicie juz o zageszczaniu mleczka dla maluchow kleikiem ryzowym badz kasza manna
0017795676.gif

Ja pamiętam że jak chrzciłam Paulinę , a miała 4 miesiące to miała zagęszczane mleko kaszką kukurydzianą takie opakowanie z chłopcem w kapeluszu i nic jej nie było . Z Maciusiem poczekam do konsultacji z pediatrą no i smoczek 1 ma zbyt małą dziurkę a 2 się krztusi więc nie wiem jak to będzie .

kurcze wiecie, mój Max od tygodnia zjada 150ml, ale od wczoraj się buntuje i mu mało:szok:. on ma 7 tygodni dopiero, nie daje mu więcej bo się boje że taki antałek będzie, ale jak teraz wstanie i znowu zechce więcej to juz sama nie wiem.Ile dziecko dwumiesięczne powino zjadac??? musze poczytać na necie.
hyba Max nie goni Juranda agi:no:;-),

reklama
Do góry