reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobre i to:-D:-D:-DAle tak naprawde koszac trawe idzie sie szybciej opalic:tak::tak::tak:

PATRYSIU
Czy chodziło Tobie moze o Malibu?
o wlasnie malibu :tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2:
słodziaki,słodko śpią

Oliwka kapała się z kuzynką,były szaleństwa nie z tej ziemi :-D:-D:-D

A tak w ogóle to M juz wrócił do domku,jest już z nami.Taki stęskniony wrócił że ho ho :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
czekamy aż Oliwka zaraz pójdzie spać i będziemy nadrabiać stracony czas :tak::tak::tak::tak::tak::tak: ale będzie sie działo :-):-):-)
no to udanej nocy zycze
zdaj relacje na tajnym jutro :tak::tak:

reklama
u mnie dzieci już śpią moje kochanie pod prysznicem zaraz ja mykam pod prysznic muszę tu i uwdzie maszynką zadziałać bo zarastam:-D:-D:szok::cool2::cool2::cool2::cool2:
a potem drineczek świeczki łóżko........................
zaraz jeszcze zajże na tajny:tak::tak::tak:
madziula ty się określ o której byś była bo ja jutro do miasta mykam po sandały dzieciakom ale to koło 15:tak::tak::tak:
gdybym już tu nie wpdła to dobrej nocy laseczki;-)
a anabuby u nas dziś nie było:szok::szok::szok::szok:
a patrysia albo meduska kiedy ania wraca do siebie i będzie na bb????????

Ja juz sie wykapałam i umylam butelki od mleczka:-)Mlode spia a M z Dominikiem jeszcze nie ma:no:
Dominik tez byl strasznie zmeczony wiec pewnie albo spi albo bedzie ryczal jak wroca

MALINKA
Upojnej nocy:tak::tak::tak:

malinka heh tylko sie nie zatnij :-D:-D:-D
hmmm kurcze mowila kiedys wraca ale zapomnialam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: o tylu rzeczach gadalysmy ze hej :-)
ale ledwo przyszla i zaraz pytala sie co na BB sl;ychac :-D:-D

Dobra ja zmykam bo chlopacy wrocili:-)
Musze umyc mlodego i polozyc go spac bo marudzi i jeczy
Pozniej cos szybko zjem i tez sie klade
Dobranoc:-)

a to moje kochanie to siedzi i siedzi pod tym prysznicem:-D:-D:-D
na tajnym byłam cosik napisałam..................
patrysiu nie skuje się 2 drineczki to max:tak::tak:
no to teraz już napawde mykam:laugh2::laugh2:

Dzisiaj bylo o nim w faktach i w wiadomosciach an 1:tak::tak::tak:Ale jednak to nie jest gej i nie bedzie sławny na caly swiat:-D:-D:-D
Chca zeby sie rozmnazal:-)
A 17 maja wybieram sie do tego zoo wiec Kochana specjalnie dla Ciebie zrobie jemu fotke;-):-)
Czekam z niecierpliwością na fotki:-D

dziewczyny jeszcze boli mnie to dziaslo a mam tam jeszcze dziure
czy dlatego ze to sie zrasta???
wprawdzie nie boli mnie tak mozcno ale czuje to... :dry:
Troch ę potrwa ,bo po ósemkach to dziury kratery,ale zarosną:tak::tak: Ja też już lulu mykam...Malinka to możemy sie faktecznie nie spotkać ,zobaczymy ,teraz ciężko mi się co do godziny określić ,ale może damy radę wcześniej:tak:

reklama
Witam wieczornie,ale tu pustki ,że ho,ho,ja dzisiaj uziemniona z Ksawkiem w domu,Klaudia trochę poszalała z kolegami w skate parku,mąż popołudnie spędził przy aucie szykując je na bóstwo na jutro ,ot i sobota zleciała...Jutro wstajemy ok.7śniadanie kawa i do szczecina ,to 100 km,więc ok 1,5 godziny się jedzie w jedną stronę ..zakupy...a Malinka na drugim końcu miasta mieszka,aż za gumieńcami ,a przejechać miasto to ...:crazy: ale mam nadzieję ,ze czsu nam starczy i mojego upartego m zdołam namówić i ,że mi uwierzy ,że spokojnie zdążymy:tak:Liste zakupów mam ...choć będziemy takie głupoty kupować to ciesze się na sam wyjazd i dzień poza domem.M ogląda teraz zakup kontrolowany więc mogę na komie robić co mi się podoba i tak nie zauważy:-D:-D:-D:-D
miłego wyjazdu

wiem wiem...
zreszta i tak jestem uziemiona przy Sewku wiec na to zeby szalec nie mam czasu chyba ze znajomi do nas przyjda :sorry:
no tak ale solarium i te inne ... :-)

no to fajnie spedziliscie dzionek :tak:

kurcze ale fajnie
a szczypiorki padniete hehe :-D

udanej podrozy ;-);-)

no to pewnie Ci zasna szybko oby :tak:

ja piwka nie mam za to mam winko i wodeczke no i cos w stylu kurcze wypadlo mi to z gemby... no co sie z mlekiem pije taki drink z tego
jak se wspomne to powiem

a ja dzis zla jestem teraz sie wkurzylam na m ale napisze na tajnym..
maly zasypia.....
a w domku nikog nie ma na szczescie lepiej bez ludzi przynajmniej dzis :tak:
oj widzę,że mocno Cię chyba wkurzył.Potem poczytam co na tajnym.

słodziaki,słodko śpią

Oliwka kapała się z kuzynką,były szaleństwa nie z tej ziemi :-D:-D:-D

A tak w ogóle to M juz wrócił do domku,jest już z nami.Taki stęskniony wrócił że ho ho :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
czekamy aż Oliwka zaraz pójdzie spać i będziemy nadrabiać stracony czas :tak::tak::tak::tak::tak::tak: ale będzie sie działo :-):-):-)
Na pewno się będzie działo po takiej przerwie.:-D:-D

maly mi juz zasnal wiec mam spokoj chyba cos se otworze z barku..... :sorry:
podziel się.:laugh2::laugh2:

dziewczyny jeszcze boli mnie to dziaslo a mam tam jeszcze dziure
czy dlatego ze to sie zrasta???
wprawdzie nie boli mnie tak mozcno ale czuje to... :dry:
Jeśli nie zarosło to znaczy,że skrzep Ci wypadł i zrobił się suchy zębodół.
Grzej w poniedziałek do dentysty.
Pewnie przepłucze Ci to sodą i powinien założyć Nipas.

u mnie dzieci już śpią moje kochanie pod prysznicem zaraz ja mykam pod prysznic muszę tu i uwdzie maszynką zadziałać bo zarastam:-D:-D:szok::cool2::cool2::cool2::cool2:
a potem drineczek świeczki łóżko........................
zaraz jeszcze zajże na tajny:tak::tak::tak:
madziula ty się określ o której byś była bo ja jutro do miasta mykam po sandały dzieciakom ale to koło 15:tak::tak::tak:
gdybym już tu nie wpdła to dobrej nocy laseczki;-)
a anabuby u nas dziś nie było:szok::szok::szok::szok:
a patrysia albo meduska kiedy ania wraca do siebie i będzie na bb????????
miłego wieczorku i upojnej nocki.:-D:-D:-D

melduje ze jestem;)))
i chyba wszystkie juz pouciekaly:-(
ide nadrabiac zaległosci zatem
Ja też jestem,ale nie długo ,bo Daruś czeka z drineczkiem.
Uciekam
Dobrej nocki.

Do góry