reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Witam wieczornie,ale tu pustki ,że ho,ho,ja dzisiaj uziemniona z Ksawkiem w domu,Klaudia trochę poszalała z kolegami w skate parku,mąż popołudnie spędził przy aucie szykując je na bóstwo na jutro ,ot i sobota zleciała...Jutro wstajemy ok.7śniadanie kawa i do szczecina ,to 100 km,więc ok 1,5 godziny się jedzie w jedną stronę ..zakupy...a Malinka na drugim końcu miasta mieszka,aż za gumieńcami ,a przejechać miasto to ...
ale mam nadzieję ,ze czsu nam starczy i mojego upartego m zdołam namówić i ,że mi uwierzy ,że spokojnie zdążymy
Liste zakupów mam ...choć będziemy takie głupoty kupować to ciesze się na sam wyjazd i dzień poza domem.M ogląda teraz zakup kontrolowany więc mogę na komie robić co mi się podoba i tak nie zauważy

Ja wlasnie posprzatałam kuchnie

M pojechal z Dominikiem na zakupy do tesco czy gdzies tam wiec siedze z dziewczynkami ktore strasznie mi marudza
Zaraz wezme Je pod prysznic i sprobuje polozyc
W dzien spaly mi bardzo krotko-Wiktoria niecala godzinke a klaudia jakies 20 minut
Wiec po takim meczacym dniu sa na bank niewyspane

Zaraz wezme Je pod prysznic i sprobuje polozyc

madziulanatasza
Fanka BB :)
Hi hi Dowikla to koniecznie najpierw małe połóż lulać..a widziałaś słonia geja z waszego zoo,taki sławny ostatnio....czego to już w telewizji nie było

Dzisiaj bylo o nim w faktach i w wiadomosciach an 1Hi hi Dowikla to koniecznie najpierw małe połóż lulać..a widziałaś słonia geja z waszego zoo,taki sławny ostatnio....czego to już w telewizji nie było![]()

Chca zeby sie rozmnazal:-)
A 17 maja wybieram sie do tego zoo wiec Kochana specjalnie dla Ciebie zrobie jemu fotke;-):-)
wiem wiem...Spokojnie Patrysia przyjdzie jeszcze taki czas ,że będziesz błagała los o @,jak nie tym razem ..to następnym...i tak do skutku ..ciesz się jeszcze tym,że nie jesteś i twoje ciało należy do ciebie...czyli: możesz iśc na solarium,do sauny,możesz brać leki i witaminy jakie chcesz i na byle ból głowy ,możesz iść na piwo czy imprezkę z koleżankami i balować całą noc,możesz się smarować balsamami wszędzie i w każdej ilośći,...twój biust służy tylko twojej przyjemnośći(I M)no, to na tyle
;-)
zreszta i tak jestem uziemiona przy Sewku wiec na to zeby szalec nie mam czasu chyba ze znajomi do nas przyjda

no tak ale solarium i te inne ... :-)
no to fajnie spedziliscie dzionekWitam
My po mega długim wypadzie nad jeziorkoBylo super:-)Dzieciaki sie wyszalaly i wybawily a ja z siora powygrzewalysmy sie troszke na sloneczku:-);-)
Do domu wrocilam jakies pol godzinki temu strasznie padnieta

kurcze ale fajnieA ota focie
Z moim szwagrem i powrot do domu
a szczypiorki padniete hehe

udanej podrozy ;-);-)Witam wieczornie,ale tu pustki ,że ho,ho,ja dzisiaj uziemniona z Ksawkiem w domu,Klaudia trochę poszalała z kolegami w skate parku,mąż popołudnie spędził przy aucie szykując je na bóstwo na jutro ,ot i sobota zleciała...Jutro wstajemy ok.7śniadanie kawa i do szczecina ,to 100 km,więc ok 1,5 godziny się jedzie w jedną stronę ..zakupy...a Malinka na drugim końcu miasta mieszka,aż za gumieńcami ,a przejechać miasto to ...ale mam nadzieję ,ze czsu nam starczy i mojego upartego m zdołam namówić i ,że mi uwierzy ,że spokojnie zdążymy
Liste zakupów mam ...choć będziemy takie głupoty kupować to ciesze się na sam wyjazd i dzień poza domem.M ogląda teraz zakup kontrolowany więc mogę na komie robić co mi się podoba i tak nie zauważy
![]()
no to pewnie Ci zasna szybko obyJa wlasnie posprzatałam kuchnieM pojechal z Dominikiem na zakupy do tesco czy gdzies tam wiec siedze z dziewczynkami ktore strasznie mi marudza
Zaraz wezme Je pod prysznic i sprobuje polozycW dzien spaly mi bardzo krotko-Wiktoria niecala godzinke a klaudia jakies 20 minut
Wiec po takim meczacym dniu sa na bank niewyspane
![]()

ja piwka nie mam za to mam winko i wodeczke no i cos w stylu kurcze wypadlo mi to z gemby... no co sie z mlekiem pije taki drink z tegoAle bym sie napila zimnego piwkaMam w lodowce mojego ulubionego redsa ale jestem tak zmeczona ze pewnie po kilku lykach splynełabym pod stol
![]()
jak se wspomne to powiem
a ja dzis zla jestem teraz sie wkurzylam na m ale napisze na tajnym..
maly zasypia.....
a w domku nikog nie ma na szczescie lepiej bez ludzi przynajmniej dzis

reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Zdrówka życze wamCześć dziewczyny...Ksawek mi sie podziębił,mnie też z rana katar zaatakowł ,aaa do luftu,byłam w aptece po baterie i mam nadzieję ,że zduszę w zarodku...Jakoś nie mam mocy i energii,:-(
Zaraz ide poczytać tajnyaleksja nie wiem co napisać to trudna decyzja..................ale podjełaś napewno najlepszą jesteśmy z tobą pisz wywalaj z siebie ila wlezie pomożemy trzymaj się kochana cieplutko.......
która ma z nią kontakt smsowy to przesyłam buziaczki
relacja na tejnym;-);-);-)
no i nie wiem co jeszcze chciałam![]()
Witaj w klunie ja też mam @ale dziewczyny w ciazy nie jestem bo dzis dopadla mnie @
jakas nabuzowana chodze i juz mojemu co chwile dogryzam i dogaduje
a mialo byc tak fajnie...... :--
-
-(

śliczne i widać że badzo zmęczoneA ota focie
Z moim szwagrem i powrot do domu
Podziel się: