reklama
ja dopiero o tej porze wpadłam poczytac co u Was słychać
dzieki Wam mam przespane noce mimo ,że zębol się jeszcze Lenie nie przebił
ten polecany przez Was żel plus czopki ułatwiają nam przetrwanie tego okresu stany podgorączkowe minęły teraz biegunka i nadal kiepsko mi je:-(
W weekend nie miałam nawet chwili żeby do Was zajrzeć Laura wyjechała na piknik a Lesiu na szkoleniu z pracy więc walczyłam sama z małą
trochę poczytam i koło południa Was złapię przy kawce :-):-):-)
dzieki Wam mam przespane noce mimo ,że zębol się jeszcze Lenie nie przebił

W weekend nie miałam nawet chwili żeby do Was zajrzeć Laura wyjechała na piknik a Lesiu na szkoleniu z pracy więc walczyłam sama z małą

trochę poczytam i koło południa Was złapię przy kawce :-):-):-)
Jak wy to robicie że 3 razyale M do końca te 3 razy był
wiktori tak tak do końca

Ja tylko na chwilunię.
Wpadłam się Wam pochwalić od mężą.
Taką zwiewną bieliznę dostałam na urodzinki.
Bielizna nocna Triumph - Wiosna/lato 2009 - Zdjęcie 8 z 8
bielizna fajniutka

U nas wieczorkiem też sie wczoraj działo,tylko raz

my na nogach od 6.30.Oliwka zamiast siedzieć na nocniku to lata z gołym dupskiem po pokoju a M spi w najlepsze.ja sie chyba nie doczekam że to on raz wstanie rano i zrobi koło małej a ja się wyśpię

to mnie najbardziej u niego wkurza,on zawsze jest zmęczony i musi sie wyspać a ja to niby robocop ????? mimo ze mam niewyspaną noc to i tak zero zrozumienia

Wy też tak macie?czy wasi mężowie są bardziej wyrozumiali?

wiktoria12
Mama i żona :)
Ja tylko na chwilunię.
Wpadłam się Wam pochwalić od mężą.
Taką zwiewną bieliznę dostałam na urodzinki.
Bielizna nocna Triumph - Wiosna/lato 2009 - Zdjęcie 8 z 8

wiktoria12
Umnie też tak jest M mało kiedy zajmował sie Martynka z czego pamiętam to raz małą przebrał a Kamilka też nie przebierał bo go niema.Ale wiecznie sama wszystko no teraz Martynka jest większa to jak tam coś robi to ją wezmie tylko że teraz ona sie wie sama sąbą zając więdz po ogrodzie sama chodzi i sie bawi.wiktori tak tak do końca:-):-):-)
bielizna fajniutka
U nas wieczorkiem też sie wczoraj działo,tylko razno ale było super
my na nogach od 6.30.Oliwka zamiast siedzieć na nocniku to lata z gołym dupskiem po pokoju a M spi w najlepsze.ja sie chyba nie doczekam że to on raz wstanie rano i zrobi koło małej a ja się wyśpię
to mnie najbardziej u niego wkurza,on zawsze jest zmęczony i musi sie wyspać a ja to niby robocop ????? mimo ze mam niewyspaną noc to i tak zero zrozumienia
Wy też tak macie?czy wasi mężowie są bardziej wyrozumiali?![]()
wiktoria12
A tak wogule to sie nie przywitałam beszczelna jestem

Witam was kochane z rana ja zaraz ide naszykować ubrania bo o 8 idziemy słoneczko ładnie świeci dzieci sie bawią ja.Wiedz jeszcze sniadanko zjesc a później jak przyjde to zajże a nie wiecie co sie z joe-alx dzieje bo wogule jej nie ma
życze wam dobrego i miłego dnia

medeuska
październikowa mama'09
Dzień dobry z rana:-)
Nadrobiam zaległosci:
Mi sie przydał taki rajd po sklepach
tyle że teraz na mnie nic nie pasuje i nic fajnie nie wygląda
i doczytałam że do końca
ni eno u nas z przerrrrrwą to 2 max..
wiecej to w ciągu całego dnia, ale nie na raz
Jak ja Wam tego zazdroszcze
Ja juz po sniadanku, pranie sie pierze, zaraz sie wezme za ścielenie łózek, potem za prasowanko....
Nadrobiam zaległosci:

Ale zaszalałaswitam wieczorkiem
madziulanatasza szkoda że nie wpadliście :--
-(ale z drugiej strony ja już o 14 wybyłam z domu a wróciłam o 19
anka ale fajnie że jesteś super bo tęskniłyśmy
wiktoria ja mam biust 75 DD ale przywiązana jestem do niego na maxa(fajnie żeby po tych trzech ciążach był jeszcze tak jędrny jak przed)
patrysia chwal się na tajnym nowymi tipsami
wiktoria próby nocnej nie byłobyło co prawda 2 razy ale inaczej
no a ja byłam z dziećmi w galaxy się polansować jak to mówi adam .Antek został z piotrem w domku a my poszaleliśmy na zakupach tatuś ich był sponsorem zakupów dzieci przeszczęśliwe jula bogatsza o sandałki oczywiście różowe z księżniczkami różowe spodenki 3/4 różowe okulary i biały daszek adam sandały spodenki 3/4 koszulkę wisior(bo to maniak gadżeciaż)no a potem julia jeszcze kulki zaliczyła i wszyscy happy
ja dla antka wypatrzyłam w h&m fajne spodnie na lato i koszulkę w cubusie fajny sweterek i bluzę ale muszę czekać na kaskę niestetya dla siebie w trollu widziałam fajne spodenki no marzenie ale to za -20 kg
![]()

3????????????wiktoria my wczoraj 3 razy zaliczyliśmy![]()

Widze że zakupki sie udałyWitam:-)
Wkoncu dotarłam na BBPo obiedzie pojechalismy do king crossa z zamiarem kupienia trocin dla Pysi;-)a kupilismy duuuzo innych rzeczy
Ja kupiłam sobie trzy bluzeczki w new yorker( dwie na lato i jeden taki sweterek),jedna bluzeczke w h&m i bielizny i adidasy good year ze zlotymi paskamiM kupil sobie adidasy ,Dominik dostal kapcie domowe a dziewczynki emulsje do opalania garniera
Teraz mlode juz zasypiaja,Dominim u siebie a M na kiblu

Ja juz po sniadanku, pranie sie pierze, zaraz sie wezme za ścielenie łózek, potem za prasowanko....

wiktoria12
To jak poprasujesz to przyjedz do mnie bo ja mam taką wielką sterte praniaDzień dobry z rana:-)
Nadrobiam zaległosci:
Ale zaszalałasMi sie przydał taki rajd po sklepach
tyle że teraz na mnie nic nie pasuje i nic fajnie nie wygląda
![]()
3????????????i doczytałam że do końca
ni eno u nas z przerrrrrwą to 2 max..
wiecej to w ciągu całego dnia, ale nie na raz
Widze że zakupki sie udałyJak ja Wam tego zazdroszcze
Ja juz po sniadanku, pranie sie pierze, zaraz sie wezme za ścielenie łózek, potem za prasowanko....![]()

medeuska
październikowa mama'09
ja nie mam dużo-tylko 2 praniaTo jak poprasujesz to przyjedz do mnie bo ja mam taką wielką sterte prania![]()

reklama
Podziel się: