reklama
Dziekuje bardzoBym zapomniała dziewczyny Aleksia pozdrawia Was wszystkie:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Pozdrow Ja ode mnie tez bardzo serdecznie:-)
madziulanatasza
Fanka BB :)
Dowikla te twoje takjakby ???tak ,a pewnie ziemniaczki sie podsmażają ,szwagierka ci mcdonalda niesie lub m ptasie mleczko otwiera co co co????

Dowikla te twoje takjakby ???tak ,a pewnie ziemniaczki sie podsmażają ,szwagierka ci mcdonalda niesie lub m ptasie mleczko otwiera co co co????![]()

A jak juz gotowaly mi sie jaja to zobaczylam ze mam jeszcze ziemniaczki na smazenie w lodowce,wiec smazone ziemniaczki beda jutro na obiad;-):-)
A ptasiego mleczka to nie mam a nawet gdybym miala to juz bym nie miala;-)

Dziękuję pięknie ,pozdrów i ją ...a jak się czuje Ona i Igorek ,mam nadzieję ,że idzie ku lepszemu![]()
igorek czuje sie troszke lepiej.Wykryto u niego bakterie w gardle i dostaje teraz leki,czekaja na poprawę.
A Aleksia wydaje mi sie że nadal jest załamana,pisze że czuje sie jak 50-letnia kobieta,że jest wszystkim załamana.Bardzo jest mi jej żal.
dowikla ty to masz apetytnie no serio
Tak po 20 zjadląm 4 kanapki z jajem na miekko
A jak juz gotowaly mi sie jaja to zobaczylam ze mam jeszcze ziemniaczki na smazenie w lodowce,wiec smazone ziemniaczki beda jutro na obiad;-):-)
A ptasiego mleczka to nie mam a nawet gdybym miala to juz bym nie miala;-)![]()

madziulanatasza
To strasznie przykre ,ale wierzę ,że minie musi minąc Igorek wyzdrowieje prędziutko ,a i dla niej wstanie jeszcze słońce,banalnie brzmi ,ale ja w to wierzę ,bo po każdej burzy wstaje słońce.....
Dowikla ,ja swoje tam wiem

Mi tez jest Jej strasznie zaligorek czuje sie troszke lepiej.Wykryto u niego bakterie w gardle i dostaje teraz leki,czekaja na poprawę.
A Aleksia wydaje mi sie że nadal jest załamana,pisze że czuje sie jak 50-letnia kobieta,że jest wszystkim załamana.Bardzo jest mi jej żal.

Kurde ze musiało spotkac Ja cos tak okropnego
Ja nie wyobrazam sobie wybierac tak jak Ona musiala

Jak dla mnie to Aleksia jest baaardzo ale to bardzo dzielna kobieta
Oby Ten do gory Jej to wynagrodzil
madziulanatasza
Idę do m dziewczyny trochę się poprzytulać ,bo jeszcze chwila i sie obrazi

faceci

reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
dziewczyny ja dzis padam na ryj czytam posty i czytam
Aleksi tez mi zal ale dzielna Kobieta z niej i napewno da rade!
Dowikla nie przesadazj z tym jedzonkiem
Agnes pozdrow tez Aleksie i napisz jej ze trzymamy kciuki by szybko doszla do siebie
Madziulanatasza tak jak po nocy przychodzi dzien
swieta racja!
Aleksi tez mi zal ale dzielna Kobieta z niej i napewno da rade!
Dowikla nie przesadazj z tym jedzonkiem

Agnes pozdrow tez Aleksie i napisz jej ze trzymamy kciuki by szybko doszla do siebie

Madziulanatasza tak jak po nocy przychodzi dzien

Podziel się: