reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Mejdia gratulki !!!!!! :-):-):-)
Bbakania fajnie, że kupiłaś kapelusik Natalka z pewnością zadowolona a fryzjer to zawsze jakaś odnowa :tak: i lepiej człowiek się czuje :tak:

My zaliczyliśmy 3 spacerki w tym jedna drzemka na dworzu u babci :-p ja też usnęłam na chwilę - miałam już dosyc jęczenia Jaśka a mówię Wam przechodzi teraz sam siebie, do tego piszczy :szok: czasem na spacerze ludzie gapią się na mnie jak na wariatkę z syreną w wózku :cool2::baffled: dobrze, że czasem mogę mu zapchac buzie chrupkiem :errr::growl:

Witajcie!
Dzisiaj troszkę pozniej, bo Ł miał wolne i mieliśmy troszkę załatwiania ;-)
Byliśmy w Selgrosie- kupiliśmy dużo rzeczy w tym różne zupki dla Barta:tak:, byliśmy też na dłuuuugim spacerku, wpłaciłam już wpisowe (300zł) za żłobek Bartkowy :sorry:, treaz Ł kąpie Bartka, a ja w końcu kompa włączyłam :-) zaraz lecę pod prysznic i oczywiście tasiemiec :-D

Magdziarko kolczyki boski! W końcu muszę coś wybrac! :tak: Masz może w kupie zdjęcia swoich cudownch dzieł?

witajcie:tak:

My tez całe dnie na dworku siedzimy:tak: tak przyjemnie...
P. własnie kupił autko;-) ale przez to po 23 bedzie dopiero w domu:zawstydzona/y: A od jutra załatwianie papierków, niestety troche tego jest, bo auto sprowadzone, ale cos za cos:tak: Jeszcze czekamy na decyzje co z mieszkaniem.

Paulinka dzis padła o 19:25:tak: w ogóle jakas taka nie swoja znów, górne 2 wyłaża i lada chwila powinny zastukac:tak:

Buziakuje i spokojnej nocki!

Ja też się odmeldowuję wieczorkiem.
Oczywiście dzionek na dworku. Wojtek już padł!:-)
Byłam u neurologa w związku z tymi zawrotami głowy, które miewam, ale wszystko w porządku.
Teraz mam skierowanie do laryngologa - się przebadam dokumentnie !Hihi.

Kasiau ja dopiero zaliczyłam wewnętrzny, a cały kurs przede mną! I właściwie to nie mam pojęcia gdzie będę zdawać, obgadam to pewnie z instruktorem.
Daruunia - super, że zakupki sie udały - pracowity dzionek.
Asiowo cieszę się , że nowa bryka już tuż tuż, szybkiego załatwiania urzędowego!
Aniknulka dużo cierpliwości do wrzeszczącego łobuziaczka!

Mój dziś wyczyniał oj wyczyniał,:szok: na spacerach darł mordkę, jęczał, marudził, nic nie mogłam zrobić, bo albo płakał, albo sie wspinał na moich spodniach i ani w tą ,ani w tą.:baffled:
Wyrwał mi gatrść włosów, zniszczył moje okulary,wywalił wszystko z pralki itd.:no:
Energię to to dziecko ma, że hej!

Dziewczyny miłego wieczorku!!!!

Witajcie. Ja jestem padnieta Rano dlugi spacer popoludniu obiad lekcje z Kinga i jeszcze poszłam powozic Wojtka w jezdziku Jezdzil taki dumny ze hej.
Asiowa jaki samochodizk kupiliscie?
Moj maz te zchce zmienic ale nie wie na co wiec pewnie jeszcze z rok minie zanim zmienimy.
Mejdia Wojtki sa super chłopaki i nie narzekaj. :):)Wiem ze potrafia dac popalic

magdalenkakol... kupiśmy Opla Vectra kombi:tak: ale wersja B, duze rodzinne autko i mysle troszke nim pojezdzimy:tak:a jezdzilismy tico... wiec roznica kolosalna!

Hej dziewczyny:-)

Mejdia-gratuluje zdanego egzaminu!!!:-)No to teraz prawdziwa szkola jazdy przed Toba:-)
Asiowo-gratuluje nowego samochodu!:-)My mielismy wczesniej Opla Vectre B,ale nie kombi,tylko zwykly osobowy i bylismy bardzo zadowoleni:-)

U nas wszystko dobrze.Tylko Maja od wczoraj niespokojnie spi w nocy-budzi sie czesto ze strasznym placzem.Podejrzewam kolejne zabki,ale nie jestem pewna,bo na dziaslach nic nie widac.
Dzis padla przed 20.00,ale budzila sie juz z 4 razy z placzem.....:-(

reklama
Ja dziś dostałam paczkę nowych zdjęć i wkładałam do albumu - zawsze to pamiątka ale niedługo to będę musiała kupić nowy regał na albumy do zdjęć :-):-):-)

Do góry