wiem jak tojest tez tak czasem mamAmój m jeszcze pracuje ,cały dzień znowu samajeszcze na podwórku dłubie ,niby wiem ,że musi,ale smutno jest samej całe dnie spędzać,tylko Ksawek za towarzysza ,bo KLaudia po 17 wyszła na próbe do kościoła i jeszcze nie wróciła,jak przyjdzie to już tylko spać ,ot i cały urok siędzenia w domu
![]()

dasz rade tak co po tej diecie bedziesz jeszcze widoczna hihi chodzi o to co nie schudniesz i nie zrobisie z ciebie patyczekJestem jakaś zmeczona przy tej diecie, osłabia jak jasna ch*****. Ale dam radę. Dziś był kryzys, teraz z górki.
Idę do m się przytulić. Spedziłam kupę czasu przed kompem. Wystawiałam ogłoszenia gdzie tylko sie dało, żeby sprzedać obraz, suknie ślubna i bujaczek.
Dobranoc dziewczyny
Padam, plecy wymiękły.

dawaj cyca jak dalej chce ja mialam tego pecha ze mi sewek sam w wieku 4 miesiecy sam odrzucil ale do 5,5 miesiaca karmilam sporycznie az zanikl calkiemA dziewczyny mogłybyście mi pomuc.Nie wiem co mam zrobic jak byłam u lekarza z Kamilkiem to pytałam sie czy moge podawać kamilkowi kaszke w nocy a mówiłam ze podaje już 3 razy w dzień i lekarka mi mówiła zeby nie dawać bo może miec zaparcia i poleciła mi zeby kupić Nan albo Bebiko no i tak sie zastanawiam czy kupic i nie dawać już cyca czy jeszcze do roku go pokarmic bo cyca daje mu tylko w nocy ale mam jeszcze pokarm no a właśnie teraz mam super cyce tekie jędrne no ale przestaną byc takie tylko dam Kamilkowi cyca to zaraz opadnąNo i nie wiem czy kupic jutro to mleko czy nie M mówi że to odemnie zalezy ale ze może bym go jeszcze na chwile pokarmiła bo ze to wczesniak i dobrze mu to zrobi jak będzie jadł mojego cyca niz te mleka bo ze to na chemi poradzcie mi coś
![]()

ja tez tak mialam ale nie przejmuj sie sewek pierwszego zeba mial jak mial 11 miesiecy a dokladnie 3 dni przedJEST TU KTOŚ JESZCZE? :-):-):-)
o 19 padłam razem z Lenką i spałysmy sobie 1,5 h a potem pobudka i krzyki od nowa teraz tatuś walczy
ja juz wykończona jestem a zęba ani widu
zaraz nadrobię cały dzień forum mam nadzieję ,że pójdzie mi szybciej niż wczoraj![]()

a to ci wojtek ;-)Witam moje njmlodsze dziecie jak nigdy jeszcze spia starszaki szykuja sie do szkoły tzn Zuzia juz gotowa tylko Wojtek fisiuje jak zwykle w czwartek bo maja jechac na basen i wszystko robi zeby sie soznic i nie jechac
juz nie mam sily do niego
wkurza od samego rana
heh nie martw sie o wage bo i tak to zrzuciszDzień dobry z rana, ja juz po śniadanku, gary pozmywane
Jeszcze mi w sumie patelnia zostałai garne jeden ale musiałam sobie odpocząc
A własnie, powiem Wam że nie przytyłam tertaz przez te 2 tygodnie, ufff dalej 56. no i pól, ale to juz nic takiego,wczesniej mialam jakos 56,3 chyba..w porownaniu do wagi z przed miesiąca
to super..
przydałoby sie wogole zebym jeszcze z kg schudła zanim bede juz tak całkiem tyc![]()

ty to choby w woju normlanie biedne dzieci hahahawitam czwartkowo
wczoraj chodziło mi oczywiście o suwaczki wiktori pomieszałam
a ja mam dzisiaj roboty a roboty muszę poprasować spakować nas wszystkich ogarnąć mieszkanko przed wyjazdem bo piotrek tylko wraca z pracy i rura taxi na dworzecpiotr kończy pracę 15.15 zanim dojdzie to 15.30 a o 16 mamy autobus
damy radę
joanna no bo twój wwojtek to jak mój adam on też rano fisiuje zagaduje marudzi wybrzydza zaczepia julę a wszystko po to żeby się spóźnić
za to ja odwaliłam dzisiaj numer antek mnie obudził zerwałam się patrze na telefon 7.30 dawaj adamowi tempo podkręcam biegam robie mu kanapke przy akompaniamencie płaczącego antochy w łóżeczku ale galpouje ile wlezie pokrzykuje na adama ty się pośpiesz ubieraj się nie budź kulki nie marudź itp...........wszystko przyszykowałam zrobiłam mleko antkowi siadam żeby go nakarmić patrzę na telefon a tu 6.49no zwolniliśmy tempo
nie wiem jak ja to zrobiłam
![]()

ja tam nie widze roznicy heh mnie przezywali mleczarnia jak mialam takie cyckiPowiecie że głupia jestem ale mi sie wydaje że mi piersi zmalały zobaczcie i ocencie same

ja bylam wczorajHa, do Reala to mi się nie płaca, do Rybnika bym musiała jechac , na benzyne drożej niż bym zaoszczedziła na płynach![]()

no slyszalam juz kilka osob przyjechalo z meksyku z wczasow i teraz sie bojaDziewczyny a słyszałyście o tej swinskiej grypie normalnie az sie boje co to bedzie