wiktoria12
Mama i żona :)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja brałam zelixe za pierwszym razem schudłam 7 kilo w miesiąc ,ale potem brać przestałam i nadrobiłam to ,drugi raz jak się za to wzięłam,też schudłam ,znowu odstawiłam ,bo myślałam ,że sama dam sobie radę ,z powrotem utyłam,taka naiwna byłam ,że spróbowałam 3 raz i już nie działają na mnie ,dlatego teraz odchudzam się bez wspomagaczy,nie ma sie co czarować tylko trzeba mniej jeść ,skończyć z czipsami wieczorem i orzeszkamiWolę chudnąć powoli,ale mam większe szanse na sukces ,że utrzymam wagę ,jeżeli sie zdecydujesz na zelixe to bierz ją tak długo ile chcesz schudnąć ,a jak odstawisz to pilnuj sie bardziej niż zwykle,bo ja błyskawicznie tyłam,bo na zelixie nie masz apetytu i najadasz sie byle jabłkiem i błyskawicznie chudniesz,a jak przestaniesz brać ,to moment apetyt wraca i wszystko wybornie smakuje.Ale wywaliłam posta,ale chce ,żebyś była świadoma ,przekalkuuj sobie.Ja też chciałabym w miesiąc schudnąć ,ale sie nie da, jak schudnę wolniej to waga mi się będzie trzymała,a ponieważ już nie palę
to już mam nadzieję nigdy tak nie przytyję
![]()
Milena a poco sie odchudzasz dobrze wygladasz![]()
My juz po drugim spacerkuTroszke wczesnie wrocilismy ale meszki zaczeły juz grysc
Pogoda nadal super :-)Słoneczko swieci,wiaterek delikatny
ANKA
Perły sa super![]()
Nie mów, ja ślub brałam w klapkach w ósmym miesiącu ,byłam tak spuchnięta ,że tylko białe klapeczki na mnie pasowały....mam nadzieję ,że nic nam palcami nie zwiałowrocilysmy
u nas tez duszno ale deszczyku nie ma zapewne w nocy popada troszeczke
Musze sie pochwalic ze moja Laura dzis pierwszy raz zrobila 2 razy siku w krzaczkiCzasami sadzam ja na kibelek zeby nie bylo problemu u znajomych.Sa juz 1 efekty
Ciesze sie ze podoba Wam sie bizuteriaLuna jasne ze nie wierze w zabobony.Nie dosc ze perly beda to jeszcze sandalki zakladam do slubu a ponoc palce powinne byc zakryte bo szczescie palcami ucieka
Mlena jasne ze Ci powiemy czy chudniesz od kiedy zaczynamy testacje
Wiktoria a ja zamiast sprzatc i klasc Laure siedze na BB ale zaraz sie zwine bo trzeba cos zrobic
Bylam na zakupkach byly udane
Dowikla chyba kawcia nie dziala na Ciebie?