reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Teściu był na urlopie w Afryce, właśnie fotki sobie przeglądam...

A to fotka, do pokazania starszym dzieciom, jak będą narzekały na brak zabawek...
Te dzieci co maja buty to pochodzą z bogatych rodzin...

Aczkolwiek prawda jest taka, że ten obrazek to nie do końca z biedy, a z lenistwa, i chyba to jest najbardziej przerażające :baffled:

chyba sobie kupie tę zelixę na odchudzanie na razie zaczełam brać jakieś tabletki 3-j stopniowe slim figura czy jakoś tak i latam co chwilę do kibelka :-D
Ja brałam zelixe za pierwszym razem schudłam 7 kilo w miesiąc ,ale potem brać przestałam i nadrobiłam to ,drugi raz jak się za to wzięłam,też schudłam ,znowu odstawiłam ,bo myślałam ,że sama dam sobie radę ,z powrotem utyłam,taka naiwna byłam ,że spróbowałam 3 raz i już nie działają na mnie ,dlatego teraz odchudzam się bez wspomagaczy,nie ma sie co czarować tylko trzeba mniej jeść ,skończyć z czipsami wieczorem i orzeszkami:sorry:Wolę chudnąć powoli,ale mam większe szanse na sukces ,że utrzymam wagę ,jeżeli sie zdecydujesz na zelixe to bierz ją tak długo ile chcesz schudnąć ,a jak odstawisz to pilnuj sie bardziej niż zwykle,bo ja błyskawicznie tyłam,bo na zelixie nie masz apetytu i najadasz sie byle jabłkiem i błyskawicznie chudniesz,a jak przestaniesz brać ,to moment apetyt wraca i wszystko wybornie smakuje.Ale wywaliłam posta,ale chce ,żebyś była świadoma ,przekalkuuj sobie.Ja też chciałabym w miesiąc schudnąć ,ale sie nie da, jak schudnę wolniej to waga mi się będzie trzymała,a ponieważ już nie palę:tak:to już mam nadzieję nigdy tak nie przytyję:-D

Ostatnia edycja:
luna dzięki tabex nawet mam w domku ale próbuje siłą woli ja ambiyna jestem to sama wjechałam sobie na ambicje że takie marne cieniasy mną rządzą itp:rofl2:zobaczymy jak pójdzie??ale dobrze będzie:tak:moje kochanie mówi że jak ja rzucę to on też spróbuje............zobaczymy..........
a mężowi owiedz że jak mała podrośnie to jako typowa kobieta będzie pakowała jeszcze więcej:rofl2:a jak tatuś nie pomoże dźwigać to znajdzie sobie chłopaka............:rofl2::rofl2::-D:-D:rofl2::rofl2:
No i przestrachałaś mi faceta:-D:-D:-D

kSAWUŚ ZJADŁ W KOŃCU TEŻ OBIADEK ,TEN TO MA TEMPO ,kupiłam sobie w biedronce daturę ,bo ta z zeszłego roku nie przezimowała mi znowu i zdechła,piękne są te krzewy jak tak urosną i zakwitną:tak:
A moja do tej pory nic nie chce zjeść. Ani ziemnaczki z masełkiem, ani pycha zupka z rybki, ani miąsko, no nic, a i kaszka też niet. A pożądnie to jadła o 10 rano, później tylko butla ( i to nie zagesczonego ) mleka o 12 do spania. No nic, jak zgłodnieje, to zawoła. Za godzine kolacja, pewniejuz zje i to z apetytem. Oby.
Musze zobaczyć co to ta datura. Gdzieją trzymasz?

jej się taka fajna data urodzin trafiła 28.08.2008 :-):-)
Bardzo fajna data.:-)

20 było by w sam raz :tak: Już ciepło i nie trzeba sie opatulać, a jest czym oddychać :tak: Bo mi ostatnio ciągle duszno :baffled: A pije jak smok :szok:
No nie ma się co Tobie dziwić, ale dobrze, że dużo pijesz. Jak możesz, to spróbuj miętowej gorzkiej herbaty, pomaga, ale w ciąży nie każda lubi.

Poprawka, w połowieposta moja mała zachciała dokończyć ( prawie nie zaczętą ) kaszkę. No i dobrze, nic na siłę.

dziewczynki żegnam się:happy::happy::happy:
będe po weekendzie w niedzielę albo w poniedziałek:tak:
życzę wam wszystkim miłego weekendu i nie piszcie za dużo bo jak ja to potem nadrobie:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
papatki kochane:elvis::surprised::ninja2::rolleyes::cool:
Malina udanego wypoczynku, sił nabieraj a później wszystko opowiadaj.

to ja sie pochwale bizuteria do slubu- biale perly oddzielone cyrkoniami- prosze tylko szczerze mi pisac :)
Aniu, biżuteria jest poprostu piękna, ale perły na własnym ślubie to ponoć łzy w małżeństwie. Mam nadzieję, że nie wierzysz w zabobonony.

Teściu był na urlopie w Afryce, właśnie fotki sobie przeglądam...
A nad Tanganiką był, kurcze, żebym wiedziała, to bym go o tropheusy z jeziora poprosiła, hihihi

My juz po drugim spacerku:tak:Troszke wczesnie wrocilismy ale meszki zaczeły juz grysc:angry::angry::angry::no:
Pogoda nadal super :-)Słoneczko swieci,wiaterek delikatny

ANKA
Perły sa super:tak::tak::tak::tak:

My juz po drugim spacerku:tak:Troszke wczesnie wrocilismy ale meszki zaczeły juz grysc:angry::angry::angry::no:
Pogoda nadal super :-)Słoneczko swieci,wiaterek delikatny

ANKA
Perły sa super:tak::tak::tak::tak:
Dowikla u ciebie meszki ,a u nas całe rozmaite dziadostwo na czele z niezliczoną chmarą komarów ,wieczorem nie da sie za bardzo siedziec na dworzu tak tną..:szok:Iwiatr zimny hula,niby w sumie blisko ,a jaka różnica:tak:

reklama
Do góry