wiktoria12
Mama i żona :)
U nas zagrzmiało i troche padał deszcz alr jest zimny wiater
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Milena a poco sie odchudzasz dobrze wygladaszchyba sobie kupie tę zelixę na odchudzanie na razie zaczełam brać jakieś tabletki 3-j stopniowe slim figura czy jakoś tak i latam co chwilę do kibelka![]()
Ja brałam zelixe za pierwszym razem schudłam 7 kilo w miesiąc ,ale potem brać przestałam i nadrobiłam to ,drugi raz jak się za to wzięłam,też schudłam ,znowu odstawiłam ,bo myślałam ,że sama dam sobie radę ,z powrotem utyłam,taka naiwna byłam ,że spróbowałam 3 raz i już nie działają na mnie ,dlatego teraz odchudzam się bez wspomagaczy,nie ma sie co czarować tylko trzeba mniej jeść ,skończyć z czipsami wieczorem i orzeszkamichyba sobie kupie tę zelixę na odchudzanie na razie zaczełam brać jakieś tabletki 3-j stopniowe slim figura czy jakoś tak i latam co chwilę do kibelka![]()
No i przestrachałaś mi facetaluna dzięki tabex nawet mam w domku ale próbuje siłą woli ja ambiyna jestem to sama wjechałam sobie na ambicje że takie marne cieniasy mną rządzą itpzobaczymy jak pójdzie??ale dobrze będzie
moje kochanie mówi że jak ja rzucę to on też spróbuje............zobaczymy..........
a mężowi owiedz że jak mała podrośnie to jako typowa kobieta będzie pakowała jeszcze więceja jak tatuś nie pomoże dźwigać to znajdzie sobie chłopaka............
![]()
A moja do tej pory nic nie chce zjeść. Ani ziemnaczki z masełkiem, ani pycha zupka z rybki, ani miąsko, no nic, a i kaszka też niet. A pożądnie to jadła o 10 rano, później tylko butla ( i to nie zagesczonego ) mleka o 12 do spania. No nic, jak zgłodnieje, to zawoła. Za godzine kolacja, pewniejuz zje i to z apetytem. Oby.kSAWUŚ ZJADŁ W KOŃCU TEŻ OBIADEK ,TEN TO MA TEMPO ,kupiłam sobie w biedronce daturę ,bo ta z zeszłego roku nie przezimowała mi znowu i zdechła,piękne są te krzewy jak tak urosną i zakwitną![]()
Bardzo fajna data.:-)jej się taka fajna data urodzin trafiła 28.08.2008 :-):-)
No nie ma się co Tobie dziwić, ale dobrze, że dużo pijesz. Jak możesz, to spróbuj miętowej gorzkiej herbaty, pomaga, ale w ciąży nie każda lubi.20 było by w sam razJuż ciepło i nie trzeba sie opatulać, a jest czym oddychać
Bo mi ostatnio ciągle duszno
A pije jak smok
![]()
Malina udanego wypoczynku, sił nabieraj a później wszystko opowiadaj.dziewczynki żegnam się
będe po weekendzie w niedzielę albo w poniedziałek
życzę wam wszystkim miłego weekendu i nie piszcie za dużo bo jak ja to potem nadrobie
papatki kochane![]()
Aniu, biżuteria jest poprostu piękna, ale perły na własnym ślubie to ponoć łzy w małżeństwie. Mam nadzieję, że nie wierzysz w zabobonony.to ja sie pochwale bizuteria do slubu- biale perly oddzielone cyrkoniami- prosze tylko szczerze mi pisac![]()
A nad Tanganiką był, kurcze, żebym wiedziała, to bym go o tropheusy z jeziora poprosiła, hihihiTeściu był na urlopie w Afryce, właśnie fotki sobie przeglądam...
Dowikla u ciebie meszki ,a u nas całe rozmaite dziadostwo na czele z niezliczoną chmarą komarów ,wieczorem nie da sie za bardzo siedziec na dworzu tak tną..My juz po drugim spacerkuTroszke wczesnie wrocilismy ale meszki zaczeły juz grysc
Pogoda nadal super :-)Słoneczko swieci,wiaterek delikatny
ANKA
Perły sa super![]()