laparada
Fanka BB :)
dzień dobry wszystkim mamusiom 
dziś postanowiłam cały dzień się uśmiechać, niczym nie zamartwiać
o;-)

dziś postanowiłam cały dzień się uśmiechać, niczym nie zamartwiać

o;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uf!!!! jakie dobre wieści! super kochana!ja juz po badaniu wlasciwie zrobili mi szybki skan przez brzuch i zbadali grupe krwi dziecko jest i zyje lekarz nie mogl nic zmierzyc ani zobaczy bo wciaz fikal koziolki ale mam taki glowny skan jaki robia w 12 tyg w anglii wtedy dokladnie mierza i badaja co tam w srodeczku sie dzieje z malenstwem powiedziano mi ze takie krwawienia sie zdarzaja i by sie nie martwic a jak cos to od razu na oddzial dzwonic
ja dopiero do domu dotarlam siedzialam tam od 7.30 a wszystko trwalo moze z 10 minut! tylko weszlam od razu polecialam na komputer podzielic sie nowinkamiweri jak Twoje usg ? odezwij się, bo się zamartwiam!
ja mam koszmarnie sucha skórę zwłaszcza na nogach - skorupę taką. Tyle, że ja nie znoszę się smarować. Stosuję więc nawilżające żele pod prysznic, ale nizbyt to pomaga. Najgorzej jest z uustami, bo mimo, ze nakładma pomadki glicerynowe to i tak mam popękane do krwi. Jakbym przez pustynię wędrowała ;-)A ja mam teściową do rany przyłóż) i ciągle jest za mną a mojego M. to ochrzania jak tylko coś zacznie na mnie narzekać
)
Widzę że nie tylko ja mam suchą skórę... Ja smarowałam 2 razy dziennie oliwką i strasznie mi się skóra na brzuszku i piersiach wysuszyła, a myślałam że oliwka będzie dobra bo tłusta.. muszę sobie jakiś balsam kupić..., Co do twarzy to się zastanawiam kto powiedział że cera ma się poprawiću mnie jest raczej gorzej
zawsze mi wyskoczył jakiś pryszczyk lub może dwa, ale teraz to jest chyba 10 :-(