S
Sol
Gość
dawikla - a ja ci zazdroszczę tych bliźniąt
też bym chciała mieć prócz Karoli bliźniaki (tylko maż nie bardzo) 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj dawno dawno... ;-)Witajcie dziewczyny. Jakos dawno mnie tu nie było![]()
sliczna jest jak zawszeA fotki z dzisiejszego dnia :-):-):-):-):-):-)
gratulacje budowy domku - ach nie denerwuj sie tak ;-)A dom sobie buduję i już mnie cholera od tego bierze![]()
no to superDziewczyny mialyscie racje ze Laura na nowo szybko nauczy sie wolac siku Dzis mialysmy dzien bez wpadki Laura cudnie sikal na nocnik w domku a potem jak udalismy sie do kuzyna goscine pieknie sikala na ubikacje.Alez jestem z niej dumna
ostatnio to przechodzilam wiec wspolczujea ja zasnęłam kurcze ząb mi nawala spuchło mi pół twarzyale się boje iść z tym zębem do dentysty bo dotknąć się tam nie mogę , miałam go zrobionego nagle bum plomba wypadła razem z kawałkiem zęba a w środku czarny
po tej ciązy wszystkie żeby mi lecą juz 7 zrobiłam i co chwile coś![]()
heh dobre normlanie juz nawet w snach jest BBA mnie wczoraj wieczorem nie było ,bo wylądowaliśmy na ognisku u znajomych,było super wesoło,poranek tylko mniej fajnyWiecie ,dzisiaj mi się śniłyście ,że wróciłam z ogniska,,siadłam do kompa i opowiadam na bb jak było na ognisku,,strasznie się z tego śmiałam rano,widzicie jakie to uzależnienie ..nawt śni mi się ,że piszę
![]()
witaj u nasWitam
Ja też jestem mama na etacie, do tego mieszkam z teściową-wredna jak ...normalnie aż brak mi słów by to opisać.
Pozdrawiam.
skads to znam moja tesciowa cos w podobie tez jeuj nie nawidze...Zamierzam, zamierzam w końcu siedzę w domu i nic nie robię ...tak twierdzi moja teściowa.Mówi że "kto ma dzieciątko ten ma świątko".... Ona sama miała trójkę dzieci i wszytki były zawsze grzeczne, czyste, nie psociły....
Ale jak mnie wkurza ta babanormalnie szok!!
Jak się już pobudujemy to przed domem zrobię fosę, pole minowe i działka samonaprowadzające ustawie!!
A wasze teściowe tez takie są?? Pewnie się pytanie powtarza, ale ja nie czytałam od początku bo strasznie tego duuużo .
hehe dobreA widziałyście toAle sie uśmiałam![]()
nom eh ty bez meza to w domu chyba nie masz co robic kiedy on przyjezdza??... ;-)
witaj fajnie ze znaci sie z Joanna73Cześć - ja też jestem mamą siedzącą w domciu ;-)
Niby mi to nie przeszkadza, ale jak dzisiaj poszliśmy na grilla do teściów i nie musiałam się zajmować dzieckiem tylko pozwolono mi posiedzieć na krześle w słoneczku to dopiero poczułam jaka jestem zmęczona![]()
Nie wiem skąd to małe cudo bierze tyle energii - rano wyszalała się z Gabrysią u Joanny73 potem na działce biegała przez bite 4 godziny a potem jeszcze u teściów szalała a jak o 19 wróciliśmy do domu to siłą musieliśmy ją uśpić na drzemkę.
A w poniedziałek rano mój maż wyjeżdża w delegacje i wraca w piątek o 17 - nie wiem jak wytrzymam tyle bez niego :-(
Przepraszam, chyba mam doła i musiałam się wyżalić.
dawikla - ja sprzątam na zasadzie huraganu - pół godziny i po krzyku mieszkanie posprzątane, pranie nastawione, obiad nastawiony, zlew pusty, odkurzone, ciuchy poukładane - ale niech ktoś wejdzie mi w drogę w tym czasie to ... lepiej nie sprawdzać(mamy 3 pokoje) ale potem padam jak szmaciana lalka
![]()
tak tak Sewi tez szybko se opalaCzy Wasze dzieci tez sie tak szybko opalaja?Co chwile Je smarowalam kremem z filtrem i robilam cien,jak spaly we wozku to calkowicie zasłoniete budka i parasolkami
faaaajnie takWitam wieczorową porą ja własnie z Laura wróciłam od Anabuby :-):-):-)
Było bardzo miło zaraz podłączę aparat i powrzucam trochę fotek
wracałam z mamą Halinki dziewczynki się wszystkie wybawiły Laura w łazience i chyba padnie dzisiaj wczesnieTatuś z Lenką w domu jak po przejsciu tornado mała dała mu ostry wycisk
![]()
heheh bo chcieli film na kompie obejrzec i czekali kiedy zejdea patrysia wpadła jak po ogieńi już jej nie ma,normalnie jak błyskawica
![]()
super fotki a mamam helenki jaka kwitnaca :-)powoli mi cos internet chodzi;/
ale po kolei
to Helenka i jej mama :-)
https://www.babyboom.pl/forum/[url=...com/122/glitterfy145435441D30.gif[/img][/url]
https://www.babyboom.pl/forum/[url=...com/122/glitterfy145706927D32.gif[/img][/url]![]()
supcioooooooo
hehe zdrowko ;-)
normlanie ja tez chce tak z Wamii kolejne fotki z dzisiejszej imprezki![]()
to fajnie jak m grzeczny :-)a fakt-atrakcji mam sporo-2psy,hustawke,hamak,pisakownice,miejce na ognisko albo grilla:-)dla kazdego cos dobrego
a faktycznie mama Helenki wyglada kwitnaco:-):-):-)
a moj tata jak sie na chwile zaplatal u ans to mial bardzo dziwna,ine jak mu powiedzialysmy ze sie znamy z netu
a gdalysmy jak stare dobre znajome:-):-):-)
trzeba to kiedys powtrzyc.
no i moj P sie odgrazal ze nastepnym razem z brzydkimi polowkami dziewczyny maja przyjechac![]()
SOL
Jeszcze nic straconego;-)A tak serio to nie wiem dlaczego ale duzo osob mi mowi ze mi zazdroszczaNie wiem czy probuja byc mili czy na serio tak mysla
![]()
Oj kochana ja Ci zazdroszczę baaaaaaaaaardzo szczerze, i szczerze Ci to mówię.
Beata, kciuki od rana będę miała zaciśnięte, nie wiem co na to żołądki w tym domu, bo gotować pięściami nie potrafię:-):-):-)
No i co ja mam teraz ze sobą zrobić? Głodna jestem, chyba wstawię do piekarnika rybke ( dziwczyny to już przedostatni dzień diety ) , wcześniej zjem obiad, mojemu tez przygotuje i pojedziemu gdzies nad wode, albo chociaz na porządny długi spacer.