reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Czesc dziewczyny my pojechalismy dzis do cieszyna do brata G i jego dziewczyny i ich 10 miesiecznego syna Bylo bardzo fajnie Teraz Oli spi Ja po powaznej rozmowie z G
Jakos nie umiem z nim juz normalnie rozmawiac Caly dzien robilam dobra mine do zlej gry A w domu nie umiem sie powstrzymac od uszczypliwosci zwlaszcza jak Mala spi
Wygarnelam mu wsio co mi na sercu lezalo a i tak wiem ze to nic nie da bo to jak o sciane GLUCHE JAK PIEN

Moze jutro tez gdzies pojedziemy bo ja nie chce siedziec w domu Zobaczymy Oli dzis sie cos stalo i jak jadla mleczko o 5 rano tak pozniej przez caly dzien mleka wogole nie chciala zjadla gora 20 ml Do tego pol sloiczka zupki i jakies 30 ml soczku i tyle Juz sie strasznie martwilam i mialam wizje szpitala jak do rana nic nie zle bo serio na caly dzien 10 ml mleka 30 ml soczku i pol sloiczka zupki to z leksza za malo ale zrobila niespodzianke i o 17,30 ypila 100 ml a pozniej przed snem 130 ml z kacha :-)

Na fotkowym kilka zdjec z dzisiejszego wypadu :-)
ASIU ja tez zazdroszcze tych kluczy :-)
KAKA widze nastroj juz troche lepszy :-)
CZARNA witaj w domu :-)

Pisalam eski z KATE i maja sie dobrze Zwiedzaja Bawia sie Marika grzeczna Wsio ok Zadowoleni :-)

reklama
Ehhh wszystkie na majówkach i cisza tu.... Znowu nie wygralismy w totka, a dzisiaj 21mln było...
Ja dzisiaj rano wysłałam moich chłopców do teściow, a ja miałam sie uczyc... No wiec sie wykapałam, poszłam do sklepu z butami niedaleko mnie i kupiłam sobie 5 par butów ha ha. A zeby nie było ze taka rozrzutna jestem to 3pary były po 10zł, a 2 po 20, wiec wydałam tylko 70 zł na 5 par, hi hi wesoło :-D Fajne ceny co... Potem poszlam do kolezanki na chwile i do domu wrociłam koło 14, poczytałam sobie chwile cos tyle z mojej nauki... phiii
A jutro planowałam do zoo jechac do Oliwy, ale sama nie wiem... Moze byc ful ludzi i korki, wiec Patryk mowi zeby jechac za tydzien na spokojnie.
No nic uciekam
Buziaczki ciotki klotki :)

No i jednak znalazłam jeszcze czas dzisiaj:rofl2:

Asia coś mi się wydaje ze bedzie się szykować jakieś weselicho u Ciebie:-p:-p:-p:-p

Dorotka podziwiam bo ja wcale nie u mniem robić dobrej miny do złej gry. U mnie wsio zaraz wymalowane na mordce:-D:-D:-D

Martynka wow to żeś zaszalała:tak: a ceny nie ziemskie:szok::szok::szok:

Kaka mój organizm powoli przyzwyczaja się do % co by w weekend czerwcowy szybko nie odlecieć:laugh2::laugh2::laugh2:

Idę trochę was poczytać bo mam straszne zaległości:sorry::zawstydzona/y:;-)

kaka TRZYMAJ SIE BEDZIE OK .A TWOJA SZEFOWA TO WIEDZMA

CZESC DZIEWCZYNY SERDECZNIE POZDRAWIAM NIE WPADAM TU WCALE BO NIE MAM CZASU. WRACAM DO DOMU OKOŁO 17.30 ZARAZ OBIAD W DOMU MUYSZE COS ZROBIC POBAWIC SIE Z MALYM POTEM KAPIEL KOLACYKA I DOGONIC DZIEN NASTEPNY.

GRATKI DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW ZA ZABKI I NOWE UMIEJETNOSCI.

JA W ZWIAZKU Z CIAZA CZUJE SIE ROZNIE JESTEM BARDZO ZMECZONA NO I CZASEM GADAM Z WIELKIM OKIEM ALE I TA JEST LEPIEJ NIZ PRZY ANTOSIU ZOBACZYMY CO BEDZIE DALEJ. FASOLKA ROSNIE SUPER SERDUSZKO PUKA BEZ ZASTRZEZEN MAM NADZIEJE ZE NIE BEDE MUSIAŁA ZWOLNIC.

ZARAZ WYRUSZAMY A MAJOWKE,. MILEGO DZIONKA I DO USŁYSZENIA

AAAAAAAAAAAA MOZE KTORAS SPODZIEWA SIE KOLEJNEGO DZIECKA CZY JA MOZE JESTEM JEDYNA
Fajnie ze sie odezwałaś bo sie martwiłyśmy tutaj.:tak:
Hej co tu tak pusto???
Ktos wie co u Czarnej??????????????????no to juz smska napisalam
Agamir super wiesci!!!!duzo si i zdrwka dla Was!!!!!!!!!!!!

A ja z mezulkiem wzielam sie za tepetowanie i o to efekt:-pmoze nie rewelacja ale jak na pierwsze raz to mysle ze ujdzie;-) i pare fotek ze spacerku min.mój Mati jak gra w piłke tylko piłki nie widac hehe

Zobacz załącznik 131270

Zobacz załącznik 131271

Zobacz załącznik 131275

Zobacz załącznik 131276

Zobacz załącznik 131279

Zobacz załącznik 131280
REWELKA kobieto az mi mowe odebrało. Jak ja kocham wszelkie zmiany!!!!!!!!! A Weronisia jest prześliczna!!!!
A mnie dziś zwolnili z roboty...
Qur... az mnie zatkało. Jak ...., dlaczego..... Słonko ściskam i wiem ze to nieprzyjemna sytuacja ale zdolna jesteś bestia i szybko znajdziesz coś nowego i LEPSZEGO!!! Do kiedy pracujesz????
Lilunia nie wiem juz co poradzic na twojego maleg i jego nocki Ale u mnie jest podobnie wiec wiem co czujesz

Napisze tutaj bo tez zbytnio czasu nie mam a chce przeleciec jeszcze inne watki
Bylam z niunia u lekarza i bardzo dobrze zrobilam bo niunka chora strasznie MA ANGINE TAK JAK I JA :-(
Dostala antybiotyk doustnie n gardlo Lekarka zastanawiala sie nad zastrzykami I mamy kreple do nosa tez z ANTYBIOTYKIEM do zrobienia w aptece (dzis przed 20 mam je odebrac ) za leki zaplacilam 100 zl ale czego sie nie robi dla Oliwki
Dostalam chorobowe do srody na niunie (chorobowe wchodzi mi na 2 dni Ulopu ) Szef wsciekly Ale postaralam sie z nim tak od serca pogadac Ze przeciesz nie specjalnie ze wlasnie na siebie nie chcialam brac chorobowego bo wiedzialam ze zaduzo zamieszania ale jak dzecko mam takie chore to niestety msze wziasc chorobowe Niby to zrozumial ale w glosie nie bylo tego slychac MAM NADZIEJE ZE MNIE NIE ZWOLNI
Wogole byl zly tez bo ja juz za dzis dostalam wyplate Tzn po 20 zaplacil juz za caly miesiac i teraz ja mam w tym miesiacu jeden dzien chcorobowego o trzeba cos tam w papierkach poprawic Za miesiac pewnie dostane licha wyplate :-(
No i mialam isc do pracy a mam caly weekend wolny Troche dobrze ale wWOLALABYM ABY NIUNIA BYLA ZDROWA A JA DO PRACY NIZ ON CHORA :-(

Ojjj biedulka nasza mała. Oby szybko paskudztwo mineło. Zdr óweczka od e-cioci;-)

Coś nadrobiłam:-D

Witajcie majowo!
U nas pogoda "taka se ło", a na dodatek mój kogut się nabawił zapalenia oskrzeli i się kurujemy. Cała trójka - Ja i Tuśka tak profilaktycznie.

Ula nawet mi nie mów o przeprowadzce - też się spodziewamy w sierpniu.
Z tym domem fajnie, ale jak by nam przydzielili np. w okolicy lotniska, a praca jest na drugim końcu miasta, to ja nie wiem jak dojeżdżać, bo to autem 2h w jedną stronę, a busy... 5 przesiadek:baffled: Ale złożymy i zobaczymy potem.
Wiola bardzo dobra zasada! Nas tak zanjomi opietruszali, że młodą chłodzimy nadto, ale Tuśka jak widać dwa dni smarkała po żłobie, a ich dziecię już enty raz choruje:baffled:
Agamir cieszę się, że wszystko u Ciebie dobrze. Dbaj o siebie!
Dorotka Oli przez chorobę pewnie nie ma apetytu. Grunt, że nadrabia. Ty się trzymaj zdrowo i wypoczywaj! Już niedługo urlop!
Czarna wszystko dobre, co się dobrze kończy.... A do tego jeszcze imprezka urodzinowa:-)
Minisia niezły efekt z tapetą Wam wyszedł - pogratulować zdolności! Weroniczka nie tylko ślicznie wygląda, ale jak elegancko sobie siedzi na kanapie, młoda dama:tak::-D
Asia własne cztery kąty. Taaaak, to jest to!
Kaka fajnie, że się z odprawą udało. Teraz zrelaksuj się, a potem do dzieła!:happy:

Miał być weekend z m w domu - wreszcie weekend wolny! - a tu Andy chory i w domu do środy. W związku z tym grila nie robiliśmy, siedzimy i oglądamy filmy. Dziś była na tapecie "Australia" - nawet nawet... Ale duuużo lepsze od wczorajszego horroru. Całą noc mi się jakieś gadziny śniły z zębami jak grabie:confused2:
Wybaczcie, ale na inne wątki nie zaglądnę, bo padam na pyszczydło.
Majówkujcie się porządnie!

CZARNA jakbys juz dlugo grala dobra mine do zlej gry to MIALABYS JUZ TAK JAK JA WPRAWE :-)
G jak jest trzezwy to jest do rany przyloz Juz kiedys pisalam ze on jest bardzo uczynny,fajnie bawi sie mala Normalnie jak on jest w domu i jest trzezwy to JA ODPOCZYWAM jak gdzies jedziemy to on ja pociesza jak placze itp Mowie wam on jest dobry ale chyba zamist nas woli PIWO I KOLEGOW :-( No nic jego wybor
A poki jeszcze mieszkamy razem i jakos musimy sie dogadywac dla Oliwki to przeciesz nie musze siedziec w domu i myslec jaki on to jest DRAN
Ja bardzo lubie miec duzo zajec tzn gdzies pojechac Duzo spacerowac Nie cierpie siedziec w domu i jak mam okazje to dlaczego by nie skorzystac :-)
CZARNA a jak sie LALA teraz czuje ?
W czerwcu wybierasz sie gdzies na popijawe ? Ja pod kniec czerwca jade na WESELE juz sie doczekac nie moge :-)
EVELAJNA zdrowka dla Andiego i dla WAS :-)
A z urlopu jeszcze sie nie ciesze bo nie wiem czy mi go szef przez to chorobowe nie cofnie ZOBACZYMY

U nas nocka ok Od dawien dawna taka nie byla
Oli usnela kolo 21 jak ja sie kladlam to sie przebudzila ale G ja zaraz uspal Pozniej pobutka byla kolo 2 Zjladla i unela pozniej juz o 6 gadala do siebie i tak mnie obudzila Teraz lezy z G i gada ale spac sie jej chce i troche marudzi
Mnie w nocy denerwowal zapchany nos i bolace gardlo MASAKRA NIE UMIALAM SPAC PRZEZ TO :-(

MILEGO MAJOWKOWANIA ZYCZE

POZDROWIENIA OD KATE :-)

Evelajna chory facet to tragedia:-D:-D:-D

Dorotka a no wybieramy sie przecież na ten weekend długi nad morze z Kaka i resztą bandy tak więc trza sie zaprawić:rofl2:

A mój M wyhaczył autko moze dziś pojedzie je oglądać ale fajniutko:rofl2:

Oli dzis sie cos stalo i jak jadla mleczko o 5 rano tak pozniej przez caly dzien mleka wogole nie chciala zjadla gora 20 ml Do tego pol sloiczka zupki i jakies 30 ml soczku i tyle Juz sie strasznie martwilam i mialam wizje szpitala jak do rana nic nie zle bo serio na caly dzien 10 ml mleka 30 ml soczku i pol sloiczka zupki to z leksza za malo ale zrobila niespodzianke i o 17,30 ypila 100 ml a pozniej przed snem 130 ml
I ja się martwiłam że moja Amelka nie chce jeść!! myślałam że jej nie podchodzi smak jedzonka w słoiczku i otwierałam inny!!! Przez co zmarnowały się 3 słoiczki:baffled: Może nasze maluszki nie chcą jeść bo jest gorąco??!! no ale co to będzie jak przyjdą 30 stopniowe upały!! :szok:
CZARNA :-) ciesze się że już wszystko ok i jesteście w domku:tak:
U nas super!!! dzisiaj ostatni dzień z Amelcią w domku :-( jutro Amelcia na cały dzień do żłobka a ja na tygodniowe szkolenie i powrót do pracy :nerd: tatuś nas jutro porozwozi-tak żeby nam smutno nie było :happy: martwie się tylko jak sobie poradzę z tym wszystkim :-( praca, dom, Amelcia i... tatuś który ostatnio nareszcie wziął się do roboty i zaczął nam troszkę pomagać :sorry:
Wczoraj piękny dzień więc zrobiliśmy sobie rodzinny wypad z chrzesnym i jego rodzinką :happy: było suuper!! roźenko, potem faceci zabrali maluchy i...... przez godzinę ich nie było!!!!!! matko nareszcie sobie troszkę odpoczęłam!! ;-)zaraz obiadek i..... znowu wypad do parku ;-)
buziolki dla Was i życze miłego popołudnia :sorry:

Witam niedzielnie.
Weekend się kończy i korzystam z wolnych godzinek.
Pogoda cudna i dziś griilowanie w domku tzn w przydomowym ogródku.
Mniam :-D

Tylko czemu te dni wolne tak szybko lecą :-(

Czarna dobrze, że Lalunia w domku już i ma się lepiej.

Domi efekt końcowy pokoiku super.

Dorciu wyjdź na spacer, pojedź gdzieś z małą wózeczkiem i nie myśl o G i o chorobie.
Oderwij myśli - mnie zawsze pomaga.

Agamir fajnie, że odezwałaś się i dużo odpoczywaj, bo praca pracą a ciąża to sprawa priorytetowa :tak:

Evelajna oj biedny Twój mężulo - zdrówka dla niego.
A film Australia to ten z Nicole Kidman?
Jeśli tak to fajny - trochę romantyczny a trochę smutny, bo akcja toczy się w okresie wojny.

Za to ja dziś dziwnie się czuję - tak jakbym miała dostać @ :eek::baffled:
Staram się nie myśleć o jutrzejszej pracy i cieszyć mimo lekkiego bólu.

reklama
Do góry