reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja myślałam że właśnie taki kilogram tygodniowo spadnie a tu :wściekła/y::wściekła/y:już ponad 2 tygodnie dietki no ale nic nie załamuje się muszę się napewno więcej ruszać no i jeszcze jedno od piątku nie palę i się załatwić nie mogę:no::no:dzisiaj chyba kupię sobie senes:confused:a do tego trochę nerwów ale to potem opiszę na T:-(

reklama
Witam
Mlode wstaly po 9 i wygladaja na wyspane i zadowolone:tak::tak::tak:Wiec moze nie bedzie powtorki z dnia wczorajszego-OBY;-):-)
Dominik juz w przedszkolu a ja biore sie niedlugo za sprzatanie
Pogoda taka sobie -jest chłodno ale swieci słoneczko wiec od razu lepiej

madziula i jeszcze raz sorry że nie wyszło nam spotkanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:gdybym wiedziała jak wyjdzie z koszaliniakami to pieprzyłabym tego "rodzinnego" grilla i poszła z tobą daleko daleko............ale to potem musi mi ciśnienie z lekka zejść:wściekła/y::wściekła/y:

Wczoraj wieczorem na TVN STYLE w miescie kobiet bylo wlsnie o tym Waszym odchudzaniu:no::no::no:Zadna z diet nie skutkowala na kobiety ktore byly goscmi-wrecz od razu po schudnieciu był efekt jojo:no:
Udalo Im sie schudnac za pomoca diety ustalonej przez dietetyka:tak:Jedna z kobiet wypowiadajacych sie schudła w ciagu roku 30 kg i dzieki diecie do dzisiaj nie wrocila do swojej poprezdniej wagi czyli jak dobrze pamietam do okolo 100kg

Wczoraj wieczorem na TVN STYLE w miescie kobiet bylo wlsnie o tym Waszym odchudzaniu:no::no::no:Zadna z diet nie skutkowala na kobiety ktore byly goscmi-wrecz od razu po schudnieciu był efekt jojo:no:
Udalo Im sie schudnac za pomoca diety ustalonej przez dietetyka:tak:Jedna z kobiet wypowiadajacych sie schudła w ciagu roku 30 kg i dzieki diecie do dzisiaj nie wrocila do swojej poprezdniej wagi czyli jak dobrze pamietam do okolo 100kg
no ja niby wiem, że najlepiej odchudzać się pod okiem dietetyka ale jakoś ciężko mi się do takiego wybrac:baffled:

Witam się i ja

Nocka przespana na szczęście tylko rano ktoś mnie obudził i to nie był Kuba :tak: jakoś chłodno jest, trochę słońca. Radek pojechał do wku coś załatwiać, tata w pracy a mam na targ poszła. A ja jak zwykle siedzę w domu. Na szczęście Kubek śpi więc mam trochę czasu dla siebie. Pranie się robi i zupka gotuje :tak::tak::tak:

Matura wczoraj łatwa była i mam nadzieję że dobrze mi poszło. Dzisiaj lecę po papiery do śluby w końcu. Bo od tego Radka się doprosić żeby przywiózł z domu to prędzej by piekło zamarzło hehe :-D:-D:-D a u babci wykryto na tomografii głęboki udar mózgu. Nie wiadomo na jakim obszarze to wystąpiło ani nic :-:)-:)-( masakra. Lekarze czekają tylko nie wiem na co. Oddycha sama na leki reaguje to niech się obudzi wreszcie!!!! To już tydzień

reklama
Witam się i ja

Nocka przespana na szczęście tylko rano ktoś mnie obudził i to nie był Kuba :tak: jakoś chłodno jest, trochę słońca. Radek pojechał do wku coś załatwiać, tata w pracy a mam na targ poszła. A ja jak zwykle siedzę w domu. Na szczęście Kubek śpi więc mam trochę czasu dla siebie. Pranie się robi i zupka gotuje :tak::tak::tak:

Matura wczoraj łatwa była i mam nadzieję że dobrze mi poszło. Dzisiaj lecę po papiery do śluby w końcu. Bo od tego Radka się doprosić żeby przywiózł z domu to prędzej by piekło zamarzło hehe :-D:-D:-D a u babci wykryto na tomografii głęboki udar mózgu. Nie wiadomo na jakim obszarze to wystąpiło ani nic :-:)-:)-( masakra. Lekarze czekają tylko nie wiem na co. Oddycha sama na leki reaguje to niech się obudzi wreszcie!!!! To już tydzień
Beata przykro mi z powodu ababci

a co do matury-teraz juz sie tylko jeden pisemny pisze?

Do góry