reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja kocham lumpki ale taki co jest blisko mnie to ma ceny nieomal sklepowe koszulki dla mnie 30 zł dla julki czy adama 15 zł dla antka tak samo raz tylko antkowi kupiłam tam bezrękawnik za 15 zł ale nówka z metką więc warto:tak:a takie normalne lumpki to trochę daleko ode mnie i nie bardzo jak mam jechać z całą ferajną a sama to tylko w soboty a jak dostawa w poniedziałek to w sobote ciężko coś wybrać:-(

no kawał bo 74 jest na styk:tak:więc kupuje większe:tak:
to jak tylko końcem lata zrobię remament to dziewczyny z miłą chęcią wam wyśle łącznie z 3 parami tenisówek nr 27 których jula nigdy nie włożyła bo były za małe:szok:cieszę się bo wole to komuś oddać jak wywalić:tak:

My już nie śpimy od 7.00,ale jakoś nie miałam czasu podejść do kompa ,więc nie jestem aż takim śpiochem :-D:-D:-D:-D:-D
rano nocniczek zaliczony z sukcesem :tak::tak::tak: cieszę się :-)

W miedzyczasie poleciałam po bułeczki, jak ja lubię świeże bułeczki na śniadanko :tak:

Chyba każdy uwielbia takie świeże bułeczki chrupiące :tak::tak::tak:

anabuba ja też chcę jakąś dorywczą pracę bo antek z wszystkiego wyrasta a nie mam po nikim ubranek dl niego adam idzie do 4 klasy z tego co pytałam podręczniki kosztują ok 350 zł +120 zł ćwiczenia:szok:a gdzie w tym zeszyty przybory jakieś ubrania:szok:jula do zerówki komplet książek z ćwiczeniami to koszt 120 zł do tego pierdoły papiery nożyczki kredki bibuły itp to też z jakieś 50 zł no i opłaty typu komitet itp:szok::szok::szok:nie wiem skąd ja na to wezmę kasę:no::no::no:

jak dziecko idzie do szkoły to jest masakra,wydatki takie że głowa mała,przesadzają z cenami tych podręczników.potem nie wiadomo skąd brać na to pieniądze.Za jakiś czas to mnie też będzie to czekać.szkoda słów.:no::no::no:

reklama
Kurczę tak przejrzałam ostatnio garderobę Oliwki to też będę musiała jej trochę rzeczy dokupić na lato.spodenki,bluzeczki z krótkim rękawkiem itp.
W przyszłym tyg będę musiała przejść się do lumpka :tak::tak::tak::tak: albo na allegro posiedzę i tam cos wynajdę :-)

Do góry