reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

patrysia to sewi porządził z rana:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
co do podręczników to głupota adam ma wesołą szkołe ale teraz w książkach to się pisze więc julia i tak nie skorzysta z nich:no:a ja mam nadzieję adamowi do 4 klasy kupić w czerwcu na kiermaszu ksiązki od innych uczniów tak zeby tylko ćwiczenia zostały do kupienia:tak:

no wlasie,ja to do 4klasy bede miala skad wiac-od znajomych bo sporo madzieci w wieku Pauliny a ze ona jest rok do tylu to tamte dzieci sa o klase wyzej:-)

reklama
bo na krótki rękawek mam a długi bo ja znam nasze lato a rozmiar 80 to pociągnie jeszcze wczesną jesień:tak:
anabuba ytałaś o szczepienie u nas jest tak że lekarka wyznacza termin następnego szczepienia ale musisz się zapisac na godzinę u nas we wtorki szczepienia od 14.30 do 17 więc muszę zapisać się na konkretną godzinę:tak:

bo na krótki rękawek mam a długi bo ja znam nasze lato a rozmiar 80 to pociągnie jeszcze wczesną jesień:tak:
anabuba ytałaś o szczepienie u nas jest tak że lekarka wyznacza termin następnego szczepienia ale musisz się zapisac na godzinę u nas we wtorki szczepienia od 14.30 do 17 więc muszę zapisać się na konkretną godzinę:tak:

to w sumie mrnie bo czasami moze cos wypasc i mozesz sie spoznic i co wtedy?lipa:dry:

a body w smie racja.moja jak miala te9miisecy tez nosila 80-86 i bylostykowo ale byla grubsza ateraz sie wyciagnela i dalej sie miesci w 86:-)

Podobno mają posprzątać za sobą ale w to niewieże ale ile kasy w to poszło:szok:

U mnie po oknach sprzątnęli, nawet okna szmatą przelecieli i podłogę :tak: Ale i tak musiałam poprawić, ale zawsze to mniej roboty :tak:

Moja Helena też powyrastała :szok: Ale ja mam nachomikowane :-D:tak: Powyciągałam tylko, a za małe dzisiaj będę przeglądać i pakować :blink:

reklama
Do góry