reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Z pazylem nie pomogę, bo nie siedziałam tam, jakoś czasu mi zbrakło ;-)
Zmykam, bo Piotruś mi stęka w łóżeczku ;-) Trzeba mu chyba jakieś papu dać! :-)
Na szczęście sprawdziłam prawie całą jedną grupę! :-) Jupi!!! :-)
Miłego popołudnia! :-)

reklama
Agnes super! :tak:
A jeśli chodzi o dekorowanie potraw, to moja teściowa jest po prostu mistrzynią. Mnóstwo rzeczy u niej podpatruję :tak:
Mniej więcej tak wygląda stół na imprezach u teściów: (ta była jedną ze skromniejszych)

bardzo apetycznie wyglada :tak::tak::tak::tak: aż chce sie jeść

Potknęła sie o dywan i prosto o rant stołu. Dobrze ze nie kant, bo az mi słabo na myśl

bidulka,dobrze że nic poważniejszego sie nie stało :tak::tak::tak:bo w sumie to blisko oka.

Z rok temu Kuba w nocy potknął się i rąbnął w kant biurka głową.
Dosłownie miał fontannę z czubka głowy i skórę pękniętą na jakieś 4-5 cm.Przez ranę kości czaszki było widać a on spał dalej .:szok::szok::-D:-D
Wybudziłam go i zaczełam tamować ,myć zabezpieczać.
Cały zabieg trwał ponad 4 godziny.
Lekarz potem powiedział,że po szyciu byłyby ślady a tak tylko taka ścieżka na niecały 1 mm grubości.:blink:
Oj byłam wtedy z siebie dumna.:-):-) Pochwała przez chirurga to nie byle co ;-):-):-)

As Ty to potrafisz sobie widzę w każdej sytuacji poradzić,szacuneczek :-):-):-):-):-):-)
ja bym nie potrafiła poradzić sobie z taka raną,od razu dzwoniłabym na pogotowie,zresztą nie mogę patrzec sie na widok krwi więc myslę że nie dałabym rady inaczej :tak:

Malinka, ja też się zawsze po zakupach dziwię, gdzie mi kasa zginęła :-D:-D:-D
A tak poważnie, to ostatnio bardzo wszystko podrożało. :wściekła/y: Kiedyś za takie zwykłe codzienne zakupy do obiadu płaciłam max 30 zł, a teraz często się w 50 nie mieszczę. :no: A mięso i wędliny to po prostu masakrycznie drogie :szok:, a ja tego najwięcej kupuję, bo mój m jest prawie wyłącznie mięsożerny :-D

zgadzam się,wszystko tak podrożało że masakra.idzie sie po drobne zakupy a tyle kasy idzie że nie wiadomo co teraz kupić a tu trzeba do końca miesiąca przezyć.Mój M też jest mięsożerny i zjada wszystkiego ogromne ilości.uwierz taniej wyjdzie go ubierac niż żywić.

A bardzo dobrze, dziękuję że pamiętasz. Mam nadzieję że zdałam chociaż to. Jak wczoraj sprawdzałam z gazetą to miałam z pierwszej części jakieś 17 punktów na 20 :tak::tak: jeszcze tylko ustny 18 maja i koniec :-D

no to super a ustny na pewno dobrze Ci pujdzie :tak::tak::tak::tak: bedzie git :-):-):-)

hej hej
dzisiaj jestem pitoma jak nie wiem
myslalam ze dluzej pospimy ale coz mielismy pobudke o godz 6... mialam nadzieje ze jeszcze zasnie i polozylam go kolo sibeie ale to ja predzej zasnelam a on mi buszowal po pokokju... masakra jaki sajgon... kosmetytki powyciagane pieniadze wyciagniete z portfela ubrania wyciagniete z szafki no masakra :szok:

poczytam co tam
To sewcio zrobił ci porządek:-D
body z dlugim rekawem???????przeciez na lato sie ma a nie na zime:-):-):-)
Malinka kto pyta nie bladzi:-)
a przeciez u Medeuski bedzie bobo to po antosiu moze wezmie:-)
ja czesc rzeczy trzymam bo moze sie zdecyduje na 3dziecko bo zawsze chcialam miec,ale to sie zobaczy.a jak nie to u rodzenstwa moze w koncy cos sie wykluje i tez beda chciali ubranka
to wpadne do lumpka to moze cos znajde fajnego
Ja też tak trzymam ubranka z myślą o 3 dzidziusiu:tak::-)
bo na krótki rękawek mam a długi bo ja znam nasze lato a rozmiar 80 to pociągnie jeszcze wczesną jesień:tak:
anabuba ytałaś o szczepienie u nas jest tak że lekarka wyznacza termin następnego szczepienia ale musisz się zapisac na godzinę u nas we wtorki szczepienia od 14.30 do 17 więc muszę zapisać się na konkretną godzinę:tak:
Unas szczepienia są we wtorki 16:00 do 18:00 i w piątki 08:00 do 13:00
A mówią, żeby nie kupować dużo na 62 bo dzieci szybko wyrastają :-D;-)

A z tymi rozmiarami to różnie... Ja wyciągnęłam spodnie na 86 i chyba będą za duże, natomiast drugie na 104 są na styk :baffled:
Właśnie z rozmiarami nigdy nie wiadomo najlepiej mieżyć:tak:
Oliwka zawołała przed chwilą siku i nasikała do nocnika.
Ale super :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Od godz 7.00 żadnej wpadki a dwa razy zrobiła siku na nocnik.
Bardzo się cieszę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
M jest zdziwiony że Oliwka tak szybko zaczęła wołać bo uważał że jest na to za mała.Bo mu się nie chciało pilnować wysadzania i tyle.
A teraz mu głupio i przyznał mi rację :-D:-D:-D:-D
Gratki dla Oliwki dzielna dziewczynka:tak:
A ja jutro jade do gina i przy okazji zamowie torta na przyszla sobote:tak::tak::tak:A do tego zrobie sobie serniczek na zimno i bedzie git:-);-)TYlko jeszcze Dominik sobie wybierze cos slodkiego bo robie Jego imieniny z dziewczynek urodzinami
Powodzenia u gina:tak:
mój M nigdy nie wiesza firanek :no::no::no::no: htwierdzi ze nie potrafi,raz go zagoniłam to go ręce strasznie bolały i zapowiedział że się do tego nie nadaje i więcej nie bedzie zakładał :-D:-D:-D:-D
a mnie to ręce mogą boleć .to sie nazywa sprawiedliwość :baffled:
Mój też nigdy nie wieszał firanek:no::no:
boze jak moj mlody mnie dzis wkur*** normlanie mam ochote dac mu pozadnego klapsa wsadzic do lozka niech wyje do wieczora i dopiero potem do niego przyjsc od samego rana wyje wyje wyje i jeszcze raz wyje... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Patrysia wżuc na luz uspokuj sie i bedzie lepiej:tak:
witam mamy siedzące w domku:)

jestem mama dwójki wspaniałych rozrabiaków Kubusia i Damianka.szczerze mówiac juz dostaje kota siedzac w domku,ale niestety nie mogę jeszcze wybrac sie do pracy poniewaz Kubusia nie przyjma do przedszkola bo ma atopowe zapalenie skóry i za duzo z tym problemów(nie jest to zaraźliwe).a Damianek jeszcze za mały do przedszkola.czekam az Kubus pójdzie do szkoły a wtedy damianka pośle do przedszkola a sama pójde do pracy.bo niestety z rodziny nie ma kto mi przypilnowac dzieciaczków.
mam taki sam problem jak wy,takze nie mam jak wyjsc gdzies bez dzieci:(( czasem mój pusci mnie ale tylko to elektrowni albo do sklepu ale jednak brakuje mi kontaktu z ludzmi.
piaskownice polikwidowali kolo mmnie wiec nawet nie mam jak pogadac z innymi mamami a i moi chłopaki maja mniejszy kontakt z innymi dziecmi(z bratowej maluchami to maja pozniej bzika).

dziekuje malince za zaproszenie:)))))))
Witaj z nami nie bedziesz sie nudziła:tak::tak:

Beatka to ta zagadka z 1 FCO itd?
i druga ta?
obrazkowa z orłem sową?
Jeśli tak to mam rozwiązane.
Powiedz tylko co już masz a ja pomogę rozwiązać.
Możesz też na GG mnie łapać 4850439

reklama
Do góry