reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam ja juz po gosciach obiadku...
zaraz poodpisuje ale dam Wam lekturke widzialyscie to???
Pokazała "nową" twarz - Fotoreportaż - Onet.pl Wiadomości

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: nogi z tyłka bym powyrywała temu facetowi za to co jej zrobił ,powaznie :tak::tak::tak:

No i wyszło szydło z worka... Helena ma temperaturę i rozwolnienie :wściekła/y: Obiadu nie tknęła :no:

A ja nie mam siły :-(

bidulka oby żadne chorubsko się nie rozwinęło :-)

jestem jestem

54,8kg

wspolczucia, mam nadzieje ze to tylko tak jednodniowo
Patrysia nie przesadzaj z ta chudoscia u mnie na moj gust to Ty jestes szczuplejsza ode mnie:tak:

Anka ja też chce tyle ważyć :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Ładnie ładnie - też tak chce :-D

Szybko minie - mój wraca już pojutrze :-D:-D:-D

A próbowałąś marchwiankę? Jak Karola miała taką biegunkę ząbkową i nic nie jadła to teściowa jej właśnie marchwiankę gotowała i szybko jej przeszło :tak:

Współczuję Helence :-( Bidna malutka się umęczy - mamusia ratuj dziecko :tak::tak::tak: Siłę zawsze się znajdzie dla swojego skarba :tak:

A my trochę pospałyśmy a potem Karola robiła wszystko żebym i ja wstała z łóżka - uruchamiała wszystkie grające zabawki i znęcała się nad bębenkiem - w końcu musiałam skapitulować :dry:
U nas pochmurnie, pada co jakiś czas i jak tu ...
Moje dziecko buszuje - już nie wiem ile razy dzisiaj o coś przywaliła tą głowiną, a to jak chce wejść pod krzesło to się podniesie i łupnie, albo o biurko albo o co jeszcze innego - już nie mam siły chyba jej kask kupie :no: z drugiej strony jak się walnie to nie płacze więc chyba jej takie stukanie nie boli i nie robi tego z impetem tylko delikatnie :sorry2: I ciągle mi włosy prostuje :dry: Mała prostownica :baffled::dry:
małe dzieci inaczej odczuwają ból.Musi naprawdę porządnie rąbnąć w coś ,by zaczeła płakac.

No i wyszło szydło z worka... Helena ma temperaturę i rozwolnienie :wściekła/y: Obiadu nie tknęła :no:

A ja nie mam siły :-(
oj boroka...
zdrowka dla niej :tak:
A my trochę pospałyśmy a potem Karola robiła wszystko żebym i ja wstała z łóżka - uruchamiała wszystkie grające zabawki i znęcała się nad bębenkiem - w końcu musiałam skapitulować :dry:
skads to znam... mialam to samo dzis rano :-D

anka ja mam 161 cm i waze 48 kg :zawstydzona/y::sorry2:

Sol mam nadzieje ze czas szybko zleci
Anabuba nie dobrze i w wyniku bylo napisane czy to prawidlowa waga czy nadwaga albo niedowaga
Patrysia ja mam 168cm i 54,8kg no chyba ze sie zdeptalam juz bo bardzo dawno mnie nie mierzyli:-D

Laura wcina musli z jogurtem

ja sie umywam na jakis czas bo musze ogarnac mieszkanko:baffled:
Kurcze a ile ja mam prasowania:szok: ale to nie dzis:-)
Potem ide Laure wykapac i siebie ogarne:-D
Jutro wizyta u gina:baffled: jak ja tego nie lubie:no:

reklama
witam
jak mnie tu dawno nie było... jejj a tu tyle zmian i nowe mamusie:)
zaniedbałam wąteczek.
postaram sie w wolnym czasie zagladac, popisac troche i poznac was na nowo co niektóre ;-)

pozdrawiam!

Do góry