reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

ja polecam wibrator dziewczeta:-D w samotnosci nie uzywalam ale razem z małżem i musze przyznac ze jest ekstra!! oby nie zaczesto:-D i ja akurat wole bez baterii bo to bzyczenie jakies dziwne uczucie jak dla mnie.....:happy2:

reklama
a tak a propos róznych gadzetów..to padłam kiedyś w sexshopie ze smiechu jak zobaczylam cos takiego:

jaywqt.jpg

a babka ktora stala tam za lada patrzyla na mnie jak na kretynke jakas

z czego te kulki sa zrobione?plastic?

ja mam z plastiku ale mówie ci tak dziadosko wygląda jak jajka niespodzianki

Sprobuj..zupelna inna roskosz:-)Jezyczek u faceta nie porusza sie w takim rytmie jak wibrator,,,najlepiej kup sobie z tym czyms wystajacym ktory pobusza punkt G :tak::-)

chyba będę musiala

ja polecam wibrator dziewczeta:-D w samotnosci nie uzywalam ale razem z małżem i musze przyznac ze jest ekstra!! oby nie zaczesto:-D i ja akurat wole bez baterii bo to bzyczenie jakies dziwne uczucie jak dla mnie.....:happy2:

a próbowaliście ten durex wibrator przyjemność dla obojga. bo moja kumpela mówi że to pic na wode.

a próbowaliście ten durex wibrator przyjemność dla obojga. bo moja kumpela mówi że to pic na wode.
jesli mowisz o tej nakladce to wyglada jak pierscien to masakra:baffled: kupilam kiedys , mowie a niespodzianke zrobie , urozmaice a tu taka dupa ze szkoda gadac, kompletnie zero jakiegokolwiek odczucia, chyba ze smiechu hahaha:-D
ale znajoma uzywala i mowila ze swietne:confused: wiec nie wiem, moze cos z nami nie tak heheheh

eee...zeby wam to jakoś zobrazowac...tam z tyłu jest dziurka i to do zabawy dla panów...jeszcze były krówki...

reklama
Do góry