dlatego olalam i leża w komodzie nieruszone
zawsze z nudów możesz w sąsiadów z okna nimi rzucać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dlatego olalam i leża w komodzie nieruszone
łooo matkoeee...zeby wam to jakoś zobrazowac...tam z tyłu jest dziurka i to do zabawy dla panów...jeszcze były krówki...
zawsze z nudów możesz w sąsiadów z okna nimi rzucać![]()
nie moge z was laski, z waszych obrazkow hahahah
malz sie pyta z czego sie smieje do monitora hahahhahai dziwnie jakos patrzy na mnie hahahha
![]()
![]()
"To dmuchane zwierzę ma szanse stać się Twoją najwierniejszą towarzyszką. Podobnie jak w przypadku Dolly, dmuchanej owieczki, Pat została genetycznie zmodyfikowana aby dać Ci maksimum przyjemności (jakkolwiek to brzmi...) Pat posiada dodatkowo moduł głosu i wydaje z siebie rozkoszne "muuuuu" za każdym razem kiedy będziecie się bawiliUważaj na nią jeśli zabierzesz ja na imprezę, wszędzie gdzie tylko się pojawi jest rozchwytywana więc pilnuj, żeby nie okazało się, że wrócisz do domu sam
"
opis produktu ze strony internetowej
łooo matkoto juz dewiacja jak dla mnie!!!!!!
![]()
![]()
"To dmuchane zwierzę ma szanse stać się Twoją najwierniejszą towarzyszką. Podobnie jak w przypadku Dolly, dmuchanej owieczki, Pat została genetycznie zmodyfikowana aby dać Ci maksimum przyjemności (jakkolwiek to brzmi...) Pat posiada dodatkowo moduł głosu i wydaje z siebie rozkoszne "muuuuu" za każdym razem kiedy będziecie się bawiliUważaj na nią jeśli zabierzesz ja na imprezę, wszędzie gdzie tylko się pojawi jest rozchwytywana więc pilnuj, żeby nie okazało się, że wrócisz do domu sam
"
opis produktu ze strony internetowej