reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
No i dotarłąm do strony, na której się witałam a tu 15 nowych:szok:

Loree - ja kwas foliowy łykam od 2 lat i od pewnego czasu tak różnie - czasami zapominam i nie wezmę 2 lub 3 dni:tak:

Imagination - powodzenia i dużo zdrówka:-)

Hanka - to w piątek moment prawdy;-)

Zaniepokojona - ja powtórzę po dziewczynach - musisz z tym walczyć u siebie bo innych nie zmienisz - a swoją wartość znasz i się nie przejumuj co inni mówią:tak:

Ja nie wiem hanka czy podczas spalenia suszarki cos cie w glowe nie puknęło że ty dzisiaj takimi mądrościami walisz! Albo Ty już od rańca popijasz co???
Dobre:-D:-D:-D:happy2::happy2::happy2::-D:-D:-D

Sabina - już pisałyśmy, żę to przejściowe - ja też staram się 2 lata, pierwsza ciąża obumarła, mam chora tarczycę, co utrudnia zajście, ale wierzę, że sie uda - musisz walczyć - bierzesz clo to idź na monitoring jak pęcherze i działaj:tak:

Martynko - ja brałąm duphaston i czułąm się nie za bardzo - mdłości, bóle brzucha itp.

Dziewczyny-ognisko u hani urodzinowe nie wypalilo to moze choc te wczasy w Szklarskiej po promocyjnych cenach beda, co???
ja też się wpraszam:-):-D:-)

Zaniepokojona
Ja czesto chodze ubrana jak pierwotny czlowiek, bez makijazu, w lachach jak w barakach wojennych. Ludzie mnie mijaja i mam w dupier gleboko ich "uwazam".
Sa dni kiedy sie trzeba odwalic, szpilke zalozyc i makijazem blysnac, a sa dni kiedy sie po prostu ludzie powinni czuc komfortowo. Ubierasz sie dla siebie, nie dla ludzi... Badz piekna dla siebie, badz piekna w ramach kryteriow ktore Ty uwazasz za piekno....Makijaz, waga, ubranie sa czesto bez znaczenia
Lolitko - znów muszę sie powtarzać - ale Ty jesteś mądry człek pierwotny;-)

Gosiu - doczytałąm o zabiegu - dobrze, że jajniki drożne:-)

reklama
Do góry