reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja mam godzine do tyłu to mnie sen nie morzy,a poza tym zrobiłam sobie dziś relaks z dziećmi w sypialni, krótko mówiąc półgodzinny komar w dzień i dobrze mi z tym. A często czułam się jak jakiś złoczyńca,że jak to w domu jestem nie po to aby odpoczywać...
mój się na siłownię zapisał i odżywkę żłopie,a niech mu tam. Ostatnio mam go dość. Sama go na ten mecz wyganiałam,nawet często mówię,żeby nie wracał. A on się łasi itp
Chcę zgubić oponke,matko Patrysia jestem twojego wzrostu ale ważę jakieś 59kg...mogłąbym na brzuchu wyglądać lepiej

A to jak kazda czasami ma swojego dosc Potrafia zalezc za skore ale w sumie za to ich tez kochamy:-)
Ja jakos mam problem ze spaniem w poludnie i dobrze bo kiedys jak sie drzemnelam to o 3 nad ranem okna mylam:-D:-D

reklama
troche zaszalalam ale czego sie nie robi zeby sie zmeczyc i polozyc.Moj to nawet nie wiedzial ze mu poszlam z lozka:-DDopiero na drugi dzien mu pokazalam co robilam jak on chrapal:-)

I od wtedy raczej unikam snu w poludnie no chyba ze nocki nie dospalam tak jak ostatnio 3h ale na szczescie w dzien nie spalam tylko wczesniej sie pozlozylam:-)

Tak,no tu masz rację. Ja teraz mam oczka jak 5 złotych i cholera nic...mój już przyszedł i się podnieca meczem. Kurde,no dobra Barca i Chelsea są ok,ale ten p""""""""y Manchester w finale z Barcą to już porażka! Nienawidzę United,nienawidzę, a mój zdradził swój miejski klub i pojechał do manchesteru,bleee

noc nadeszła a ja czekam aż się pranie skończy kręcić to rozwiesze na noc to są szanse na nastawienie jutro nowego bo inaczej nie dam rady nie mam gdzie suszyć:no:niech się ta ogoda oprawi nareszcie bo oświruje w domu z moją watachą :tak:no i pranie będzie lepiej schło:-D

wpadłam do Was jeszcze na chwilkę.:-D:-D
Z Klaudią moja na gg gadam.
Ta zaraza jest na zielonej szkole i jeszcze nie śpi :szok::szok::szok::szok:

reklama
Ten mój gadziniak mały wysłał mi smsa ,żebym na gadu weszła ,bo jej się nudzi
bo nie ma mnie przy niej :-D:-D:-D:-D
Dzidziuś mój maleńki kurna mać.
Baba 12 lat i za mamusią się stęskniła,że spać nie może.:-D:-D:-D:-D

Do góry