reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Mary_mary może to kość ogonowa Cię boli, ja miałam tak jakiś czas to taki tępy ból, który łapie znienacka trochę pomęczy i puszcza, trwało to u mnie 2 może 3 dni. Ale teraz mam takie wieczory czasem, że jeszcze pobolewa- to wtedy małżonek masuje mi krzyż:)

Monia-Arek gratuluję :-) cywilny czy kościelny, co za różnica ślub to ślub:tak:
Ja miałam konkordatowy prawie 4 lata temu- szok to już tak dawno ;-) Cały rok się do niego przygotowywałam, szukałam sukienki ślubnej, fryzury, butów, kwiatów, zaproszeń :-) fajne są takie przygotowania, fajny tez jest dzień ślubu, taki wyjątkowy-bo wtedy to Wy jesteście najważniejsi:-)- W sumie przygotowań, zakupów pełno, a wesele tak szybko mi zleciało, że aż szkoda, ale super było:-)

A jutro mam wizytę u swojego ginekologa, bo ten co mi robił to genetyczne to obcy był ;-) tak więc mam już opinie dwóch lekarzy:-)

A bolą Was jeszcze piersi albo sutki??? bo mnie piersi trochę tak, a sutki bardzo jak je dotknę.

A i kupiłam dziś olejek do ciała dla kobiet w ciąży:-) babydream w Rossmann za nie całe 9zł :-) Jest podobno przeciw rozstępom, ale ma przyjemny zapach i skóra taka nawilżona:-)
Stosujecie coś?

witam wszystkie listopadowe mamusie.

jestem w 11 tygi termin mam na 27 listopada.
mam mały problem- wczoraj odebrałam wyniki z toxoplazmozy- niestety wyszły obydwa dodatnie czyli jestem zakażona- odrazu poleciałam do mojej ginki i przepisała mi antybiotyk. Powiedziała też, że nie wolno mi brać kwasu foliowego, bo sprzyja rozwojowi tego pierwotniaka. Problem tkwi w tym, że w tych wszystkich polskich preparatach witaminowych dla kobiet cieżarnych ten kwas foliowy jest zawarty. Czy któraś z Was albo z waszych znajomych miała taką sytuację? potrzebuję jakiś witamin zastępczych i tak sobie pomyslałam , że może za granicą znajdą się jakieś witaminki dla mnie bez tego kwasu fol. Czy wiecie coś na ten temat?
z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc

reklama
Do góry