reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wiecie co.moja operanie lubi BB:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kazda inna strone otiweram i mi nie wywala a jak wlacze BB to od razy sie wylacza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sol moze cos na to poradzisz???????????/

Jest kilka opcji, mi. twoja konfiguracja BB chociaż nie mogę znaleźć nic co mogło by powodować takie zachowanie. Możesz spróbować kilku podstawowych sztuczek:
1. Wyłącz i po 15 sek włącz komp

Jak nie podziała:
2. Otwórz przeglądarkę na działającej stronie i w narzędziach usuń : historię, ciasteczka, dane formularzy, pamięć podręczną i inne możliwe Tylko NIE KASUJ ZAPAMIĘTANYCH HASEŁ. Zamknij przeglądarkę i ja bym zresetowała kompa dla pewności.

Jak to nie podziała to trzeba przeinstalować Opere bo widocznie błąd ma w środku i tego nie naprawisz.

reklama
to tak na dobry humor cały dzień:-D:-D:-D
malinka ty zboczenico :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
poprawiłas mi humorek od rana

Witam sie oczywiście :-)
u mnie wreszcie słoneczko sie pokazało :tak::tak::tak: mam nadzieję ze dzis będzie ciepło:-)
Oliwka rano znów siku zrobiła na nocnik.
Super.
Mam tylko taki dylemat, jak będę z nią gdzieś gdzie nie będzie mozna dziecka wysadzic to co ja mma z nia zrobić?i sie mi posika?np jak będziemy na rynku czy w hipermarkecie?nie zdążę w tedy do toalety,nie wiem czy w tedy zakładać jej pampersa?zastanawiam się własnie nad tym.

a jak dziewczyny wkleić wam tego faceta w posta????????????bo jest boski:-D
Fajny dzidziuś
to tak na dobry humor cały dzień:-D:-D:-D
Super gdyby ka zdy tak umiał:-D:szok:
Nad morzem znośna ,chmury są ,ale nie wieje i nie pada...a moich ponad 1000 to już nikt nie widzi:dry:Ale oczywiście gratki dla Joanny,my tysiącpostowcy musimy się trzymać razem:tak:
Gratulacje dla Ciebie za ponat 1000 postów:tak:
IE się używa jak chcesz mieć atak hakera na kompie. Ściągnij sobie Firefoxa albo inną przeglądarkę ale nie używaj tego badziewia microsoftu IE. Ja z tego nigdy nie korzystam, bo z doświadczenia wiem że jeśli masz IE włączone to można bardzo łatwo się włamać, zebrać kody dostępu i zrobić bur*del w kompie. Jestem informatykiem i wiem że można to bardzo łatwo zrobić z poziomu nawet notatnika :sorry2:

Na 14 umówiłam się z Joanna na spacer - ale zapowiedziałą że przyjdzie z książką :-D
Ja też mam Firefoxa i nie narzekam
malinka ty zboczenico :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
poprawiłas mi humorek od rana

Witam sie oczywiście :-)
u mnie wreszcie słoneczko sie pokazało :tak::tak::tak: mam nadzieję ze dzis będzie ciepło:-)
Oliwka rano znów siku zrobiła na nocnik.
Super.
Mam tylko taki dylemat, jak będę z nią gdzieś gdzie nie będzie mozna dziecka wysadzic to co ja mma z nia zrobić?i sie mi posika?np jak będziemy na rynku czy w hipermarkecie?nie zdążę w tedy do toalety,nie wiem czy w tedy zakładać jej pampersa?zastanawiam się własnie nad tym.
To może do wyjscia jeszcze jej zakładaj ale z czasem wytrzyma moja nieraz tak miała ale do domu wytrzymała

czy patrysia to już dziś była? Bo mam do niej pytanie odnośnie T. jak załorzyć pierwszą dyskusję? Wie któraś z was?

Witam przy kawce i bez dzieci :cool2: Jaka cudowna cisza :-D:-D:-D
Benjamin jest w przedszkolu, a maluchy w mini przedszkolu :-)
Szkoda, że tylko 2 godziny ;-)

piotrek wczoraj jak kombinowałam z suwaczkami wył powiedział że wyglądam jak dzieciak z wypiekami:-D:-D:-Dno co nie wychodziło mi:tak:
a chyba mam sposób na bardziej przespane noce antka......zawsze było tak że antek jak budził się koło 15-16 nie dawałam mu już spać i potem koło 20 padał przy butli no a potem budził się od 23 co godzinę a ostatnio koło 2 jak się budził to płakał marudził godzinę padaliśmy już......no i wczoraj zasnoł mi o 17 mówie dobra niech śpi no i spał patrzę 21 no nic na śpiocha ubieram go w piżamę obudził się uśmiechnięty dałam mu mleko o 21.30 zjadł do łóżeczka gadał do siebie do 22.20 i w efekcie dzisiaj obudził się o 2 do picia poszedł spac dalej potem koło 4 dostał smoka i dalej spał no i o 6 zjadł mleko i spał do 8.........no i jestem zadowolona będziemy go później karmić i kłaść spać to może będzie lepiej spał:tak::tak:
madziula gratki za tysiaka postów no trzeba się upominać jak joanna:-D:-D
Może faktycznie to jest sposób na Antoche

mój piotrek jak mi wczoraj powgrywał wlaptopa jakieś ulepszenia to w efekcie muli zawiechy łapie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a tak pięknie było to nie trzeba ulepszyć:angry::angry::angry::angry:ale jak antocha zaśnie to ja to odinstaluje:tak:
dziewczyny mam dzisiaj na obiad wołowinę extra podobno super na bitki....................hmmmmmmmmmm która pomoże jak się robi bitki wołowe co by były miękie i smaczne bo tego to ja nie robiłam jeszcze chyba:confused::confused:
Malinka rozbij wołowinę jak schabowe przypraw i usmaż na złoto z każdej strony ,pod koniec dorzuć cebulkę żeby sie zdąrzyła ciutkę przysmażyć ,zalej wodą i duś.Szkoły są różne jedni opruszaja maaką inni nie ,ja w sumie robię tak jak zwykłe bitki,zawsze wychodzi dobre ,jak wołowina dobra to w godzine będxiegit ,a jak nie to dłużej....cierpliwości aż amięknie ,na pewno ci się uda , wkońcu ty technik gastronom:-D:-D
noramlnie zloscliowsc reczy martwych,.na poczte czy kazda inna strone moge wejsc na operze ale na BB tylko sie zaloguje i zaraz wywala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
to chyba przez ten nalog:-D
Sol moja tez sie czetso przewracla i ciagle maial jakies guzy ale teraz im wieceuj czasu mija tym mniej sie przewraca.kiedys jak tylko wyszla na podworko a wiadomo nierowne podloze to od razu lezala,a teraz to jzu biega po nierownje trawie:-D
Ja pamiętam moją Klaudię jeszczenie tak dawno jak na chodniku potknęła się o SZYSZKE i wywaliła jak długa ,a my nie wiedzieliśmy czy wyć ze śmiechu czy jej pomóc wstać:-Dale ja też jako dzieck roztrzepana byłam...Ksawe tak samo ma taki dzień ,że non stop się potyka:tak:

reklama
Kurczę, dziewczyny, ja już nie wiem co mam robić. Od wczoraj w Piotrusia coś wstąpiło i bez przerwy wyje. Nic mu nie pasuje, jak się uspokaja to na kilka minut i to tylko wtedy, kiedy coś naprawdę go zainteresuje, a później znów wyje i wyje i wyje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Teraz też siedzi w łóżeczku i wyje :angry: Wydaje mi się, że to mogą być zęby, chociaż nie mogę się niczego w buźce dopatrzeć. Smarowałam mu dziąsła Dentinoxem - bardzo mu smakowało, ale nie pomogło. :no: Nie wiem co mam robić, wykańcza mnie to psychicznie, mam już takie nerwy, że chyba zaraz usiądę obok tego łóżeczka i też zacznę wyć. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry