badaicka
Paulusia i Filipek
Hania,no co miałam napisać że ciesze się ze nie jastem sama? :-
szok:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana,popłakałam się :-(
ale wszystkim zyczę jaknajszybszego słuchania takiech piosenek
YouTube - Natalia Niemen - Jestem Mamą- to moja kariera
Hania,no co miałam napisać że ciesze się ze nie jastem sama? :-szok:
To ja chyba tez potrzebuje jakiegoś otrzeźwienia,kopa w dupsko bo zaczynam wpadać w jakieś straszne doły z powodu tej wagi:-No ale taka jest prawda.
Ja, Zajec i Future Mamma jesteśmy dumne i zadowolone tylko Strachliwa miała trochę nasrane pod kopułą ale już wczoraj poukładałyśmy w tej jej bani.
Big Mammas rules.
To ja chyba tez potrzebuje jakiegoś otrzeźwienia,kopa w dupsko bo zaczynam wpadać w jakieś straszne doły z powodu tej wagi:--
baffled:
Wiesz cięzko mi czasem,bo jak słyszysz tekst ejjj Ty chyba cos przytyłaś albo ja tak schudłam.... :--
-( i to od własnej matki..........
Mordę mam raczej nie wyparzona i to co na watrobie to i na jezyku ale w takich sytuacjach zbiera mi sie na płacz :-(
Kochane ja nie byłam z przed ciąży taka szczupła to tak po urodzeniu dziecka samoistnie schudłam![]()
To ja chyba tez potrzebuje jakiegoś otrzeźwienia,kopa w dupsko bo zaczynam wpadać w jakieś straszne doły z powodu tej wagi:--
baffled:
Wiesz cięzko mi czasem,bo jak słyszysz tekst ejjj Ty chyba cos przytyłaś albo ja tak schudłam.... :--
-( i to od własnej matki..........
Mordę mam raczej nie wyparzona i to co na watrobie to i na jezyku ale w takich sytuacjach zbiera mi sie na płacz :-(
Nie denerwuj ludzi Lachonie
Zapraszam cię na odwiedzenie forum z wczoraj oprócz zoofilii i kulek dopochwowych jest kilka postów o wadze.
Tyś podobny przypadek jak Strachliwa i od razu mówie nie mamy dla takich litości. Z mózgu robimy sieczke.
tak jest!!!!!!!! połozę młoda spac i zasiąde do lektóry :-)Musze leciec Lachony załatwić pozwolenia żebyście miały gdzie wakacje spędząc a nawet spęd BBowców.
Badaicka poczytaj a potem mi poopowiadasz co przeczytałaś.
:-):-):-):-):-)O to zdjęcia za panny ;-)