reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hania,no co miałam napisać że ciesze się ze nie jastem sama? :-:)szok:

No ale taka jest prawda.

Ja, Zajec i Future Mamma jesteśmy dumne i zadowolone tylko Strachliwa miała trochę nasrane pod kopułą ale już wczoraj poukładałyśmy w tej jej bani.

Big Mammas rules.

No ale taka jest prawda.

Ja, Zajec i Future Mamma jesteśmy dumne i zadowolone tylko Strachliwa miała trochę nasrane pod kopułą ale już wczoraj poukładałyśmy w tej jej bani.

Big Mammas rules.
To ja chyba tez potrzebuje jakiegoś otrzeźwienia,kopa w dupsko bo zaczynam wpadać w jakieś straszne doły z powodu tej wagi:-:)-:)baffled:
Wiesz cięzko mi czasem,bo jak słyszysz tekst ejjj Ty chyba cos przytyłaś albo ja tak schudłam.... :-:)-:)-( i to od własnej matki..........
Mordę mam raczej nie wyparzona i to co na watrobie to i na jezyku ale w takich sytuacjach zbiera mi sie na płacz :-(

To ja chyba tez potrzebuje jakiegoś otrzeźwienia,kopa w dupsko bo zaczynam wpadać w jakieś straszne doły z powodu tej wagi:-:)-:)baffled:
Wiesz cięzko mi czasem,bo jak słyszysz tekst ejjj Ty chyba cos przytyłaś albo ja tak schudłam.... :-:)-:)-( i to od własnej matki..........
Mordę mam raczej nie wyparzona i to co na watrobie to i na jezyku ale w takich sytuacjach zbiera mi sie na płacz :-(

nie smutaj się;-)wiem co czyjesz bo ja zawsze przy tym ciałku byłam i wiem co masz na myśli,a jak schudłam to troche za bardzo tu na zdjęciu jestem grubsza byłam jeszcze chudsza to też głupie teksty nie dogodzisz a co ja za to mogłam przed ciążą źle i po ciąży źle a ja nie moge za to że tak schudłam no a z tym że byłąm grubsza no fakt lubiłam sobie zjeść:zawstydzona/y:

Kochane ja nie byłam z przed ciąży taka szczupła to tak po urodzeniu dziecka samoistnie schudłam:tak:

Nie denerwuj ludzi Lachonie

Zapraszam cię na odwiedzenie forum z wczoraj oprócz zoofilii i kulek dopochwowych jest kilka postów o wadze.
Tyś podobny przypadek jak Strachliwa i od razu mówie nie mamy dla takich litości. Z mózgu robimy sieczke.

Musze leciec Lachony załatwić pozwolenia żebyście miały gdzie wakacje spędząc a nawet spęd BBowców.

Badaicka poczytaj a potem mi poopowiadasz co przeczytałaś.

Nie denerwuj ludzi Lachonie

Zapraszam cię na odwiedzenie forum z wczoraj oprócz zoofilii i kulek dopochwowych jest kilka postów o wadze.
Tyś podobny przypadek jak Strachliwa i od razu mówie nie mamy dla takich litości. Z mózgu robimy sieczke.

Oj juz się nie moge doczekać, oby oby moze w końcu zmadrzeję :tak:

Musze leciec Lachony załatwić pozwolenia żebyście miały gdzie wakacje spędząc a nawet spęd BBowców.

Badaicka poczytaj a potem mi poopowiadasz co przeczytałaś.
tak jest!!!!!!!! połozę młoda spac i zasiąde do lektóry :-)
O to zdjęcia za panny ;-)
:-):-):-):-):-)

reklama
No dobra to sem ja :baffled: żeby nie było,ze tak se do Was przylazłam i sie nie pokazałam.Fota z kwietnia tego roku,bo zmieniałam dowód

Ostatnia edycja:
Do góry